Tykkään: Therese Sennerholtin uudet graafiset printit

Shape6

Shape5_03

Shape1_03

Therese Sennerholt on julkaissut uusia printtejä ja onneksi tällä kertaa kokoelmassa on mukana myös graafisia, geometrisiä töitä tekstiprinttien lisäksi. Näiden geometristen julisteiden yksikertaisuus ja niukka värimaailma viehättävät minua. Koko kokoelman näet Therese Sennerholtin nettikaupasta.

Olen ajatellut juuri jotain tämän tyyppistä taulua meidän ruokailutilaan, sillä ruokailutilassa oleva Flosin valaisin on itsessään jo sellainen ”hässäkkä”, että haluan jotain selkeää sen rinnalle. Mutta ajattelin pitkästä aikaa ryhtyä taiteilemaan itse. Minulla on mielessä kaksi eri vaihtoehtoa – saa nähdä kumpi päätyy toteutukseen saakka…

Translation: Therese Sennerholt has released a new collection of prints. It’s refreshing to see also geometric posters in addition to the textual prints. I really like these!

Foto Kristofer Johnsson/Styling Lotta Agaton – See Therese Sennerholt webshop

Ripaus keltaista olohuoneessa (+video)

Keltainen pitää pintansa trendikkäänä sisustuksen tehostevärinä. Kuten ”Ihana Iittala Interior sisustussarja täydentyy” postauksessani kerroin, innostuin stailausyhteistyön myötä uudestaan keltaisesta ja siksi päätin tuoda keltaista tehostetta meidän olohuoneeseemme. Kun muutimme tänne keltainen oli ensimmäinen tehosteväri, jota halusin käyttää. Nyt oli kiva saada taas pirteän keltaista ilmettä muuten melko mustavalkoiseen olohuoneen sisustukseen.

iittala7

iittala3

Jo muutama voimakkaan värinen sisustustavara riittää tuomaan potkua muuten vähän valjuun sisustukseen. Tässä stailauksessa keltaista löytyy Iittalan Nappula-kynttilänjaloista, Vitriini-rasiasta sekä Johanna Gullichsenin koristetyynystä. Ja se riittää oikein mainiosti.

Kuinka tämä olohuoneen stailaus oikein syntyikään, sen näet tästä videosta:

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

iittala

Seiskatuoleille kaverit?

Huh, kiitos hurjasta osallistumisinnosta Iittala-arvontaani ja kaikista niistä mukavista kommenteista! Olen lukenut joka ikisen. Nyt tuntuu vähän tahmealta kirjoitella taas ihan normipostausta, mutta pakkohan se on palata ”arkeen”. Ajattelin nimittäin kertoa, mitä olen keksinyt meidän ruokailutilaan seuraavaksi…

ruokailutila

Meillähän on ruokailutilassa Ikean ”Norden” ruokapöytä ja sen seurana Arne Jacobsenin seiskatuolit. Molemmista tykkään edelleen hurjasti, enkä seiskatuoleista aio koskaan luopuakaan. Ne ovat paitsi ajattomat klassikot, myös häälahjamme ja siinä mielessä hyvin rakkaat. Mutta niiden seuraksi olen ajatellut uusia kavereita.

Meidän lapset alkavat nimittäin olla jo niin isoja, että Tripp Trappit eivät enää ole välttämättömät. Toki nekin voi säätää aikuisellekin sopivaksi, mutta tuolit eivät sinänsä ole minusta niin kauniit, että haluaisin niitä ikuisuuden ruokailutilassa pitää. Siksi olen ajatellut tässä jossain vaiheessa laittaa ne kierrätykseen ja ostaa tilalle kaksi uutta, erilaista tuolia.

chairs_tuolit

Tuosta kollaasista näettekin mitä tuoleja olen harkinnut. Haluaisin kaksi erilaista tuolia, sillä pidän siitä että ruokailutilassa yhdistellään eriparituoleja. Kuitenkin haluaisin hankkia tuolit, jotka kestävät aikaa eivätkä olisi liian eriparia seiskatuolien kanssa.

