suklaata, sulkapalloa ja sunnuntairuokaa

Sunnuntaiterveiset! Varsin rauhalliset sellaiset. Ohjelmassa ei ole ollut mitään – paitsi hieman sulkapalloa. Ja paljon suklaata :D Suunnitelmissa vielä salilla käynti ja sunnuntairuokailu koko perheen voimin – Kievin kanaa a´la perheen paras kokki (not me). Ja jälkkäriksi tarjoillaan kuulemma pannacottaa… nam!! Tällaisten herkkujen jälkeen on siis syytäkin suunnata salille loppuillaksi… ;)


Meillä siis ilmeisesti selvittiin ykän vierailusta yhdellä potilaalla *koputtaa puuta*… hieman on meillä muillakin välillä tuntunut oudolta vatsassa mutta jospa tästä selvittäisiin tällä. Minulla tosin meinaa kurkku kipeytyä eli saas nähdä mitä tuleva viikko pitää sisällään… töitäkin kun riittäisi ja mulla on niin hyvä kuntoiluputki menossa etten kestä jos se katkeaa. Ja näillä rockyroad-määrillä energiaakin kuntoiluun kyllä riittää ;)

Seuraavaksi kattamaan pöytää! Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille toivotellen,

4 kommenttia kirjoitukseen ”suklaata, sulkapalloa ja sunnuntairuokaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *