Tulossa 2016

Tämä vuosi on alkanut varsin vauhdikkaissa merkeissä. Ensin maalattiin makuuhuone uusiksi ja seuraavaksi on luvassa josjonkinlaista projektia. Kerronpas nyt teillekin mitä kaikkea on tulossa tai suunnitteilla.

tulossa

Tänä vuonna ajatuksissa on tehdä pientä pintaremonttia muuallakin kuin meidän makuuhuoneessa. Tarkoituksena olisi purkaa saunatuvan lautaseinä ja rakentaa sen tilalle koko seinänlevyinen kiinteä hyllykkö. Se maalattaisiin samalla sävyllä kuin seinät. Sävyä emme vain vielä ole päättäneet. Mankku on jo pitkään toivonut, että saunatuvalle löytyisi parempi sohva, sillä nykyisessä on melko huono istua, vaikka se taipuukin tosi kätevästi vierasvuoteeksi. Ehkäpä se löytyy tänä vuonna…

Lisäksi toivon, että ehdimme parantaa lastenhuoneiden säilytystä. Olennaista on myös tavaroiden karsiminen. Pojan huoneessa olisi tarkoitus tehdä pientä pintaremonttia maalaamalla seiniä. Olemme kohta asuneet tässä kodissa viisi vuotta, joten pientä fiksaamista täytyy tehdä myös muualla – mutta seinänväri pysyy samana tuttuna paperin valkoisena oleskeluhuoneissa.

Kuukausittain tulemme blogissani seuraamaan myös Kannustalon messutalon edistymistä. Seuraava juttu on jo työn alla ja ilmestyy piakkoin. Tähän projektiin oli hauska päästä mukaan, mutta talokuumehan tässä meinaa nousta!

Luvassa on tietysti pienempiä muutoksia ja sisustusjuttuja tututtuun tapaan. Viikottaiset sisustusuutiset jatkuvat aina sunnuntaisin. Tiedossa on myös pieni (sisustusaiheinen) reissu, josta varmasti riittää raportoitavaa. Innolla odotan jo sitä!

Näitä juttuja ja paljon muuta pääsette seuraamaan jatkossa uudessa blogiosoitteessani, joka aktivoituu huomenna 20.1.2016.
Minusta tulee Avotakka-lehden bloggaaja ja blogini siirtyy A-lehtien uudelle asumiseen keskittyvälle sivustolle osoitteeseen:

http://meillakotona.fi/valkoinenharmaja

Päivitän uuden osoitteen Blogloviniin ja muihin blogiseurantapalveluihin, mutta
muistathan päivittää osoitteen kirjanmerkkeihisi tai (blogisi) linkkeihin. Kiitos!

♥ Suurkiitos Divaanin ja Allerin porukalle näistä vuosista ja erityiskiitos ihanille divaaniblogikollegoilleni! ♥

Nähdäänhän uudessa osoitteessa huomisesta lähtien!

Kurkistus makuuhuoneen sinisiin seiniin

Moni on jo ehtinyt kysellä, että milloin oikein postailen kuvia uudistuneesta makuuhuoneesta. Ihanaa, että se kiinnostaa niin paljon ja olen pahoillani, että pidän teitä jännityksessä. Näin itsekin vasta nyt viime viikonloppuna makuuhuoneen ensimmäistä kertaa luonnonvalossa. Tässä nyt heti muutama ”maistiaiskuva”.

nakyma_mh_660

mh_sininenseina_660

Olemme tosi tyytyväisiä maalivalintaan! Maalasimme lopulta siis kaikki makuuhuoneen seinät tällä sävyllä. Tarkempia kuvia postailen niin pian kuin mahdollista, mutta uudessa osoitteessa. Blogimuuttoni lähestyy ja nyt onkin kädet täynnä uuden blogipohjan säätämisessä ja muissa teknisisissä jutuissa, vaikka onneksi taustalla häärää tekninen tuki. Kyllä silti hommaa riittää minullekin.

Valkoinen Harmaja muuttaa ke 20.1.2016 uudelle saitille osoitteeseen:

www.meillakotona.fi/valkoinenharmaja

Translation: A sneak peek into our repainted bedroom. More pictures coming soon after my blog has moved to a new address: www.meillakotona.fi/valkoinenharmaja. The new site opens on Wednesday 20th January.