Olohuoneen ylpeys

Vuosi sitten ostin itse peilin joka omasta mielestäni sopisi meidän olohuoneeseen. Rokokoo peili on SALI liikkestä Korkeavuorenkadulla Helsingissa, mikä muuten on minun lempi liikkeeni koko maailmassa varmaan. Olohuoneen pöytä tilattiin myös sielä ja sopii yllättävän hyvin peilin kanssa yhteen. Valaistustakin on mietitty pitäen peiliä mielessä ja antaa ihanan tunnelman koko kodille. Meidän ostamat ruokapöydät sekä pari tuolia keittiöön oli pakko hakea kotiin joten otimme ison peilin samalla talolle ja ripustimme sen seinään. Tyhmää ehkä koska talossa tehdään vielä hommia ja pölyä tulee mutta yritetään pitää paikat siistinä.
Instagramissa näkee videon olkkarista missä peili kaunistaa koko olohuonetta. Olen niin tyytyväinen, se antaa omasta mielestäni sielua koko kodille. Designia voi olla kotona yllin kyllin mutta ei se kotia tee, se on se oma ”touchi” ja ne ehkä vähän erikoiset valinnat jotka tekevät kodista persoonallisen. Katso video täältä.

IMG_0779

Vuonon vihreä kodinhoitohuone

Topi-keittiöltä tuli myös kodinhoitohuoneen kalusteet. Väriltään vuonon vihreä, mutta ehkä omasta mielestäni samettinen oliivinvihreä. Lattialaatan kanssa menee kivast yhteen ja laminaattilevy itse asiassa sattuu sopimaan täydellisesti lattian kanssa. Kyllähän me yritettiin löytää laminaatti mikä olisi lattialaatan värinen mutta ei me kaupassa ehditty mitään koepaloja verrata, joten jos sitä miettii oli todellin tuuri että kaikki sopii niin hyvin yhteen. Vielä on asentamatta Stripe lasiliukuovet jonka taakse pesutorni piiloutuu mukavasti. Joulun jälkeen putkimies tulee asentamaan kaikki hanat ja altaat jolloin meillä on toimiva keittiö ja kodinhoitohuone sekä kylppärit. Katso video täältä.

IMG_0785 IMG_0787