minikokoiset suklaakakut

chocolate cakes3
Vannomatta paras. Juuri kun aion olla edes hetken herkuttelematta, päätinkin viime sunnuntaina testata minikakkuvuokiani vielä uudemman kerran. Halusin näet nähdä millaisia suklaisia kakkuja saisin aikaiseksi. En ole tainnut ikinä leipoakaan mitään suklaakuivakakkua, ja siksi pitikin hetki googletella ohjeita. Runsaudenpulahan ohjeista lopulta tuli joten päädyin summamutikassa tähän reseptiin missä oli ihan oikeaakin suklaata eikä ainoastaan kaakaojauhetta. Jostain toisesta ohjeesta tempaisin mukaan vielä kaardemummaakin :)

Varsin maistuvia näistä tuli – toisen tyttären mielestä jopa niin hyvää, että haluaa näitä kuulemma seuraaviin synttärijuhliinsa :) Itse pidän suklaan mausta eniten sellaisenaan, suklaana – tai sitten mutakakussa tai brownieissa, ja siksi olinkin miltei yllättänyt huomatessani pitäväni myös tällaisesta suklaisesta kuivakakusta. Suklaajäätelöhän ei minuun esimerkiksi uppoa juuri ollenkaan.

chocolate cakes6

chocolate cakes4

chocolate cakes5

chocolate cakes

chocolate cakes8
Mutta vaikka nämä suklaakakkuset olisivatkin meille perheen naisille kelvanneet enemmän kuin hyvin, laitoin osan pakastimeen pahan päivän varalle. Herkkulakko siis jatkukoon jälleen, josko sitä perjantaihin asti selviäisi. Vaikka tekisikin mieli hankkia iso irtokarkkipussi jotta jaksaisin illat tehdä töitä. Siis oikeita töitä, kuunvaihde kun painaa hurjaa vauhtia päälle – ja eikö mies reissaa Lontoossa (pikkasen epää, kuten tyttäret totesivat ;) ) juuri tällä viikolla. No, vastapainoksi suunnittelemme ystäväni kanssa reissua Porvooseen tulevaksi viikonlopuksi :) Jaksaa jaksaa siis vielä nämä kolme päivää… Onhan Porvoossa kai jo joulutunnelmaa, onhan? Niinikään suosituksia esim. hyvistä ravintoloista ja kahviloista otetaan ilolla vastaan!

ps. Onko muilla sama tapa googlettaa reseptejä kuvahaun kautta? Itse huomaan aina lopulta päätyväni kuvahakuun ja sieltä klikkailevani itseni kaikkien herkullisilta näyttävien leipomusten ohjeisiin :) Olkoonkin ”moni kakku päältä kaunis”.

pss. Jos jollakulla sattuu olemaan joku hurjan hyvä suklainen kuivakakkuresepti niin laitathan jakoon kommenttiboksin puolelle! Mä näet tuumin, että tällaisia voisi leipoa vaikkapa joulumuistamisiksi opeille yms…

 

jouluisia kattauksia Dunin tuotteilla

duni kattaus12
Sopiessani alkuvuodesta yhteistyöstä Dunin kanssa, tuntui ajatus jouluisista kattauksista varsin kaukaiselta… Mutta niin vain se aika taas vierähti, hurjaa vauhtia ja yhtäkkiä ollaan jo marraskuun lopulla! Enää tasan kuukausi jouluun joten pikkuhiljaa voi antaa ajatustensa vaeltaa jouluisiin tunnelmiin – ja kenties joulukattauksiin ;) Muistan nimittäin kuinka viime vuonna tutkailin innoissani Pinterestiin keräämiäni kuvia jouluisista kattauksista ja toteutinkin kuvista keräämiäni ideoita sitten omassa joulupöydässämme…

Nyt siis toteutin pari erilaista jouluista kattausta Dunin tuotteilla. Duni lienee kaikille tuttu kertakäyttöisten kattaustarvikkeiden ja -välineiden valmistaja jo vuosien ajalta – itse ainakin muistan kyseisen merkin serviettipakkaukset jo omasta lapsuudenkodistani eli sieltä 40 vuoden takaa… ;) Tutustuttuani nyt tarkemmin yrityksen historiaan, ulottuvat sen juuret aina 65 vuoden päähän, Ruotsiin. Miten minusta tuntuu ettei ainakaan meillä edes ollut mitään muita kuin Dunin lautasliinoja? Sittemmin lukuisat muut valmistajat ovat varmasti vallanneet jalansijaa myös Dunilta, mutta epäilenpä, että harvalla lautasliinojen valmistajalla on tarjolla yhtä kattavaa valikoimaa myös muita kertakäyttöisiä kattaustarvikkeita sekä esimerkiksi erilaisia kynttilöitä.

duni kattaus2

duni kattaus6
Ensimmäisestä ruokailukattauksesta tein hyvin simppelisti valkoisen. Puhtaanvalkoinen, pyyhittävä ja vettä hylkivä (loistojuttu lapsiperheen kattauksissa ;) ) Dunisilk+ -pöytäliina. Valkoiset, maltillisesti kuvioidut Elegance-lautasliinat. Valkoiset metalliset Dunin kynttilälyhdyt.

Jotta kattaus ei olisi kuitenkaan ihan pelkkää valkoista, valitsin Dunin pöytä- ja antiikkikynttilöiden sävyksi hopean. Ja kummasti hopea toi kattaukseen lisää juhlavuutta – tosin sitä tekivät mielestäni myös nuo kauniit lautasliinat, jotka tuntuivat pitkälti kankaisilta. Dunin sivuilla olisi itseasiassa ollut vinkkejä laustaliinan taitteluun mutta itse päädyin tähän yksinkertaisimpaan ratkaisuun :) Mielestäni lautasliinojen kaunis kuvio pääsi näin parhaiten oikeuksiinsa.

duni kattaus

duni kattaus8

duni kattaus13

duni kattaus10

duni kattaus7

duni kattaus3

duni kattaus15

duni kattaus14

duni kattaus9
Sinänsä mitään kovin jouluista ei ylläolevassa kattauksessa itsessään ollut mutta itse en sellaista kaipaakaan – se joulutunnelma tulee minulle jo pelkistä kynttilöistä (ja taustalla soivista joululauluista) sekä tarjoilukulhoihin tulevista jouluisista ruoista :) Miettikääpä kattauksen valkoisiin kulhoihin vaikkapa rosolli ja höyryävät laatikot niin jouluinen ruokapöytä on katettu! Toki halutessaan nuo puhtaanvalkeat lautasliinat olisi voinut vaihtaa Jul Kristall -sarjan lautasliinoihin, joiden hopean ja kullansävyiset kuviot ovat kuin kauniita lumihiutaleita. Tai vastaavasti valkoisen pöytäliinan päälle olisi voinut vielä levittää saman jouluisemman sarjan poikkiliinan.

Valkoisen kattauksen jälkeen päätinkin kattaa kahvipöydän hieman jouluisemmaksi, juurikin Dunin Jul Kristall -sarjan avulla. Pöytäliinana toimi kyseisen sarjan poikkiliina, joka yllätyksekseni ei ollutkaan pelkkä liina vaan sen pystyi myös repimään (huomaamattomia katkoviivoja pitkin) tableteiksi. Samaa sarjaa ovat myös nuo suloiset servietit lumikidekuvioineen.

duni jul kristall
Totuuden nimissä on tunnustettava, että ensin hieman vierastin tuota liinan kuviointia – kuvitellen sen liiankin kirjavaksi omaan makuuni. Mutta saatuani kattauksen valmiiksi totesinkin olevani eri mieltä – liinan kuviothan olivatkin varsin maltilliset ja liinassa seikkaileva poropariskunta suloinen. Eikä tuo kullan sävykään ole yhtään liian kultainen :) Hopea-ihmisenä en kuitenkaan tohtinut lisätä pöydälle kuin yhden kullanvärisen pallokynttilän muutaman hopeapallon kaveriksi. Lisää tunnelmaa luomaan vielä pari valkoista Dunin metallilyhtyä valkoisine kynttilöineen. Mielestäni nuo kynttilälyhdyt ovat btw ihanat, ne pääsivät meillä ihan jokapäiväiseen käyttöön!

duni jul kristall11

duni jul kristall5

duni jul kristall3

duni jul kristall7

duni jul kristall8

duni jul kristall10

duni jul kristall6

duni jul kristall12
Mitäs tuumitte ylläolevista kattauksista? Kumpi olisi sinun suosikkikattauksesi – simppelisti valkoinen vai koristeellisempi? Kommentoimalla tätä postausta sunnuntaihin 7.12.2014 mennessä voit voittaa itsellesi vastaavanlaisen paketin Dunin tuotteita sopivasti ennen joulun kattauksia! Arvon yhteensä kolme tuotepakettia, jotka kootaan vastaavista tuotteista kuin mitä käytin ylläolevissa kattauksissa.

yhteistyössä: Duni

Tässä vielä kattauksissa käytetyt tuotteet ostopaikkoineen:

KATTAUS NRO 1
Dunisilk+ valkoinen pöytäliina 138 x 220 cm
Prisma, K Citymarket, Anttila, Stockmann, Tokmanni

Elegance Lily valkoinen lautasliina 40 x 40 cm 10 kpl/pkt
Anttila, www.juhlamaailma.fi, Stockmann

Metallilyhty valkoinen 200 x 120 mm
Tokmanni, www.juhlamaailma.fi

Pöytäkynttilä hopea 150 x 70 mm 52 h
Prisma

Antiikkikynttilä hopea 260 mm  6,5 h 10 kpl/pkt
Prisma, K Citymarket, Anttila

KATTAUS NRO 2
Jul Kristall lautasliina 24 cm 20 kpl/pkt
Prisma, K Citymarket, Tokmanni

Jul Kristall poikkiliina 0,4 x 4,8 m
Prisma, K Citymarket

Pallokynttilä kulta 80 mm 25 h
Prisma, K Citymarket, Anttila

Pallokynttilä hopea 80 mm 25 h
Prisma, K Citymarket, Anttila

Metallilyhty Stella valkoinen 110 x 80 mm
Carlson tavaratalot, Ale-Makasiinit

 

harmaana päivänä

dagens poncho12
Harmaan päivän harmaa asu, eiliseltä. Tosin tänään näyttää olevan tismalleen yhtä harmaa päivä. En taas edes muista milloin viimeksi olisi paistanut aurinko?

Harmaana päivänä kannattaisi varmaankin edes pukeutua pirteämmin mutta mikään tätä värikkäämpi nyt vain ei ole se mun juttu ;) Tosin tällainen iso neulekaan ei oikein ole se omin asuni – mutta nähtyäni samaisen neuleponchon Valkoisen Talon Reetalla oli minun pakko käydä tätä sovittelemassa… Ja arvannette miten siinä kävi kun näin tuon täydellisen myyränruskeanharmaan(?) sävyn ja kauniit palmikkokuviot. Eilisessä nollakelissä kaupungilla, kun ei paljoa tarvinnut liikkua ulkona tuo oli juuri sopivan lämminkin. Tosin mielestäni tällaista ponchoa on hieman vaikea käyttää – sisällä kuuma, ulkona tätä viileämmällä kelillä liian kylmä.

dagens poncho14

dagens poncho18

dagens poncho16

dagens poncho17

dagens poncho19
Ja nuo kengät ovat ne löytö taannoiselta Hesan reissulta. Olen jo vuosien ajan käyttänyt BilliBi:n saappaita – niissä kun on juuri sopivan kapea pohje. Edellisten mustien saappaiden vedellessä viimeisiään, olin enemmän kuin iloinen löydettyäni nämä uudet. Arvatkaas mikä näissä on ihan parasta? Tuo minimaalinen korko! Vaikka juuri jostain sivusilmällä luinkin kuinka miehet suostuvat mihin vaan mikäli naisella on jalassa korkokengät ;D Vaan aivan sama, minä olen matalien kenkien ystävä. Ihailen kyllä korkoja ja koroilla kulkevia naisia kovasti mutta kun en itse osaa niin en. Tai ei se osaamisesta ole kiinni vaan omasta fiiliksestä.