Eamesin DSW-tuoleista olen haaveillut jo ikuisuuden! Mutta en tiedä ovatkohan ne vähän menettäneet hohtoaan, kun niitä kuitenkin löytyy aika monesta blogikodista ja valitettavasti kopioitakin näkee paljon. Toisaalta olen aina miettinyt, että en anna jonkin tuotteen suosion vaikuttaa siihen, että pidänkö siitä vai en, joten miksi antaisin suosion vähentää omaa tykkäämistäni. Tämä tuoli on hyvin vahva ehdokas.

Klassisia TON-tuoleja (tai ”weiniläistuoleja”) näkee nyt paljon ja niitä olisi helppo löytää kirpputoreilta ja netin osta-myy-palstoilta. Pidän kyllä tästä klassisesta tuolista, mutta en ole varma onko se ihan minun tyyliäni. Se ei tunnu omalta. Siksi nämä tuolit jäävät todennäköisesti pois laskuista ellen löydä niitä kirppikseltä niin edullisesti, että ne on pakko pelastaa.

Kolmantena vaihtoehtona olen pitänyt yhden lempisuunnittelijani, Arne Jacobsenin, suunnittelemaa Myran-tuolia – tuttavallisemmin muuraistuolia. Se olisi hyvin saman tyylinen seiskatuolin kanssa ja ne sopisivat varmasti hyvin yhteen. Ehkäpä liiankin hyvin. Tulisiko tarpeeksi kontrastia? Tämä tuoli on kuitenkin myös vahva ehdokas ja luulen, että tulen tekemään päätöksen tämän ja DSW:n välillä…

Ellei kilpailevia vaihtoehtoja nouse rinnalle…?

Translation: I’m thinking of buying two new dining room chairs to accompany my Arne Jacobsen ”seven” chairs. Our children do not need the Tripp Trapp chairs anymore and, therefore, I am thinking of replacing the Tripp Trapp chairs with (maybe) one of the alternatives shown in the collage.

Ihana Iittala Interior sisustussarja täydentyy

Vuoden 2013 keväällä Iittalan tuotevalikoima laajeni myös kodin pienhuonekaluihin ja sisustustuotteisiin: Leimu ja Lantern -valaisimiin, Vakka-säilytyslaatikoihin ja Meno-huopakasseihin. Tänä syksynä Iittala Interior kodin sisustussarja kasvaa entisestään, kun kauppoihin ilmestyvät Aitio ja Kerros -hyllyt sekä Kuukuna-valaisimet. Myös jo olemassa olevat tuotteet saavat uutta ilmettä, kun Leimu-valaisimesta tulee markkinoille kokonaan harmaa versio ja Nappula-kynttiläjaloista keltainen. Kauppoihin tulee myös upea Nappula-kynttelikkö sekä pyöreitä Vitriini-rasioita.

Ihastelin Iittalan uutta sisustusmallistoa jo kevään lanseerauksessa ja kirjoittelin tuolloin tarkemmin Aitio-hyllyistä. Ilokseni voin nyt esitellä teille blogiyhteistyön merkeissä kaikki Iittalan syysuutuudet meidän kotiimme tuotuna samaan tapaan kuin viime vuoden syksynä. Tervetuloa siis pienelle sisustuskierrokselle kotiimme Iittala-tuotteiden merkeissä. Ja lopussa on tietysti luvassa jälleen mahtava arvonta!

iittala045

iittala049

Aitio-hyllyt tuovat kodikkuutta keittiöön

Tanskalainen Cecilie Manz on suunnitellut Iittalalle monipuolisen ja muunneltavan Aitio-hyllyjen sarjan. Aitio-hyllyjen kaltaista tuotetta ehdin jo kaivata markkinoille. Olen etsinyt sopivan pientä hyllysarjaa, joka mahtuisi meidän keittiön kapealle seinänpätkälle ja nyt vihdoin löytyi sopiva ratkaisu!

iittala025

iittala026

iittala028

Nämä 360 x 160 x 78 mm kokoiset Aitio-hyllyt sopivat täydellisesti keittiömme seinälle uunin ja keittiökaappien väliin. Nyt saan laittaa lemppariastioitani hyllyihin esille, eikä niitä enää tarvitse säilytellä piilossa kaapin uumenissa. Tämmöiset pienet hyllyt tuovat myös kivasti kodikkuutta keittiöön.

