neljä kuukautta

pinterest hiukset

NELJÄ kuukautta! Luulin edellisestä kampaajakäynnistäni olevan kolme kuukautta mutta tarkemman laskutoimituksen jälkeen siitä todellakin on tasan neljä kuukautta. Jestas. Yleensä käyn kampaajalla vähintään parin kuukauden välein – en ymmärrä miten olen nyt selvinnyt yli vuosineljänneksen samoilla hiuksilla. Näemmä ihan hyvin :) Totuuden nimissä on tunnustettava, että sorruin alkukesästä ostamaan hiusvärin ja värjäsin itse tyvikasvun… Sävyn PITI olla kirkas helmenvaalea (tai jotain sinne päin) mutta kuinka ollakaan, väri oli kyllä meikäläisen päässä kaikkea muuta kuin helmenvaalea. Lämpimän kellertävä lienee parempi sävymääritelmä, valitettavasti :D Hopeashampoolla ja -hoitoaineilla ollaan siis elelty tämä kesä ja toivottu auringon vaalentavan hiukset kauniin heleän vaaleiksi. Mutta juu ei, eipä ole aurinko juuri hiuksiin paistanut.

Niinpä mulla on tänään kampaaja, jee! Vielä en ole tosin päättänyt mitä haluan näille tehtävän joten melko varmasti mennään siis pari milliä latvoista ja kirkasta raitaa kiitos -teemalla. Kovasti tekisi mieli tehdä Mariat ja leikkauttaa hiukseni lyhyiksi mutta ihan vielä rohkeus ei tuohon riitä. Ja en vaan voi sille mitään, että haluan saada hiukseni kiinni, se tuli todettua talvella kun leikkautin polkkatukan (missä en viihtynyt loppupeleissä yhtään). Voi kunpa joskus voisi vain kokeilla lyhyitä hiuksia, testata tuntuvatko ne omalta ja sitten palata kipinkapin takaisin vanhaan tukka ponnarilla -lookiinsa jos vähänkään siltä tuntuu…

Ja tähän väliin on turha sanoa, että hiukset ovat kasvava luonnonvara – että kokeile rohkeasti, äkkiä ne takaisin kasvaa. Vaan kun nämä mun hiukset eivät kasva! Tai kasvavat toki mutta aivan julmetun hitaasti. Olen nytkin kasvattanut otsahiuksia pois viime syksystä lähtien eivätkä nämä vieläkään ylety edes korvan taakse. Plääh. Ajatuksenani nimittäin on, että kunhan otsahiukset ovat yhtä pitkät muiden hiusten kanssa, saatan leikkauttaa hiukseni lyhyiksi… niin että otsahiukset kuitenkin olisivat leukaan asti ja saisin ne korvan taakse. Eli tällä tahdilla tuohon menee hmm… kolme vuotta. Varsinkin kun sattuu omistamaan erittäin pitkän mallisen pään.

lovely hairstylesAll photos via Pinterest.

Entäs se väri sitten? Tahtoo kaikki ylläolevan kollaasin sävyt! Tahtoo raikkautta, kirkkautta, vaaleutta! Ja siihen pari tummemman vaaleaa raitaa jotta vaaleus korostuisi. Arvannette miten tässä loppupeleissä käy kun olen menossa kampaajalle ENNEN etelänreissua… Hiukset palavat auringossa täysin ja lopputulos on sellainen palaneen vaalea. Pyhänä tarkoituksenani on tosin käyttää koko loman ajan olkihattua – ja pysytellä muutenkin pää varjossa kiitos naamaa koristavien maksaläiskien…

Kuinka ollakaan huomaan pinnailevani lähes aina tuollaisia upeita pitkiä hiuksia… nutturoita, lettikampauksia… sellaisia hiuksia joihin itselläni ei ole mitään saumaakaan. Olen kertakaikkisen rakastunut tuohon Malenan (ylävasemmalla) hiusten sävymaailmaan. Samoin keskirivin vasempaan laitaan. Ja jos joskus uskallan leikkauttaa hiukseni lyhyiksi niin halajan tuota Jenna Elfmanin lyhyttä lookia, juuri noin laitettuna joka päivä kiitos :D

Mutta nyt menoksi! Tytöt Särkänniemeen kaksoskavereittensa kanssa, ja itse sillä välin kahville kaksosäitiystäväni kanssa ღ Sitten kampaajalle, toiset kahvitreffit ja illan päätteeksi combatiin uusilla hiuksilla.

