Voita Missoni Home -pyyhkeitä

Laitetaanpas pääsiäisen ja kevään kunniaksi käyntiin arvonta yhteistyössä Länna Möbler-verkkokaupan kanssa. Palkinto on ihanan ylellinen: kolme kappaletta Missoni Homen Giagomo-pyyhettä (yksi 100×150 cm pyyhe ja 2 kpl 40×70 cm pyyhettä). Missonin pyyhkeet ovat todella laadukkaita ja pehmeitä. Meillä ne ovat olleet ahkerassa käytössä jo muutaman vuoden ajan ja niistä on muodostunut lempparit, jotka valitaan pyyhepinosta aina jos vain ovat puhtaana. Aivan mahtava palkinto luvassa siis.

Arvontaan osallistut tekemällä kaksi asiaa:

1. Käy tykkäämässä Länna Möblerin facebook-sivusta: https://www.facebook.com/lannamobler

2. Valitse Länna Möbler-verkkokaupasta lahja hääparille linkitä tuote tämän postauksen kommentiksi.

 

Vastaus esimerkiksi näin kommenttiboxiini:

1. Olen tykäänyt Länna Möbleristä Facebookissa

2. Häälahjavinkkini: <kopioi linkki selaimen osoitekentästä>

 

Jotta voittajaan saadaan helposti yhteys, täytä sähköpostiosoitteesi kommenttilomakkeeseen.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista.

Arvonta on päättyy 15.4.2012 klo 23.59. Länna Möbler arpoo voittajan.

Arpaonnea!

EDIT: KILPAILU ON NYT PÄÄTTYNYT!


150 kommenttia kirjoitukseen ”Voita Missoni Home -pyyhkeitä

 1. Heidi KR sanoo:

  1. tykkäsin, ihan liikaa
  2. http://www.lannamobler.se/fi/hyllyt-ja-seinahyllyt/string-vagghylla-string-pocket-vitvit

  jotkut pitävät väreistä, jotkut eivät voi sietää. Jotkut keräävät raitaa ja ruutua, kun taas toiset eivät kuvioita kaipaa. On ihmisiä jotka koristelevat kotinsa lattiasta kattoon ja toiset putsaavat kotinsa luostariksi. Mutta tästä tuntuvat pitävän kaikki, ja se sopii ihan mihin vain ja melkeinpä mihin tyyliin tahansa. Päällensä se pukisi puuterisen pastellia paperia ja silkkinauhaa, kesän trendejä myötäillen. Enää ei puutu kuin raha ja kutsukortti :D

 2. Miru sanoo:

  1. kävin tykkäämässä FB sivusta
  2. ostaisin tällaisen lakanasetin esimerkiksihttp://www.bloglovin.com/m/3381584/433592545/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5kaXZhYW5pYmxvZ2l0LmZpJTJGYmxvZ2l0JTJGdmFsa29pbmVuaGFybWFqYSUyRjIwMTIlMkYwNCUyRjA1JTJGdm9pdGEtbWlzc29uaS1ob21lLXB5eWhrZWl0YSUyRg==

 3. Henna sanoo:

  1)Tykkäsin facebookissa
  2)http://www.lannamobler.se/20.0.0.2/20600/cache/20600_5a32959144179c363d5abca23d7107c9.jpg

 4. 1 v. | Valkoinen Harmaja

 5. Länna Möbler arvonnan voittaja | Valkoinen Harmaja

Kommentointi on suljettu.