tunnelmointia Kodin Ykkösen tapaan

kodin ykkonen2
Veikkaan että aika moni on jo kaivanut esille jouluvaloja tai laittanut muutaman paperitähden ikkunalle roikkumaan? Tai muuten vain päivittänyt kotiinsa talvisempaa fiilistä? Itse näin tällä viikolla juoksulenkkini varrella jo ensimmäisen koristellun joulukuusenkin, sisätiloissa siis. Joulukuusta tähän taloon saadaan vielä odotella kuukauden päivät mutta jouluiset valosarjat ovat roikkuneet ikkunaverhoissa jo muutaman viikon tuomassa valoa pimeään vuodenaikaan. Viime viikonloppuna ikkunoihin pääsi myös pari ensimmäistä valkoista paperitähteä…

Samalla sovittelin meille myös muutamia Kodin Ykkösen (Tampereen Turtolan) myymälästä kuvauslainaan hakemiani tuotteita. Pääsin nimittäin mukaan Kodin Ykkösen ja Kodin1.com -verkkokaupan kanssa toteutettuun blogiyhteistyöhön – samalla olen myös yksi Elämäni koti -sivuston marraskuun vierasbloggaajista. Ideana yhteistyössä oli stailata kotiimme talvisempaa tunnelmaa ja joulun odotusta Kodin Ykkösen tuotteilla. Ja koska aiheena oli tunnelmointi, mitäpä muutakaan keräsin ostoskärryt täyteen kuin erilaisia kynttilälyhtyjä, valosarjoja, pehmoisia torkkuhuopia ja lampaantaljoja… Niin ja toki kärryihin eksyivät myös pellavaiset pussilakanat…

kodin ykkonen
Halusin kokeilla stailata meidän suht valkoisen makuuhuoneemme hieman hämyisemmäksi ja tunnelmallisemmaksi – tuo huonehan on ainoa missä hirsiseinät on maalattu valkoisiksi. Olin jo aiemmin iskenyt silmäni näihin mielestäni aivan ihanan värisiin, tummanharmaisiin Annon pellavapussilakanoihin, joten ne päätyivät ostoskärryihini ensimmäisten tuotteiden joukossa (ja taidan kyllä joutua ne itselleni myös hankkimaan, niin paljon niistä pidän!). Halusin tehdä petauksesta hieman muhkeamman joten sieppasin mukaan myös isot 60×80 cm tyynyliinat – ja samalla pari Familon Princess-jättityynyä. Parilla tuollaisella isommalla tyynyllä saa näköjään paljon aikaiseksi… miten ihmeessä meillä ei ole tuollaisia?! :)

Pellavaisten liinavaatteiden päälle heitin vielä Anno Palmikko-huovan, vaaleamman harmaana. Makuuhuoneen matottomille lattioille pääsi muutama ihana Anno Kihara-lampaantalja tuomaan lämpimämpää fiilistä – ihan konkreettisestikin, meillä kun mies tuppaa säästämään lämmitys-
kustannuksissa… ;) Yöpöydäksi päätyi mielestäni aivan ihana, ruskea omenalaatikko. Taisin tutkia myymälän kaikki laatikot läpi, tajuttuani niiden kyljissä lukevan ihan eri tekstit :) Olen pitkään halunnut kokeilla tuollaista puulaatikkoa laskutasona ja näemmä tämä yksilö sopi tarkoitukseen varsin mainiosti. Normaalin pöytävalaisimen korvasin isolla kuparinsävyisellä metallilyhdyllä josta taisi tulla kertaheitolla uusi lempilyhtyni. Vaikka kuparin sävyä meidän hirsitalossa hieman vierastankin, sopii se valkoisen kanssa hyvin yhteen.

kodin ykkonen3
Kuparisen lyhdyn alle, omenalaatikon sisään keräisin normaalioloissa mitä todennäköisimmin vinon pinon sisustuslehtiä mutta näin joulun alla sinne sopii paremmin tuo ihana Annon kierrätyslasinen pullo – sekin hieman kupariin vivahtavana. Aiemmin olen ihastellut samoja erikokoisia pulloja vihertävän sävyisinä… Sujautinpa vielä pullon sisälle Noelle Diamond Led -valosarjan. Olen tainnut vuosien saatossa ostaa suurimman osan valosarjoistamme juurikin Kodin Ykkösestä sillä myymälöistä löytyy kattava valikoima erilaisia valoja. Viime vuonnahan kiikutin kotiin muutaman Mona Led -valosarjan ja tänä vuonna olen harkinnut hankkivani Annon paperilyhdyt…

kodin ykkonen4
Nyt en kuitenkaan tuota paperilyhtysarjaa kuvauslainaan ottanut vaan sen tilalle valitsin toisen valkoisen valosarjan – hieman helpommin ”koottavat” Konstsmiden metalliset pallot. Ja nähtyäni ne roikkumassa niin olo- kuin makuuhuoneemmekin ikkunalla, en enää osaakaan päättää millaisen valosarjan mieluiten hankkisin… Tuo olisi kiva myös ilman valoja – aivan kuten paperinenkin versio. Niinikään pidän paperisista tähdistä miltei enemmän ilman valoa, hyvänä esimerkkinä tuo seinällä roikkuva perusvalkoinen Annon paperitähti (johon toki saa myös lampun niin halutessaan).