Aitio-sarjasta löytyy hyllyjä monessa eri koossa ja niistä voi koota mitä erilaisempia ryhmiä seinälle. Kiinnitys tapahtuu tosi näppärästi kahdella ruuvilla ja hyllyosan saa helposti kiinnikkeestään irti puhdistusta varten. Mutta Aitioita ei välttämättä tarvitse kiinnittää seinälle, vaan ne sopivat yhtä hyvin säilytyslaatikoiksi erilaisille kodin tasoille. Esimerkiksi keittiön tasolle keittiövälineiden säilytykseen:

iittala024

iittala009

iittala041

iittala037

Aitioissa voi säilyttää vaikkapa puukauhoja ja muita usein käytössä olevia keittiövälineitä. Niihin saa myös oliiviöljypullot ja yrtit kauniisti esille. Servetit sopivat kivasti pienimpään Aitioon.

iittala031

iittala005

iittala008

iittala023

Aitiot organisoivat työhuoneessa

Säilytystilaa ei kai koskaan voi olla liikaa ja olenkin kertonut teille kuinka työhuoneemme pursuilee välillä kaikenlaisesta roinasta. Pientä helpotusta tilanteeseen tuovat Aitio-hyllyt, joista innostuin kokoamaan hyllyasetelman erilliseen vanerilevyyn.

iittala017

iittala016

iittala003

iittala001

iittala005

iittala010

iittala012

iittala002

Vanerilevyseinä tuo kivasti myös valoisuutta tummaan huoneeseen ja nostaa hyllyt kauniisti esille. Levy ei ole seinässä kiinni, vaan pöytä tukee levyä seinää vasten tukevasti. Irrallista vanerilevyä voi halutessaan siirrellä esimerkiksi myös vaikka lastenhuoneeseen tai eteiseen, jolloin hyllyjä ei tarvitsisi ruuvailla monta kertaa seinään kiinni.

Kerros-pöytähylly tuo lisää säilytystilaa

Matti Klenellin suunnittelema Kerros-pöytähylly on tarkoitettu tuomaan uusia tasoja pienten esineiden esillepanoon ja säilytykseen missä tahansa kodin tilanteessa: se toimii kaksitasoisena sivupöytänä, kaappitilan lisätasona tai vaikka kaksikerroksisena tarjottimena

iittala038_kerros

iittala028

Meidän kodissa Kerros-pöytähyllylle löytyisi käyttöä monestakin tilasta: esim. keittiöstä, työhuoneesta tai vaikkapa lastenhuoneesta. Keittiössä se lisäisi säilytystilaa, kun tavaroita voisi sijoittaa kahteen kerrokseen. Hyllyyn saa kauniisti esille keittiössä ahkerassa käytössä olevat tarvikkeet kuten lempikahvimukit.

iittala002

iittala004

Työhuoneessakin Kerros-hyllyä voi hyödyntää säilytyksessä. Klenellin mukaan ”Kerros on suunniteltu kulkemaan kodissa huoneesta toiseen, tasolta toiselle ja eri käyttötarkoituksiin. Sitä voi halutessaan käyttää vaikka pöydässä tapas- tarjoilun tai iltateekattauksen osana. Monessa mielessä Kerros on uudenlainen tuote jossakin huonekalun ja kodintarvikkeen välimaastossa – ja tämä kaksijakoisuus miellyttää minua.”