See you!

julisteet arvottu

desenio kollaasi

Aurinkoista sunnuntai-iltaa varsin sateisen iltapäivän jälkeen! Mökiltä kotiuduttu, Ideapark kierretty, mies siirtynyt (yllättäen ;) ) golf-kentälle, pyykkisatsi nro 3 pyörimässä… ja minulla vihdoinkin aikaa arpoa mitkä julisteet sinä valitsisit -postauksessa lupailemani julistepaketti yhdessä Random.orgin kanssa :) Voittaja löytyi numerolla 23 eli Aava, sinulle olisi tulossa muutama Desenion juliste! Mailia laitettu.

Aava sanoo:

Suurempaan sopisi iso &-merkki http://desenio.fi/fi/artiklar/-poster.html
ja pienempään tekstiprintti Simplicity http://desenio.fi/fi/artiklar/simplicity-vit-poster.html.

Olisipa ihanaa saada omallekin seinälle tällainen kollaasi!

Koskapa aurinko suvaitsee paistaa, en malta olla kiskomatta lenkkareita jalkaani ja lähtemättä pikaiselle lenkille. Ja sitten on palattava takaisin koneelle etsimään ideoita huomista kampaajaa varten. Sitä lomapäivien luksusta – kun pystyi varaamaan niin kampaajan kuin hierojankin keskelle arkipäivää! Tekisi mieli tehdä Mariat ja vetäistä hiukset lyhyiksi mutta juuei, kerään vielä rohkeutta jonkin aikaa… haluan sitäpaitsi saada sutaistua hiukset etelässä kiinni. Veikkaan että lyhyitä hiuksia pitäisi laittaa huomattavasti enemmän. Asiasta lisää illemmalla jos en intoudu juoksemaan puolimaratonia ;)

Kaupallinen yhteistyö Desenio

se toinen kahdesta

pioni2

Se toinen kahdesta kotipihan pionista… toisen jätin vielä ulos kun oli niin nupulla, toisen pelastin sateen keskeltä maljakkoon olohuoneeseen. Voi mikä tuoksu, eikä hullumman näköinen kukintokaan. Kieltämättä hieman kateellisena luin taannoin Uudenkuun Emilian postauksen heidän pihansa pioniaidasta…

En nimittäin tiedä itkeäkö vai nauraa kun tuon postauksen jälkeen ajattelen omia pionipuskiani. Niitä on siis tasan kaksi, istutettu kymmenen vuotta sitten kun muutimme vaaleanpunaiseen hirsitaloon. En muista onko pensaisiin ikinä tullut enemmän kukkia, viittä enempää ei ainakaan. Luulisin tuon johtuvan siitä, että pionien vieressä kasvaa tuoksuvatukkaa (inhokkini!) ja tuo pahuksen kasvi vie niin kaiken ravinnon kuin elintilankin muilta pihan kasveilta. Pitäisi joskus jaksaa hävittää koko tuoksuvatukka jotta pihaa olisi järkevää laittaa ja istuttaa sinne ylipäätään yhtään mitään.

pioni

pioni3

Mutta juu, kaksikin kukkaa on parempi kuin ei mitään :) Näistä kahdestakin riittää varmasti iloa ainakin viikoksi. Iloinen olen myös siitä, että mulla alkoi vihdoinkin kesäloma – se pidempi kolmen viikon pätkä. Piti aloittamani loma tänä aamuna combatilla mutta herättyäni päänsärkyyn, skippasin jumpan ja valitsin buranan sekä auringon ja pyykin silityksen :) Ehdin jo hetken tuumailla olenko tulossa kipeäksi – se kympin tytön perustarina, koulusta ja töistä poissaoloja nolla, kipeänä kaikki lomat… hope not!

Jaksoin sentään käydä lenkillä ja nyt tultiin yöksi mökille – ekaa kertaa tänä kesänä. Nukahdin jo tulomatkalla autoon joten veikkaan, että saunan ja siipien jälkeen en kovinkaan pitkään pysy hereillä… Taidan sittenkin olla loman tarpeessa :) Palaan huomenna kotoa asiaan, julistearvonnan voittajaan yms. Nyt sinne saunaan!