kodin ykkonen5
En muista milloin meillä olisi kahvi tarjoiltu sänkyyn (joitain juhlapäiviä lukuunottamatta) mutta nytpä tarjoiltiin ;) Olen pitkään ihastellut Annon mustaa Hetki-tarjotinta – lähinnä sen ihanan kuluneen oloisen, rosoisen pinnan vuoksi. Kokoakin tuolla on sen verran reilusti, että Iittalan Sarjaton-mukien lisäksi tarjottimelle mahtui myös kulhollinen piparkakkuja sekä monta kynttilää…

kodin ykkonen7

kodin ykkonen6

kodin ykkonen8
kodin ykkonen9
Halusin vielä testata miten Annon musta metallinen tarjotinpöytä sopisi yöpöydäksi. Jälleen päätin unohtaa pöytävalaisimet ja luoda makuuhuoneeseen sopivaa tunnelmaa Brosten metallisella Ibea-lyhdyllä. Aiemmin olen ostanut Brosten kynttilöitä mutta en ole tajunnutkaan ko. valmistajalta löytyvän myös kauniita kynttilälyhtyjä… Otin kuvauslainaan myös pari Iittalan Nappula-kynttilänjalkaa sillä ihme kyllä meiltä ei moisia vielä kotoa löydykään – harmi sinänsä sillä nehän ovat kivemmat kuin mitä oletinkaan. Anno Pyry-villahuopa kalanruotokuvioineen olisi myös kiva lisä torkkupeittovalikoimaan…

stailausta4
Ja koska kynttilälyhtyjä ei näemmä voi koskaan olla liikaa, sopisi makuuhuoneen lipaston päälle Brosten lyhdyn ohella myös tämä Grazia-säilytysrasia – jota minä siis luultavasti käyttäisin tuikkulyhtynä, tai tuikkujen säilytykseen. Joko tai, rasian most welcome home -teksti on kaunis.

kodin ykkonen11
Halusin tuoda makuuhuoneen lisäksi myös olohuoneeseemme hieman erilaista, talvista tunnelmaa – lähinnä erilaisten tekstiilien ja kynttilälyhtyjen myötä. Niinpä rullasin ensitöikseni vanhan yksivärisen maton pois olohuoneen lattialta ja tilalle vaihdoin villaisen Anno Kuura-maton. Kerrankin vaalea matto, joka ei mielestäni ole liian kellertävä vaan tuollainen raikkaamman vaalea. Eloa mattoon tuovat erisävyiset harmaat kuviot. Tuota mattoa minun ei tehnyt mieli palauttaa ollenkaan niin kaunis se oli…

kodin ykkonen22
Villamaton kaveriksi lisäilin niin rahin kuin nojatuolinkin päälle harmaat Anno Kihara-lampaantaljat. Taljoista olisi löytynyt myös musta ja beige versio mutta jotenkin tuo harmaa miellyttää omaa silmääni eniten – tai sopii meille parhaiten. Sohvalle heitin kaksikin Annon huopaa, mallia Lumi ja Palmikko – myös Palmikko-tyynynpäällinen pääsi vanhan tyynykokoelmani joukkoon tuomaan talvisempaa tunnelmaa. Sitten vielä kynttilöitä palamaan, kainaloon hyvä kirja, Iittalan Tsaikka-lasi täyteen höyryävän kuumaa glögiä ja sohvalle torkkupeiton alle :) Totesin samalla tuon Annon mustan tarjottimen toimivan hyvin ilman jalkojakin.

kodin ykkonen24

kodin ykkonen21

kodin ykkonen17
Kiepautin olohuoneenkin verhotankoon nuo makuuhuoneesta tutut Konstsmiden metalliset pallovalot – niistä todellakin taisi tulla uudet lempparini, aivan kuten tuosta kuparin sävyisestä metallilyhdystäkin. Niitä siirtelinkin ympäri taloa, huoneesta toiseen – todeten molempien passaavan mihin huoneeseen vaan :)

