kevättä makuuhuoneessa

makkarissa
Muistatteko tämän tammikuisen postaukseni missä ihastelin kaunista H&M:n kuvaa pellavalakanoilla pedatusta sängystä. Siitähän se ajatus sitten lähti… :) Hain ikäänkuin kokeeksi yhden vaaleanharmaan pellavaisen liinavaatesetin sekä tuon mielestäni aivan ihanan trikoolangasta kudotun torkkupeiton.

Ja onhan nuo nyt aikas ihanat! Sopivat yhteenkin juuri niin hyvin kuin kuvittelinkin. Jos minulta olisi vuosi sitten kysytty yhdistäisinkö sen enempää sisustuksessa kuin vaatetuksessakaan beigen sävyjä vaaleanharmaaseen, vastaus olisi luultavasti ollut kielteinen. Nyt tuo väriyhdistelmä on minun silmiini niin harmonisen kaunis… Meidän Otto-herrakin näyttää passaavan näihin sävyihin vallan mainiosti :)

makkarissa2

makkarissa4

makkarissa otto

makkarissa3
Kaipa mun on siis raaskittava jossain vaiheessa hankkia myös toinen vaaleanharmaa pussilakanasetti jotta sängystä voisi ottaa kokonaisvaltaisempiakin kuvia… ;) Toinen juttu minkä aion toteuttaa heti ehtiessäni on noiden meidän ikkunakarmien maalaus! Valkoiseksi luonnollisesti. Ovat tuollaiset kuultovalkoiset ja sellaisina tavallaan ihan kivat mutta… jotenkin ne vaan tökkii ja ainakin kuvittelen valkoisen värin kirkastavan ja raikastavan koko yleisilmettä?! Ainakin voisin testata asiaa makuuhuoneessa – sekä tyttärien huoneissa.

Nyt kuitenkin testaamaan miten tämänkertainen siemennäkkäri onnistui. Kyllä, olen leiponut pellillisen näkkäriä miltei jokatoinen ilta :D Näemmä (pellavaisten liinavaatteiden lisäksi myös) gluteenittomaan näkkileipäänkin voi jäädä koukkuun, jopa kaksi saman perheen jäsentä. Onneksi näin iltaisin saan rouskuttaa tuota ihan yksinäni ;)

 

20 kommenttia kirjoitukseen ”kevättä makuuhuoneessa

 1. idahhh sanoo:

  Oj oj niin hyvältä näyttää! :) itsekkin oli vuoden vaihteessa pakko hankkia nuo vaalean harmaat H&M:n pellavalakanat kun niitä tuli taas myyntiin. Olin myös hankkimassa tuon torkkupeiton, mutta en sitten raaskinutkaan sitä sitten ostaa :/ mutta näitä kuvia katsellessa on kyllä pakko melkein kotiuttaa se! :D

  • marja
   marja sanoo:

   Joo ehkä minunkin on pakko ostaa myös se toinen pussilakana vaaleanharmaana niin saa koko sängyn pedattua samalla tavalla ;) Torkkupeitto on kyllä myös niin kiva, jotenkin ihanan yksinkertainen!

  • marja
   marja sanoo:

   Anteeksi viive vastauksessa, olen näemmä unohtanut vastailla tämän postauksen kommentteihin kokonaan :( Otto on siis rodultaan Pyhä Birma. Tuollainen ihana ja varsin lempeä 16-vuotias sinisilmäinen vanha herra <3 Jolla valitettavasti on munuaisvaivoja eli tuskin on enää kovinkaan pitkäikäinen lääkityksestä huolimatta..

  • marja
   marja sanoo:

   .. ja nythän ne kuvat toisen tyttären huoneesta jo ovatkin eetterissä :) Pikkasen viiveellä vastailen kommentteihin näemmä :( Kuvia toisen tyttären huoneesta löytyy lastenhuone-tunnisteen alta. Tosin kyseinen huone odottelee niinikään uutta lattiaa ja uusia tapetteja… ehkä tulevana kesänä?!

  • marja
   marja sanoo:

   Näemmä torkkupeittoja ei tosiaankaan voi ikinä olla liikaa… ;) eikä pellavalakanoita myöskään. Paitsi jos mieheltä kysytään… ;D

   Apua, haaste! Käyn kurkkaamassa. Olen ihan tolkuttoman huono muistamaan haasteet, anteeksi! :(

 2. Kookoo sanoo:

  Pellavalakanat on ihania. Mulla on tuo vaaleanharmaa H&M:n tuplalakana. Se on tosin tällä hetkellä sohvan päällisenä ja sopii itse asiassa siihenkin tarkoitukseen oikein mainiosti. Kovasti tekisi mieli mennä ostamaan toinen tuplalakana, mutta en ole raaskinut vielä. Enkä osaa päättää ostanko uuden vaaleanharmaan vai valkoisen.

 3. Anu sanoo:

  Absolutely gorgeous, I’m in love with the colors and textures of those photos! I included one photo also to my Friday moodboard on my blog, linked back here of course, hope it’s okay :)
  May I ask where is this chunky knit throw from?

  Have a great weekend!

  • marja
   marja sanoo:

   Hi there :) The knit throw is made from tricot and it´s from H&M Home – as well as all the bed linens. I am also totally in love with the colors (light grey and beige) and textures, especially when they are used together.

   And thanks, I am pleased to get included to your Friday moodboard :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *