KALENTERI 2013

Sain vihdoin väkerrettyä uuden seinäkalenterin. Parempi vähän myöhään kuin ei milloinkaan. Siitä tuli tänäkin vuonna minimalistisen yksinkertainen ja mustavalkoinen. Jos tykkäät, voit ladata sen itsellesi täältä. Itse printtasin kalenterin normaalille A4:lle, mutta parempi tulee jos käyttää vähän paksumpaa paperia.

40 kommenttia kirjoitukseen ”KALENTERI 2013

 1. Sara sanoo:

  Kalenteri on tosi kiva, mutta minun huomioni kiinnitti tuo Tolomeon seinälamppu. Täytyy varmasti hankkia juuri samanlainen meidän olohuoneeseemme lukuvaloksi! :-)

 2. Satu sanoo:

  Todella hieno, pelkistetty kalenteri! Aion kyllä hyödyntää tätä, koska kaipailinkin seinäkalenteria, johon mahtuisi pienet merkinnätkin.

 3. Kata sanoo:

  Kiitos kovasti, tosi sievä ja yksinkertanen! Mulla ei oo vieläkään tän vuojen seinäkalenteria, jotenki se aina unohtuu ostaa ajoissa ja sit tammikuun puolella kaikki sievät kalenterit on jo loppunu.. Mut kohtapa on meilläki kalenteri, kuhan pääsen kotia tulostimen äärelle.. :)

  • suvi m
   suvi m sanoo:

   On mukava antaa teille lukijoillekin jotain. Ja tämän saa kaikki halukkaat, toisin kuin arvonnoissa. :)
   Kalenteri on Kotona Designin.

 4. Nimetön sanoo:

  Huikeen tyylikäs kalenteri!! Mutta help, en saa tulostettua; missä vika? Tulostaa vain mustat pallerot -ei numeroita eikä kuukausia ???

 5. Suvi sanoo:

  IHANAN yksinkertainen, googletin töissä kalenteria itselleni ja tämä päätyi minulle myös tulosteena, kiitos! :)

Kommentointi on suljettu.