kodin ykkonen15

kodin ykkonen18

kodin ykkonen16
Olohuoneen matalalle tasolle sovittelin erilaisia kynttilänjalkoja ja lyhtyjä. Erityisesti mieleeni olivat nuo metallinharmaat Brosten isot ja muhkeat Vile-kynttilänjalat – helpolla näyttävän näköistä korkeitten pöytäkynttilöitten kanssa. Lapsi- ja kissaperheessä asuvana hieman kuitenkin kaihdan kynttilänjalkoja ja siksi meille paremmin soveltuukin esimerkiksi allaolevassa kuvassa näkyvä lasinen Diesel-hurrikaani – tuo kun käy niin kynttilöille, valosarjoille kuin kukkasillekin…

kodin ykkonen12

kodin ykkonen13

kodin ykkonen19

kodin ykkonen14

kodin ykkonen23
Mutta koska kaikki kiva loppuu aikanaan, piti minunkin vaihtaa niin makuu- kuin olohuoneeseemmekin kaikki vanhat tutut liinavaatteet, matot, torkkupeitteet ja lyhdyt – ja palauttaa kaikki nämä ihanuudet Kodin Ykköseen. Muutama juttu jäi mieltäni aikalailla kyllä kaihertamaan joten saapi nähdä näettekö vielä joskus jotain kuvien juttuja osana vaaleanpunaista hirsitaloa :)

Joulutunnelmaan sopivasti minulla olisi kuitenkin tiedossa jotain kivaa teille: Kerro mitä sinä toivoisit lahjaksi Kodin Ykkösen Kodin1.com -verkkokaupasta (tai tavarataloista), niin olet mukana Kodin Ykkösen 200 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 14.12. keskiyöhön asti – onnea siis matkaan ja tunnelmallista joulun odotusta teille jokaiselle!

yhteistyössä: Kodin Ykkönen

EDIT. Osaa postauksen tuotteista ei löydy verkkokaupan puolelta mutta tavarataloista kyllä! Kodin Ykkösessä näyttää olevan nyt myös paljon hyviä tarjouksia – ehkä kohta siis pääsen myös nukkumaan noissa tummanharmaissa lakanoissa… :)

729 kommenttia kirjoitukseen ”tunnelmointia Kodin Ykkösen tapaan

  • Riikka sanoo:

   Annon Kuura-maton ostaisin, jos saisin. Yritin tilata sellaisen nettikaupasta, mutta Kodin ykkösen toiminta on kohdallani ollut aivan ala-arvoista. Olin maksanut tilaukseni nettipankissa ja yrittäessäni palata myyjän palveluun tuli ilmoitus, että heidän sivuillaan on huoltokatkos. Tilaus ei mennyt perille, mutta rahat kyllä lähtivät tililtä. Olen ollut useita kertoja yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa apua asiassa saamatta. Osaan viesteistä ei ole vastattu lainkaan. Rahani ovat edelleen heillä ja minulla ei mattoa. On uskomatonta huomata, että jollakin on varaa kohdella asiakasta näin huonosti. Olen tilannut paljon netistä ympäri maailmaa ongelmitta, mutta sitten kohtaa tällaisen kotimaisen toimijan, jota pitää luotettavana ja sitten ei saakaan tilaamaansa tuotetta, vaikka kuinka yrittää asiaa setviä ja maksaa vielä useita euroja heidän palvelunumeroihinsa soittaminen. Pöh.

 1. Heidimaria sanoo:

  Meidän kodista löytyisi paikka valkoiselle keinutuolille eli Eimi keinutuolin haluaisin ehdottomasti. Siinä olisi niin ihana keinuskella ja mussuttaa joulusuklaata tai vaikka lueskella kirjaa lämpimään vilttiin kääriytyneenä. Ah, joulu <3

 2. Anna-Maija sanoo:

  Toivoisin uuden astiaston, valkoisena ehdottomasti! Ja lisäksi siihen sopisi aterimia, koska nykyinen setti sisältää vain kuudelle aterimet ja neljän hengen taloudessa se on liian vähän!

 3. Kaisa sanoo:

  Aivan ihana tunnelma kuvissa! Harmaina talvipäivinä kun voisikin pesiytyä vilttien, kynttilöiden ja kahvikupin seuraan, eikä mennä ollenkaan ulos kylmään! Vastaus Kodin ykkös -kysymykseen on helpoin ikinä. Minä haluaisin Kodin ykkösestä aivan ehdottomasti keltaiset Nappula-kynttilänjalat. Ne ovat kertakaikkisen täydelliset ja meidän kodistamme sellaiset vielä puuttuvat.

 4. Nonnuska sanoo:

  Olisi kertakaikkisen ihana saada uusi löhötuoli, jossa olisi mukava imettää ja nukuttaa pientä tytärtäni ja katsoa koukuttavia tv-sarjoja, mutta mikä tärkeintä se sopisi sisustukseen. Tälläinen olisi Star mekanismituoli.

 5. Janica S. sanoo:

  Voi sentään, pitäisiköhän meillekin hankkia sänkyyn tuollaiset isot tyynyt. Ne toisivat varmasti ryhtiä petaukseen. Ehkäpä valitsisin siis ne tyynyt. Tai sitten tuon harmaan kiharaisen lampaantaljan. En ole hoksannut, että Kodin Ykkösessä on tuollaisia.

 6. Tiina sanoo:

  Ihania kuvia! Nuo lyhdyt on kyllä niin ihania, että pakko saada! Verkkokaupasta valitsisin jotain pienen poikani huoneeseen. Pienestä vauvasta on kuoriutumassa mitä veikein pikku mies ja huonetta pitäisi päivittää paremmin hänen tarpeisiinsa sopivaksi :)

 7. Heidi Lai sanoo:

  Tuollaisesta sisustuksesta olenkin haaveillut! Sistuaisin omaa kylmää opiskelija-koloa lämminhenkisemmäksi, tunnelmallisemmaksi ja kotoisammaksi lyhdyillä, matoilla ja uusilla tekstiileillä. Pienen tilan vuoksi baaripöytä olisi kätevä ja kavereille istuintyynyjä lattialle.

 8. Marianne sanoo:

  Annon tuotteet miellyttävät omaa silmää tällä hetkellä todella paljon. Joitakin tuotteita löytyykin jo omasta sisustuksesta. Tuo Anno Kihara -lampaantalja olisi kyllä ihana joululahja. Ja huolisin myös nuo pellavaiset pussilakanat.

 9. ANNIKA sanoo:

  Onpa upeita kuvia! <3 Kodin Ykkösestä löytyy tällä hetkellä niin paljon kaikkea ihanaa, että valinnan vaikeus on suuri! Tässä alla kuitenkin muutama ihana Anno-tuote, jotka kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni!

  ANNO valokirjain A niinkuin Annika sopisi tunnelmavalaistukseksi tälle A-alkuiselle himmeän valaistuksen ystävälle: http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/designvalaisimet/valokirjain-a-5432208–malli

  ANNO puuvillamatto Lankku sopii huoneeseen kuin huoneeseen ja on ihanan värinen. Mustavalkoinen matto on helppo ja upea värivalinta, ja se sopii helposti yhteen myös muiden värisävyjen ja sisustuksen kanssa: http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/puuvillamatto-lankku-3456928–malli?nosto=subcategory-nosto-2

  ANNO suihkuverho Lankku olisi ihanan herkkä ja kaunis aina tylsään ja hankalasti sisustettavaan kylpyhuoneeseen: http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/5872403–malli?nosto=subcategory-nosto-2

 10. Mia sanoo:

  Kiitos kauniista kuvista. Pellava pussilakanoita en omista ja sellaiset haluaisin. Joulua ennen olisi tarkoitus ostaa uusi parivuode vanhan kapen tilalle. Mikä sen mukavampaa olisi saada uudet petivaatteet. Tunnelmaa lisäisi mustat Nappula kynttiläjalat.

 11. Minttu sanoo:

  Iiks, olisipa kiva voittaa. Annolta löytäisin vaikka mitä. Uusi talomme on tyhjyyttä täynnä, joten ihan oikeasti tarvitsisimme kaikenlaista. Matto taitaa olla listalla ykkösenä, mutta myös jouluvaloja ja lyhtyjä olisi kiva saada.

 12. Katja sanoo:

  Todella kauniita kuvia. Olet erittäin taitava kuvaaja, ihana ja lämmin tunnelma välittyy kuvia katsoessa. Jos saisin itselleni toivoa jotain, niin pellavalakanoista olen pitkään haaveillut ja myös olohuone kaipailisi uutta mattoa, ehkäpä tuota pompula-villamattoa. Metallinen kynttilälyhty olisi myös ihana valontuoja näin pimeään aikaan.

 13. Laura sanoo:

  Ihania juttuja! Tuo matto olisi todella tervetullut meille. Samoin jotkut ihanat pallovalot verhotangosta roikkumaan. Täytyypä katsoa jos sitä huomenna kipaisisi tuossa Turtolassa :)

 14. Pupuli sanoo:

  Tunnelmalliset stailaukset minun makuuni <3
  Minäkin haaveilen harmaista pellavalakanoista, taljasta, uusista lyhdyistä… Mutta suurin TARVE taitaa olla uusille matoille. Puolivuotias koiranpentu on jyrsinyt jo kahdet matot alakerrasta :(

 15. Suvi- sanoo:

  MARKSLÖJDin Pöytävalaisin Helge, eli ihana pöllöpöytävalaisin, ehkä valkoisena (vaikka mikä väri vaan kävisi), jota vielä itse tuunaisin. Haaveena on ollut, mutta taitaa haaveeksi jäädä, kun opiskelut meni säännöllisen rahantulon edelle :D

 16. Hanna sanoo:

  Kiitos kauniista sisustusideoista! Täytyy heti mennä katsomaan tarkemmin, mitä Kodin ykkösestä löytyykään. Kuparinen lasilyhty oli tosi kaunis ja sen haluaisin itselleni :)

 17. Aino Honkamäki sanoo:

  Olisi kyllä niin ihana päästä sisustelemaan huonetta ja taloa tuollaisilla jouluisilla ja talvisilla sävyillä ja valoilla, sekä kynttilöillä! Rakastan varsinkin noita valopalloja, sekä lyhtyjä ja kyllä tuollainen lämmin ja pehmeä huopakin kelpaisi niihin kylmiin ja pimeisiin iltoihin! ♥
  Mukana arvonnassa ja sormet ristissä! ♥

 18. Kopi manis sanoo:

  Oi mitä tunnelmia näissä kuvissasi – tekee mieli heti hurauttaa Kodin Ykkösen suuntaan tarkemmin tuotteita hipelöimään! Glögi ja piparit kaipaisivat nautintakaverikseen lampaantaljan ja Brosten lyhdyn.

 19. handy sanoo:

  Kaunis stailaus, varsinkin tuo Annon matto näyttää upealta ja tulee edukseen sisustuksessa :) Joulupöytään toivoisin klassista Sarpanevan pataa, kaunis ja käytännöllinen lahja.

 20. Hanna sanoo:

  Onnistuit huippu hyvin tässä somistushaasteessa! Nuo lakanat on jännän väriset, vähän liilaa taittavat. Pyörittelin niitä nimittäin kädessäni ja meinasin, että pussilakanasta saisi hyvän joululiinan. Meillä kun lakanat voivat olla vaikka välillä pöytäliinoja :) ja tuo iso kuparinen lyhty on ihana!

 21. Anni sanoo:

  Aivan ihania ja inspiroivia kuvia! Sain monta sisustusideaa! Kiitos :) Joululahjatoivelista on pitkä: Annon lumi-torkkupeitto, pellavapussilakanat, lampaantalja, jouluvaloja, kynttilälyhtyjä ym. ym. :)

 22. Anu sanoo:

  Tosi kauniita ja tunnelmallisia kuvia!
  Annon valikoimissa on paljon ihania tuotteita. Näistäkin sinun valitsemistasi tuotteista voisin kotiuttaa meille ihan jokaisen. Mutta tuohon Kuura mattoon ihastuin nyt todella! Samoin tuohon metalliseen lyhtyyn. Pellavalakanat on ollut aikomuksissa ostaakin. :)

 23. Katriina sanoo:

  Ihanan näköistä! Haluaisin vaikka mitä: kupariset lyhdyt, Nappi-kynttilänjalat, Lumi- ja Palmikko-torkkupeitot, pellavalakanoita… Kunpa joskus arpaonni osuisi minunkin kohdalleni :)

 24. HannaM sanoo:

  Ei taitaisi ihan 200€ riittää ;)
  Kotona olisi käyttöä ihan ”tylsille” keittiötarvikkeille kuten silikoniselle (pulla)sudille ja erilaisille kakkuvuoille.
  Akuutimpana hankintana kuitenkin erilaiset matot lapsi- & koiraperheeseen. Annon mallistoissa on moniakin kivoja: luultavasti sellaisia lähtisi ”pukinkonttiin”.
  Toki minulle(kin) kelpaisi uudet lakanat tai ihanat jouluvalot, mutta niitä meiltä jo kyllä löytyy… Kuten sanoin: löytäisin ostettavaa useammallakin satasella!
  Mukavaa adventtiaikaa!
  Hanna Äm

 25. Janika Koistinen sanoo:

  Eero Aarnion Kubo-kirkasvalolamppua toivoisin tähän kaamosaikaan ja myöskin sisustuselementiksi. Lahakortilla sitä ei aivan saisi, mutta itselle jäisi vähemmän maksettavaa =)

 26. Kira sanoo:

  Ihania kuvia! Tosi inspiroivia! Mietin itsekin paraikaa miten saisin kodin kevyeen jouluasuun. :) Omissa lahjatoiveissa olisi uusi matto olohuoneeseen, mielellään puuvillainen sellainen. Kodin1:n valikoimasta Vallilan Leopardi-maton kuosi mustassa vörissä miellytti erityisesti silmääni.