Kerros-pöytähyllyä voi käyttää hyvin myös kaksikerroksisena tarjottimena. Meillä on tapana herkutella joskus viikonloppuisin makkarissa hyvän leffan parissa ja silloin tämmöinen kaksikerroksinen tarjotin olisi tosi näppärä!

iittala052

iittala012

iittala053

Käyttäisin Kerros-pöytähyllyä myös tarjoiluissa, jolloin kattauksesta syntyisi näyttävä eri tasojen myötä ja pöytään saisi lisää tilaa, kun herkkuja voisi laittaa esille kahteen eri tasoon.

iittala10

iittala_12

iittala_16

iittala34

Kuvissa ajatuksenani oli käyttää Kerros-hyllyä hedelmäsalaatin tarjoilussa

iittala_15

Pyöreät Vitriini-rasiat

Ruokailutilan asetelmasta löytyy myös Anu Penttisen suunnittelemia Vitriini-rasioita nyt uudessa pyöreässä muodossa ja suuressa koossa. Pyöreää Vitriiniä voi käyttää hyvin monipuolisesti niin kattauksissa kuin esimerkiksi pientavaroiden säilytyksessä.

iittala010

iittala020

iittala044

Kuukuna ja Leimu -valaisimet tuovat lämpöistä ilmettä kotiin

Iittala on ottanut Oiva Toikan vuonna 1986 suunnitteleman Kuukuna-valaisimen uudelleen tuotantoon ja nyt tuota ajatonta valaisinta saa alkuperäistä kookkaampana: kahdessa koossa: 220 x 190 x 200 mm ja 265 x 240 x 230 mm. Hohtavan valkoinen Kuukuna antaa kauniin lämpimän valon ja sopii hyvin tunnelmavaloksi esim. kirjahyllyyn tai sivupöydälle.

iittala9

iittala16

Minä kokeilin Kuukuna-valaisinta niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseemmekin. Sopii ihanasti molempiin ja lämpimällä valollaan tuo juuri oikealla tavalla kodikkuutta sisustukseen. Itse tykkään mieluummin valaista kotia monella pienellä kohdevalolla tehokkaan yleisvalon sijaan.

iittala38

iittala21

iittala29

iittala039

Kuukuna sopii hyvin myös valaisemaan kirjahyllyä

iittala_20

iittala13

iittala_22

Ihana Leimu!

Magnus Pettersenin suunnittelema Leimu-valaisin on yksi Iittalan suosikkituotteistani. Kodistamme löytyykin pienempi versio Leimusta meripihkan sävyisenä, mutta tänä syksynä Leimu-mallistoon tulee myös harmaa versio. Ja voi että kuinka ihastuin siihenkin!

Harmaa Leimu-valaisin vilahtelikin tuossa jo aiemmin mm. työhuoneen kuvissa, mutta löytyipä sille aivan täydellinen paikka myös tarjoiluvaunustani. Ja makuuhuoneesta. Ja olohuoneesta. Ja ja ja…

iittala19

iittala27
iittala068

iittala008

iittala_19

Kätevät Vakka-laatikot

Leimu-valaisimen lisäksi asettelin tarjoiluvaunuun myös Vakka-vanerilaatikon, jossa on harmaa alaosa. Ennestään minulla on ollut valkoinen ja kokonaan vanerinen Vakka-laatikko ja nyt tämän yhteistyön myötä halusin kokeilla miltä harmaa- ja keltareunaiset Vakat näyttäisivät kotonamme. Värillinen reunus näkyy kapeana raitana Vakan alaosassa.

iittala_17

Vakka-laatikko on niin kätevä säilytin! Me säilytämme omissa Vakoissa legoja ja kameran osia, mutta olen ajatellut, että Vakka-laatikoita täytyisi ehdottomasti hankkia lisää. Kotiin kertyy kuitenkin aina sellaista tavaraa, joka olisi kiva saada tyylikkäästi piiloon. Vakan avulla se onnistuu kätevästi.

iittala05

iittala24

Viime vuoden stailauksessa kokosin Vakka-laatikoista myös käteviä lipastoja (ne kuvat kannattaa käydä katsomassa viime vuoden ”Iittala Interior viimeistelee kodin” -postauksesta). Nyt käytin Vakkaa myös sivupöytänä olohuoneessa. Ja työhuoneessa Vakka-laatikoihin saa kätevästi esim. ylimääräiset johdot ja kaapelit piiloon.

iittala006

iittala_vakka_yopoyta

Vakka-laatikoista voi kasata myös yöpöydän. Suurempaan Vakkaan mahtuu kätevästi vaikkapa päiväpeite säilytykseen.