Nyt perussunnuntaipuuhiin, tiedossa pyykinpesua, kävelylenkkiä, ehkä hieman leipomista…

tunnelmointia Kodin Ykkösen tapaan

kodin ykkonen2
Veikkaan että aika moni on jo kaivanut esille jouluvaloja tai laittanut muutaman paperitähden ikkunalle roikkumaan? Tai muuten vain päivittänyt kotiinsa talvisempaa fiilistä? Itse näin tällä viikolla juoksulenkkini varrella jo ensimmäisen koristellun joulukuusenkin, sisätiloissa siis. Joulukuusta tähän taloon saadaan vielä odotella kuukauden päivät mutta jouluiset valosarjat ovat roikkuneet ikkunaverhoissa jo muutaman viikon tuomassa valoa pimeään vuodenaikaan. Viime viikonloppuna ikkunoihin pääsi myös pari ensimmäistä valkoista paperitähteä…

Samalla sovittelin meille myös muutamia Kodin Ykkösen (Tampereen Turtolan) myymälästä kuvauslainaan hakemiani tuotteita. Pääsin nimittäin mukaan Kodin Ykkösen ja Kodin1.com -verkkokaupan kanssa toteutettuun blogiyhteistyöhön – samalla olen myös yksi Elämäni koti -sivuston marraskuun vierasbloggaajista. Ideana yhteistyössä oli stailata kotiimme talvisempaa tunnelmaa ja joulun odotusta Kodin Ykkösen tuotteilla. Ja koska aiheena oli tunnelmointi, mitäpä muutakaan keräsin ostoskärryt täyteen kuin erilaisia kynttilälyhtyjä, valosarjoja, pehmoisia torkkuhuopia ja lampaantaljoja… Niin ja toki kärryihin eksyivät myös pellavaiset pussilakanat…

kodin ykkonen
Halusin kokeilla stailata meidän suht valkoisen makuuhuoneemme hieman hämyisemmäksi ja tunnelmallisemmaksi – tuo huonehan on ainoa missä hirsiseinät on maalattu valkoisiksi. Olin jo aiemmin iskenyt silmäni näihin mielestäni aivan ihanan värisiin, tummanharmaisiin Annon pellavapussilakanoihin, joten ne päätyivät ostoskärryihini ensimmäisten tuotteiden joukossa (ja taidan kyllä joutua ne itselleni myös hankkimaan, niin paljon niistä pidän!). Halusin tehdä petauksesta hieman muhkeamman joten sieppasin mukaan myös isot 60×80 cm tyynyliinat – ja samalla pari Familon Princess-jättityynyä. Parilla tuollaisella isommalla tyynyllä saa näköjään paljon aikaiseksi… miten ihmeessä meillä ei ole tuollaisia?! :)

Pellavaisten liinavaatteiden päälle heitin vielä Anno Palmikko-huovan, vaaleamman harmaana. Makuuhuoneen matottomille lattioille pääsi muutama ihana Anno Kihara-lampaantalja tuomaan lämpimämpää fiilistä – ihan konkreettisestikin, meillä kun mies tuppaa säästämään lämmitys-
kustannuksissa… ;) Yöpöydäksi päätyi mielestäni aivan ihana, ruskea omenalaatikko. Taisin tutkia myymälän kaikki laatikot läpi, tajuttuani niiden kyljissä lukevan ihan eri tekstit :) Olen pitkään halunnut kokeilla tuollaista puulaatikkoa laskutasona ja näemmä tämä yksilö sopi tarkoitukseen varsin mainiosti. Normaalin pöytävalaisimen korvasin isolla kuparinsävyisellä metallilyhdyllä josta taisi tulla kertaheitolla uusi lempilyhtyni. Vaikka kuparin sävyä meidän hirsitalossa hieman vierastankin, sopii se valkoisen kanssa hyvin yhteen.