 27. Tanja Rivinoja sanoo:

  Ääääk! Tuo matto!!! Juuri HÄNTÄ abstraktisine kuvioineen ja oikeine sävyineen olen etsinyt uuteen musta-harmaa-valkoiseen sisustukseeni. Pakko saada! Kiitos vinkistä :)

 28. Anu sanoo:

  Oi, tuon lahjakortin sijoittaisin ehdottomasti joihinkin ihaniin pussilakanoihin, niin että näky olisi kaunis petaamattomassakin sängyssä! Myös joku kiva viltti sängylle tulisi tarpeeseen ja ja ja… Olisihan siellä niin paljon kaikkea muutakin ihanaa ja ”tarpeellista” :)

 29. Marika sanoo:

  Nuo ihanat pellavalakanat ainakin kotiuttaisin erittäin mielelläni! Muutimme juuri ja elämme parhaillaan keskellä remonttia ja muuttokaaosta. Siksi olisi mukavaa saada kotia laitettua nätiksi joulua varten. Ehkäpä siis myös jotain kivaa verhoa ja tunnelmavaloa saattaisi minun ostoskoristani löytyä, jos onni suosisi.

 30. Nina sanoo:

  Joulupukilta toivoisin mm. Annon pellavaisen, valkoisen Amanda-pöytäliinan sekä origamityylisen koristevalosarjan. Kaunis ja ajaton Kuura-matto puolestaan olisi aivan nappivalinta vanhempieni kotiin olohuoneeseen, voisin toivoa sitä heidän puolestaan :)

 31. Piia K sanoo:

  Annolta löytyy paljon ihania juttuja, mattoja ja lakanoita, joista valitsisin pellavalakanat itselle ja punavalkoraidalliset lakanat lapsille. Lisäksi K-valaisin eteisen lipaston päälle ja ihana Kuura-matto makuuhuoneeseemme.

 32. Susu sanoo:

  Kuura-matto olisi ihana ja myös nuo Annon tummanharmaat pellavalakanat! Tupahan on täynnä ihanua tuotteita tuolla verkkokaupassa joten en usko tulevan ongelmia lahjakortin kuluttamisessa

 33. Eveliina Kivirinta sanoo:

  Annon Pandora villamatto. Olen sitä toivonut joululahjaksi, mutta saa nähdä toteutuuko toive, kun on niin paljon muutakin hankittavaa jouluksi luonnollisesti. :) Tuollahan on niin paljon ihania asioita mitä kotiin haluaisin, mutta tämä on nyt se mitä eniten tarvitsisin.

 34. Merja sanoo:

  Ihanan talvinen ja jouluinen tunnelma! Annon palmikkohuopa- ja tyynynpäällinen olen omaankin kotiin katsellut ja tuohon olohuoneen Kuura mattoon ihastuin täysin :) Tosi paljon kaikkia ihania tuotteita joita joulupukilta voisi toivoa. Ei tosiaan olisi ongelmaa kuluttaa lahjakorttia!

 35. Miisu sanoo:

  Ostaisin ehdottomasti Airam Led valosarjan nimeltä Mona – kuuluisat pallovalot, joita alkaa olla jo joka kodissa ;) Ovat kyllä sellaisia, joita voi käyttää oikeastaan ympäri vuoden, varsinkin täällä Suomen pimeydessä. Eli ne ostaisin varmaankin ekana, jos voittaisin tuon lahjakortin. Wish me luck, mukana arvonnassa ;)

  t: M

 36. Sari sanoo:

  Annon pellavaisten pussilakanoiden harmaa värisävy on ihastuttava. Itseltäni löytyy vaaleamman harmaat jo ennestään mutta tämä tummempi olisi oikein tervetullut… pellava on kyllä materiaalina tosi cool ! Sillä syntyy kyllä näyttävännäköinen petaus ja on ennenkaikkea mukava !

 37. Marika`s sanoo:

  Kauniit kuvat <3
  Nuo harmaat pellavapussilakanat ja tuo kupari lyhty ja pari taljaa ja torkkupeittoa harmaana sekä nuo pallovalot..lista taitaa olla aika pitkä, joten ehdottomasti mukana koittamassa onneani.;)

 38. Franzine sanoo:

  Nuo Annon tummanharmaat pellavaiset pussilakanat (http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/pellava-pussilakana-150×210-cm-9560533–malli?utm_source=Aller.fi&utm_medium=blogi&utm_content=Anno%20pussilakana&utm_campaign=Aller%20blogi%20syksy%202014) näyttivät kyllä hyviltä ja varmasti myös tuntuisivat hengittäviltä, joten tämä olisi miellyttävä joululahja.
  Toinen mikä tällä hetkellä viehättäisi talven pimeydessä olisi valopuu (esim tämä http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/koristevalot/airam-kukkapuu-led-120cm-7426091–malli )

 39. Hanna Vähämäki sanoo:

  Olipa kauniita kuvia! Olen juuri lähdössä jouluostoksille kodinykköseen, ja näistä sain inspistä myös joulun sisustusjuttuihin. Minäkin olen hurahtanut harmaaseen. Joten kyllä kelpaisi tuo matto sekä pellavalakanat meillekin! Katsotaan, mitä tänään tarttuu mukaani..