Nappula-kynttilänjalat, Lantern-lyhdyt, Vitriini-rasiat – nuo Iittalan ihanuudet, jotka viimeistelevät kodin sisustuksen

Kuvissani vilahtelee myös Iittalan klassikkotuotteita: Nappula-kynttilänjalkoja, Lantern-lyhtyjä ja valaisimia, Kastehelmi-tuikkukuppeja sekä Vitriini-rasioita. Minulle erilaiset asetelmat ovat yksi tapa tuoda kodikkuutta ja vaihtelua kodin sisustukseen, joten tällaiset pienesineet ovat minulle tärkeitä sisustuksessa.

Tänä syksynä kauppoihin ilmestyy keltaisia Nappula-kynttilänjalkoja sekä näyttävä Nappula-kynttelikkö. Ja kuten aiemmin mainitsin myös Vitriini-sarja täydentyy pyöreillä suurehkoilla säilytysrasioilla, jotka sopivat erinomaisesti myös tarjoiluun.

iittala37

iittala03

iittala8

iittala021

iittala003

Vitriini-rasioissa on kätevä säilyttää myös sekalaisia toimistotarvikkeita kuten niittejä ja Dymo-koneen nauhoja.
Kauniita rasioita pitää mielellään esillä.

iittala40Uusi Nappula-kynttelikkö

iittala15

iittala_11

Suuri Lantern-kynttilälyhty on näyttävä jo sellaisenaan

Lanternia saa myös valaisimena ja meiltä löytyykin tämä valkoisena valaisimena. Hyvin on säilynyt ehjänä lapsiperheessä, vaikka sitä ensin jännitinkin.

Halusin vielä luoda olohuoneeseen toisenlaisen ilmeen Iittalan tuotteilla, joten stailasin olohuoneen toisesta suunnasta pastellin sävyillä.

iittala5

iittala08

iittala_10

Keltaisia Nappuloita

Keltainen oli yksi tehosteväreistä, jota käytin kodissamme heti muuton jälkeen, joten uusista Nappuloista inspiroituneena somistin olohuoneeseen jälleen keltaista ilmettä.

iittala02

Useasta eri värisestä Nappula-kynttilänjalasta saa luotua näyttävän yhdistelmän

iittala6

iittala48

iittala6

iittala3

ARVONTA: VOITA IITTALAN TUOTTEITA 600 EURON ARVOSTA!

Sokerina pohjalla mukana on tietysti myös arvonta! Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Iittala Interior –tuotteita omaan kotiisi. Saan nimittäin arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalleni Iittala-tuotteita jopa 600 euron arvosta!

voita_iittalaa

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Mikä Iittalan sisustusuutuus sopisi sinun kotiisi ja mihin sijoittaisit sen?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua 5.10.2014 klo 24.00 saakka.

ARPAONNEA!

Blogiyhteistyo

Yhteistyössä:

iittala

Translation: My styling sponsored by Iittala.

 

Syksyisiä pihahommia

Tänään ollaan puuhasteltu pihalla. On ollut aivan ihana auringonpaiste ja lämmin sää! Käytiin hakemassa vähän syyslannoitetta kasveille ja samalla mukaan tarttui muutama syksyinen kasvi: isot pallokrysanteemit, marjakanerva, callunoita…

krysanteemit

IMG_1611

IMG_1614

IMG_1519

Tein aika epätavallisen valinnan ja valitsin ruosteenpunaisia krysanteemeja. Tuo sävy on alkanut viehättää minua ja se sopiikin oikein mainiosti syksyyn.

IMG_1604

Saatiin Mankun vanhemmilta kuuliljoja ja istutimme ne tähän sisäänkäynnin vasemmalle puolelle. Meinasi olla vähän vääntöä siitä, että mihin kuuliljat istutetaan. Mankku halusi istuttaa sellaiseen kohtaan, jossa olisi huono nurmikko ja minä olin tietysti jo miettinyt sopivan paikan ison kiven vierestä. No, saatiin aikaan kompromissi kun hoksasin, että kasvit sopisivat hyvin tähän etupihallekin ja juuri tuohon kohtaan, jossa nurmikko on kasvanut vähän huonosti.

