Ripaus puuterinrosaa ja leikkokukkasia

Innostuin viikonloppuna kuvailemaan Tamronin 70-300 mm objektiivillani, jota en ole käyttänyt pitkään aikaan. Niinpä kuvasaalista on kertynyt taas melkoisesti. Edellisessä postauksessa kerroin ihastuttavasta magnolian oksasta (joka nyt muuten voimakkaasti puskee esille ensimmäistä kukkasta) ja tämä postaus on oikeastaan jatko-osa sille. Ostin nimittäin magnolian oksan lisäksi kaksi muutakin leikkokukkaa kukkakaupasta: arabian tähdikin ja morsiustähden.

morsiustahti_maljakossa

arabian_tahdikki_poydala

by_lassen_pillow

arabian_tahdikki

livingroom_bylassen_pillow

kaymet_tray

lyhty

livingroom_adea

afroart_tyyny

olohuone_rosa

morsiustahti

Kuten kuvista näkyy en ole malttanut olla jo lisäämättä keväisiä pastellisävyjä olohuoneeseen. Tai no vaikutelma syntyy vain parista puuterinroosan sävyisestä koristetyynystä. Ne pehmentävät muuten kovin mustavalkoista sävymaailmaa.

Tekisi mieli taas uudistaa ruokailutilan taulukokoelmaa, sillä inspiroiduin puuteriroosan lisäksi eri brändien kevätkatalogien taulukollaaseista sekä isäni taidenäyttelyn hienosta ripustuksesta. Kirjoittelen muuten niistä taidenäyttelyn avajaistunnelmista lähiaikoina – haluaisin vain liittää mukaan otteita hienosta puheesta, jonka museotoimenjohtaja piti, mutta minun täytyy kysyä siihen vielä lupa.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Translation: Our black-and-white livingroom gets a touch of spring from these flowers and powder rose pillows.

 

Magnolia

Voi kuinka innoistuinkaan eilen, kun kävin vakkarikukkakaupassani! Siellä oli aivan ihastuttavia vaihtoehtoja perinteiselle tulppaanikukkakimpulle. Minä valitsin mukaani mm. tämän kuvissa näkyvän magnolian oksan. Se on kaunis sellaisenaankin, mutta odottakaahan kunhan hennon vaaleanpunaiset kukkaset putkahtavat esiin!

magnolia_muuto

magnolia_tarjoiluvaunu

magnolia_mhnakyma

magnolia_mh2

nakyma_sohvalta

artekin_tyyny

magnolia_vino

magnolia_eames

Neljän ja puolen euron hintaan magnolian oksa on minusta hyvinkin varteenotettava vaihtoehto tulppaanikimpulle. Onhan tulppaanitkin kauniita, mutta minä ainakin olen jo ehtinyt kyllästyä niihin vaikka sesonki on vasta alkanut. Valitsen kukkakaupasta mielummin mukaan vain muutaman oksan erilaisia lajikkeita yhden näyttävän kimpun sijaan. Nytkin ostin tämän magnolian lisäksi pari muutakin parin euron leikkokukkaa.

Olen haaveillut omasta magnoliapensaasta, mutta enpä tiedä miten se viihtyisi näin pohjoisessa. Onko kokemuksia?

Translation: I was so glad to find different alternatives to traditional tulips in my nearest flower shop. I bought this lovely magnolia branch and now I cannot wait until it blooms.

Kahvi ja korvapuusti

Kaikki ei aina mene ihan putkeen. Aamu alkoi kyllä ihan mukavasti, sillä vietämme tänään pojan 9-vuotissynttäreitä ja hänelle sattui vielä vapaapäivä, sillä koulussa on etäpäivä (nykyisin on semmoisiakin). Olin luvannut, että mennään heti aamusta hakemaan leipomosta aamiaisherkut ja siitä ne kommellukset sitten alkoivat. Autostani meni yksi osa rikki, joten toinen etupenkeistä ei enää käänny ja kauppakassi menasi jäädä sinne jumiin. Pahin juttu oli se, että koko auto meinasi hyytyä ja jättää meidät välille, minkä takia emme päässeet leipomoon. Tyytyminen oli sitten pakastekorvapuusteihin. Hyviähän nekin ovat!

korvapuusti

divaani_kahvi

Rauhoittava kahvihetki rentoutti ja seuraavaksi onkin vuorossa siivous ja synttärijuhlien valmistelut. Uusimmasta Divaanista saattaa muuten löytyä joku tuttu sivulta 56 alkaen…

Rentouttavaa viikonloppua!

Tulppaanit

Kuinkahan monessa sisustusblogissa on viime aikoina kirjoiteltu tulppaaneista…? Nyt on sitten minun vuoro. Tämä ei kylläkään ole tämän vuoden ihan ensimmäinen kimppu – sen ekan unohdin uutisoida. ;) Mutta onhan ne tulppaanit niin kauniita! Ja antavat jo hennon ripauksen kevättä kotiin.

tulppaanit_lahi

tulppaanit_kaymet

tulppaanit_valk

Ostin tämän kimpun viime perjantaina ruokakaupasta. Viimeinen jäljellä ollut nippu ei enää ollut sieltä freeseimmästä päästä. Yksi varsi oli poikki, joten ruokapöydän pikkumaljakkokin sai täytettä.

nakyma_ruokapoydalle

kubus_kulho

kubus_2

oh_tulppaanit

olohuone

Kiitos muuten kaikista valokuvauspostaukseen tulleista kommenteista! Tosi kiva jos siitä oli apua/vinkkiä. Palailen vastailemaan kommentteihin, kunhan tämän viikon hässäkkä hellittää. Luvassa on nimittäin huomenna isäni taidenäyttelyn avajaiset K.H. Renlundin taidemuseossa ja loppuviikosta meidän poitsun synttärijuhlat x 2. Siskonikin tulee kyläilemään, joten kaikkea kivaa on luvassa!

Translation: Tulips are so lovely!