 40. Heidi sanoo:

  Miten upea, ylellinen ja kutsuva makuuhuone! Ja nuo lakanat on kyllä todella kauniit, ihana värisävy tuo tummanharmaa. Minulla on ollut jo jonkin aikaa haaveena Annon Pandora villamatto, joten lahjakortille olisi kyllä käyttöä :)

 41. Eriikka sanoo:

  Ehdottomasti jotkut ihanat verhot ja niihin sopivan päiväpeiton makuuhuoneeseemme. Ehkä myös kattolampun. Edelleen meidän yhteisessä kodissa mennään opiskeluaikojen sieltätäältä kerätyillä halpiskamppeilla, eivätkä mitkään sovi yhteen…

 42. Anjuska sanoo:

  Oih, kodin1 on kyllä ihana kauppa! kuljen aina myymälässä huokaillen ja ihaillen. Tällä hetkellä tarpeeseen tulisi Kirjoituspöytä Function ja sen kaveriksi vaikka Pilot-kirjoitustuoli :)

 43. Voih, Kodin Ykkösessä olisi monen monta tuotetta mitä haluaisin. Tänään ko. kaupassa
  juurikin kävin ha huokaisin kaiken kivan perään….
  Ensimmäisenä mieleen tulee: istuinosa Lepakkotuoliimme, Pandora – villamatto ja lipasto
  pikku-ukkomme huoneeseen.

  t.Tiina

 44. Mari sanoo:

  Pellavalakanoita olen minäkin katsellut sillä silmällä ja ihastellut samaa harmaan sävyä. Sarpaneva-pata on ikuinen haaveeni, en vain ole vieläkään raaskinut sitä hankkia. Seinäkellokin olisi ajankäsityshaasteelliselle kätevä kapine :)

 45. Tiitu sanoo:

  Tuollaisen lasisen hurrikaanilyhdyn ottaisin mieluusti. Kävin kaupassakin sitä etsimässä, mutta en löytänyt yhtään edellä ollutta tuotetta. Lahjakortilla ostaisin lyhdyn jos toisenkin.

 46. Maikki sanoo:

  Kodin1:ssä on niin paljon ihania juttuja etten tältä istumalta osaa sanoa tarkkaan mitä haluaisin, mutta jotain huopaa sekä sisustustyynyä meidän olohuone kaipaisi kipeästi. Haaveita vain..;)

 47. Henni sanoo:

  Kaiken! Ei vaan, tuo kuvissasi oleva villamatto ja lasiset lyhdyt jäi kaihertamaan mieleen, ne olisi hankinta listalla ykkösenä. Meillä on kaksi kissaa (toinen aikuinen, toinen pentu), joten elävä tuli kiinnostaa heitä vähän turhan paljon. Jos kynttilät pistäisi tuollaiseen lyhtyyn, voisi niitä polttaa vähän turvallisemmin ilman pelkoa siitä että kissa hyppää suoraan kynttilään!

 48. Minni sanoo:

  Erittäin järkevää olisi toivoa uutta sänkyä, koska entisessä saa jo selän kipeäksi…mutta kaikenlainen iiiiihana sisustus-krääsä ajaa toiveissa järkevyyden edelle. Nuo suuret lasiset säilytyslaatikot, maljat ja lyhdyt on nyt lähinpänä sydäntä.

 49. Honkanen sanoo:

  Tälläisinä synkkinä talvipäivinä jolloin lumikaan ei tuo valoisuutta maisemaan, huomaa kaipaavansa jotain kaunista lämminhenkistä valaisinta tunnelmaa luomaan. Siispä iskinkin silmäni heti Kodin Ykkösen Eglo riippuvalaisimiin, eritoten Eglo Churchill-riippuvalaisimeen, jollaisen ilolla ja lämmöllä ottaisin vastaan tänne pieneen tupaan valoa tuomaan. :-)

 50. Jenna Munterj sanoo:

  Toivoisin saavani jouluisen sisustuksen pikku yksiööni eli valkoinen iso lampaantalja lattialle, valkoisia lämpimiä huopia sohvalle, olohuoneen pöytä tulisi olemaan harmaa puinen laatikko jossa voisi päällä pitää kynttilöitä ym. Valkoiset ”lumiverhot” toisivat talvisen tunnelman jos ei sitä lunta nyt tule :)

 51. Jjenskuu sanoo:

  Nuita supersuosittuja pellavalakanoita haluaisin päästä koklaamaan käytännössäkin, kun niistä niin hurjasti joka paikassa hypetetään :) Ja joitakin jouluverhoja ois ihana tilata! Ihanaa Joulunodotusta kaikille!

 52. Leila K. sanoo:

  Jotta voisin lähetellä ja vastaanottaa hyvän joulun toivotukset, toivon i-padia tai vastaavaa, nyt olen koneeton, eikä ole varaa hankkia minkäänlaista! (Yritän olla oikein kiltisti!)

 53. Lin sanoo:

  Lahjatoiveeni olisi uusi matto olohuoneeseen, toiveena olisi jotain vaaleaa ja ehkä karvaistakin… En ole muuton jälkeen vielä ehtinyt hankkia mattoa, ja vanha matto on auttamattoman liian pieni tähän tilaan, uusi matto olisi ihana joululahja!

 54. Marita sanoo:

  Ihania talvitunnelmaisia kuvia <3 !!!
  Olen pitkään jo haaveillut isoa lyhtyä pihaportaille, jos sellaisen saisi niin oisin onnellinen. Toinen mikä on ollut haaveissa, niin olohuoneeseen jokin kaunis kattovalaisin. Sellaisia kävin tänäänkin ihailemassa Kodin1 myymälässä.

 55. kirsikka sanoo:

  valikoima niin runsas, etten osaa mitään erityisesti nostaa.. mutta kaikki silmiä hivelevä kelpaisi tänne meillekin tätä pimeyttä vähän pehmentämään..

  Joulunodotustaaaaa…

 56. Marja sanoo:

  Hankala valita mutta käyttäisin rahasumman uusiin pellavalakanoihin koko perheelle tai hankkisin uudelle terassillemme näyttäviä lyhtyjä ilahduttamaan ankeita ja pimeitä marraskuun iltoja.

 57. Satu Mäenpää sanoo:

  Olen juuri muuttanut uuteen asuntoon ja ihaillut kaikkea ihanaa kodin ykkösessä. Kaikkea ei kuitenkaan ole varaa ostaa kerralla.
  Lämmin matto olisi mukava, annolta löytyy monia kivoja. :)

 58. Sanna-Manna sanoo:

  Joululahjaksi toivoisin ihanan Vallilan Hu-huu -pussilakasetin kahdelle. Pitkäaikainen haaveeni on Kirkasvalovalaisin Kubo tämän synkän kaamoksen keskelle voimaa tuomaan.

 59. Minna sanoo:

  Me olemme juuri muuttaneet ihanaan hirsitaloon jossa valkokuultavat seinät. Paljon on siis sisustettavaa ja toiveita. Joululahjaksi haluaisin kenkätelineen ja vaatekaapin. Harmaa luo näköjään kivaa tunnelmaa hirsitaloon, joten harmaat verhot mahtuisi myös toivelistaan.

 60. Linda sanoo:

  Anno pellava pussilakanoihin olisi kiva pujahtaa jouluna.
  Tummanharmaat näyttävät kyllä tosi kauniilta! Tosi kauniita myös
  nuo lasilyhdyt yöpöydillä…joku sellainen olisi mukava talvi-iltaa tunnelmoittamaan.

 61. Minna L sanoo:

  Toivoisin vaikka mitä! Esimerkiksi hopean värisen lyhdyn johon voisin laittaa sisälle kynttiläsarjan. Pidän myös tarjottimista, niillä on ihanaa kantaa olohuoneen pöydälle teekupit ja jotain pientä hyvää syötävää. Tarjottimessa pitäisi olla laidat ja hyvät kantokahvat ja tietenkin sen pitäisi olla kauniskin. :)

 62. Liisa Makkonen sanoo:

  Toivoisin joulupukilta villaisen vaalean maton olkkariin ja pussilakanoita jotka olisivat tarpeen, tumman harmaat mieluiset. Mieluinen lahja olisi myös, jos saisi lämpimän yöpaidan vilukissalle.

 63. Minna L. sanoo:

  Valot ovat vuosi vuodelta tärkeämmät pimeinä kuukausina – eli paljon erilaisia jouluvaloja. Esimerkiksi kuparinhohtoiset valot ovat suosikkini. Ne tuovat valon lisäksi lämmön tuntua.

 64. Päivi Okuogume sanoo:

  Tuollaisen kauniin, ihanaisen, pehmeän ja pitkäkarvaisen suloisuuden talven kylmiin iltoihin lämpöä tuomaan kovin toivoisin. Nyt kulunut vuosi on ollut erittäin haastava työttömyyksineen ja perheenmuutoksineen, joten tällainen toisi ilon suuren!

 65. Aino Nikkilä sanoo:

  Oma kotini kaipaisi ehdottomasti ihanaa valkoista lampaantaljaa, Iittalan Festivo-kynttilänjalkoja, Nova-merkkistä Senkkiä sekä uutta Philipsin Smart-Led- televisiota <3 Aina kai saa haaveilla heh..

 66. Mari sanoo:

  Kaikki esitellyt tuotteet olivat ihania ja mieluisia. Matto, lakanat, lyhdyt ja valosarjat tietenkin ainakin..lampaantaljat olisivat myös mukavia, mukavuutta rakastavalla koirallamme olisi lämmin makoilla niiden päällä.