IMG_1527

IMG_1570

IMG_1532

Tämmöisen marjakanervan ostin viime syksynäkin. Minusta tämä on niin ihana! Sijoitin sen terassinpöydälle, jotta voin ihailla sitä myös sisältä olohuoneen ikkunasta.

IMG_1553

IMG_1538

Pehmis torkkui terassisohvan alla, jonne osui muutama auringonsädekin.

IMG_1573

Leikkimökki sai vihdoin oman postilaatikon!

IMG_1581

IMG_1591

IMG_1600

IMG_1599

Kodinhoitohuoneen ovelle asettelin callunat sekä vihreän kasvin, jonka nimeä en enää tietenkään muista. Pyöreä led-valaisin valaisee kivasti pimeän tullen. Siihen saa vaihtaa väriä kaukosäätimellä, mutta minä pidän eniten normaalista hehkulampun sävystä.

Pihahommien jälkeen rojahdimme molemmat riippukeinuun (on se vielä ainakin kestänyt meidän molempien painon ;)) ja minä ihan torkahdin. Olipa mukava sunnuntaipäivä!

Translation: Our garden is prepared for the autumn. I bought some new plants and later, when everything was in place, took a nap in our hammock. What a great Sunday!

 

Peilejä

Miten saatoinkaan unohtaa blogihittiennustuksestani peilit! Nehän ovat nyt supertredikkäitä ja luulen, että tulemme näkemään peilejä myös monessa blogikodissa. Peili sinänsä on olennainen osa kodin perusvarustusta, mutta tässä trendissä on kyseessä myös peilin käyttäminen sisustuselementtinä. Peileissä saattaa olla jännä kulma, jolloin niistä ei voi peilata suoraa edestä perinteiseen tyyliin tai peili saattaa olla pikkuisen sävytetty. Pyöristettyjä reunoja näkee myös paljon. Tässäpä muutama esimerkki:

mirrors_peilit_trendi

Poimin kollaasiin myös kauniita ja käytännöllisiä pöytäpeilejä. Sellaisen voisin ehkä hankkia itsekin, sillä käytän pöytäpeiliä päivittäin meikkaamiseen ja olisi kivempi käyttää kaunista peiliä.

Luulen, että tämän peilitrendin alullepanija saattoi olla Gubin pyöreä peili, jossa on vyömäinen ripustus. Aika pian samanlaisia peilejä alkoi ilmestyä monen muunkin valmistajan valikoimaan. Vai olikohan Gubi edes se alkuperäinen…?

Peilit ovat joka tapauksessa helppo kikka tuoda avaruutta tilaan. Niiden kautta avautuu ihan erilaisia näkymiä. Olen itsekin viime aikoina tykännyt ottaa kotoa sellaisia kuvia, joissa peilin heijastuksesta näkyy vähän uutta kuvakulmaa. Ja sanoohan sisustusguru Hanni Koromakin, että ”oikein sijoitettu peili taikoo valeneliöitä”.

Translation: Mirrors are super trendy right now in decoration. These are some of my favourites.
Pics: from manufacturers

 

Suunnittele oma kahvirasia Pauligin sovelluksella

Joku saattaa ehkä muistaa, että olen joskus blogin alkuaikoina pyytänyt vinkkejä tyylikkäistä kahvipurkeista. Uusi purkki löytyi lopulta, mutta entäs jos haluaisikin jonkin persoonallisemman vaihtoehdon? Nyt voin ilokseni kertoa, että se on mahdollista: Paulig on luonut nettiin sovelluksen, jonka avulla jokainen voi suunnitella oman kahvirasiansa 3D-muodossa. Yhteistyön merkeissä Paulig haastoi myös minut suunnittelemaan oman versioni kahvirasiasta. Ja jokainen teistä voi tehdä saman!

paulig_kahvi

kahvia

Pauligin sivuilla, osoitteessa www.paulig.fi/presidentti3d on sovellus, jonka avulla jokainen voi luoda mieleisensä Paulig Presidentti -kahvirasian. Kahvirasian voi tilata 3D-tulostuksena itselleen tai vaikkapa lahjaksi. Nyt kannattaa päästää luovuus valloilleen, sillä parhaimpien kahvirasioiden suunnittelijat voittavat itselleen maksuttoman 3D-tulostuksen (arvo noin 300 €)!

paulig_kahvia

Kahvirasian suunnitteleminen sujuu näppärästi Pauligin Presidentti 3D -suunnittelutyökalulla. Suunnittelutyökalun avulla voi valita kahvipurkin pinnan muodon, lisätä siihen halutessaan kohokuvioita ja pieniä objekteja. Kahvipurkista on mahdollista tehdä joko musta tai valkoinen ja eri elementtejä lisäämällä siihen saa tuotua omaa näkemystä. Kannattaa käyttää Crome-selainta.

suunnittele_rasia

oma_kahvipurkki

Itse ihastuin tuollaiseen hillityn kuutiomaiseen pintastruktuuriin yhdistettynä mustaan väriin. Muuten pitäydyin melko pelkistetyssä muotoilussa: lisäsin kahvipurkin molemmille sivuille vain pampulat, joista rasiaa on helppo nostella ja tuovathan ne kivaa ilmettäkin pelkistettyyn rasiaan. En malta odottaa, että saan oman suunnittelmani kahvirasian valmiina 3D-tulosteena!

Sinäkin voit voittaa oman rasiasi 3D-tulosteen, sillä Paulig Presidentin Galleria-sivulla on käynnissä äänestys: Facebook-tykkäyksien muodossa voi antaa äänensä omalle lempparirasialleen 12.10. asti. Raati valitsee eniten tykkäyksiä saaneista kahvirasioista 25 parasta, jotka voittavat itselleen maksuttomat 3D-tulostukset! Meidän bloggareiden rasioita voit äänestää 30.9. asti. Eniten ääniä saanut bloggari saa yhden 3D-lunastuskoodin arvottavaksi omaan blogiin. Oma rasiani löytyy galleriasta numerolla 952. Käykäähän äänestämässä suosikkianne!

Blogiyhteistyo

Yhteistyössä:

paulig_logo

 

Vaatekaapin ihanat uutuudet

Kiitos kaikista edellisen postauksen kommenteista ja vinkeistä stressin selättämiseen! Nyt on jo parempi fiilis. Siksipä tuntuu luontevalta kirjoittaa taas vähän kevyempiä juttuja. Olen silloin tällöin saanut toiveita, että kirjoittelisin välillä pukeutumisesta ja päivän asuistani. Osa teistä tietääkin, että ennen tätä blogia pidin lifestyle-aiheista blogia, jonka yhtenä osana olivat päivän asut. Se ei kuitenkaan ole ihan minun juttuni, mutta välillä on kiva vaihtelun vuoksi kirjoitella ohimennen myös vaatteista ja asusteista.

IMG_1429

IMG_1414

IMG_1406_2

nilkkurit_college

nilkkurit_college_vino

En nykyisin ostele kovin usein vaatteita. Keskitän yleensä ostokseni alennusmyynteihin ja ostan silloin useamman vaatteen kerralla. Tänä syksynä löysin Outnetista kuvassa näkyvän By Malene Birgerin collegepaidan kivan alennettuun hintaan. On tosi mukavaa, että collegepaidat ovat muodissa, sillä ne ovat niin mukavia päällä ja pidän eniten juuri rennosta pukeutumistyylistä.

H&M:stä löysin puolestaan kauniit vaaleat nilkkurit. Ne ovat aitoa nahkaa ja olivat siinä mielessä melko edulliset. Sieltä tuli lisäksi tilattua pari paitaa sekä täydennystä lasten vaatekaappeihin.

Pitkästä aikaa haaveilen myös uuden laukun hankkimisesta, mutta luulenpa että se jää vielä haaveiluasteelle…

Translation: Now and then I like to write about my wardrobe and sale finds regarding clothing. These are the latest additions to my closet: a sweatshirt by By Malene Birger from Outnet and ancle boots from H&M. Love them!