kodin ykkonen3
Kuparisen lyhdyn alle, omenalaatikon sisään keräisin normaalioloissa mitä todennäköisimmin vinon pinon sisustuslehtiä mutta näin joulun alla sinne sopii paremmin tuo ihana Annon kierrätyslasinen pullo – sekin hieman kupariin vivahtavana. Aiemmin olen ihastellut samoja erikokoisia pulloja vihertävän sävyisinä… Sujautinpa vielä pullon sisälle Noelle Diamond Led -valosarjan. Olen tainnut vuosien saatossa ostaa suurimman osan valosarjoistamme juurikin Kodin Ykkösestä sillä myymälöistä löytyy kattava valikoima erilaisia valoja. Viime vuonnahan kiikutin kotiin muutaman Mona Led -valosarjan ja tänä vuonna olen harkinnut hankkivani Annon paperilyhdyt…

kodin ykkonen4
Nyt en kuitenkaan tuota paperilyhtysarjaa kuvauslainaan ottanut vaan sen tilalle valitsin toisen valkoisen valosarjan – hieman helpommin ”koottavat” Konstsmiden metalliset pallot. Ja nähtyäni ne roikkumassa niin olo- kuin makuuhuoneemmekin ikkunalla, en enää osaakaan päättää millaisen valosarjan mieluiten hankkisin… Tuo olisi kiva myös ilman valoja – aivan kuten paperinenkin versio. Niinikään pidän paperisista tähdistä miltei enemmän ilman valoa, hyvänä esimerkkinä tuo seinällä roikkuva perusvalkoinen Annon paperitähti (johon toki saa myös lampun niin halutessaan).

kodin ykkonen5
En muista milloin meillä olisi kahvi tarjoiltu sänkyyn (joitain juhlapäiviä lukuunottamatta) mutta nytpä tarjoiltiin ;) Olen pitkään ihastellut Annon mustaa Hetki-tarjotinta – lähinnä sen ihanan kuluneen oloisen, rosoisen pinnan vuoksi. Kokoakin tuolla on sen verran reilusti, että Iittalan Sarjaton-mukien lisäksi tarjottimelle mahtui myös kulhollinen piparkakkuja sekä monta kynttilää…

kodin ykkonen7

kodin ykkonen6

kodin ykkonen8
kodin ykkonen9
Halusin vielä testata miten Annon musta metallinen tarjotinpöytä sopisi yöpöydäksi. Jälleen päätin unohtaa pöytävalaisimet ja luoda makuuhuoneeseen sopivaa tunnelmaa Brosten metallisella Ibea-lyhdyllä. Aiemmin olen ostanut Brosten kynttilöitä mutta en ole tajunnutkaan ko. valmistajalta löytyvän myös kauniita kynttilälyhtyjä… Otin kuvauslainaan myös pari Iittalan Nappula-kynttilänjalkaa sillä ihme kyllä meiltä ei moisia vielä kotoa löydykään – harmi sinänsä sillä nehän ovat kivemmat kuin mitä oletinkaan. Anno Pyry-villahuopa kalanruotokuvioineen olisi myös kiva lisä torkkupeittovalikoimaan…

stailausta4
Ja koska kynttilälyhtyjä ei näemmä voi koskaan olla liikaa, sopisi makuuhuoneen lipaston päälle Brosten lyhdyn ohella myös tämä Grazia-säilytysrasia – jota minä siis luultavasti käyttäisin tuikkulyhtynä, tai tuikkujen säilytykseen. Joko tai, rasian most welcome home -teksti on kaunis.

kodin ykkonen11
Halusin tuoda makuuhuoneen lisäksi myös olohuoneeseemme hieman erilaista, talvista tunnelmaa – lähinnä erilaisten tekstiilien ja kynttilälyhtyjen myötä. Niinpä rullasin ensitöikseni vanhan yksivärisen maton pois olohuoneen lattialta ja tilalle vaihdoin villaisen Anno Kuura-maton. Kerrankin vaalea matto, joka ei mielestäni ole liian kellertävä vaan tuollainen raikkaamman vaalea. Eloa mattoon tuovat erisävyiset harmaat kuviot. Tuota mattoa minun ei tehnyt mieli palauttaa ollenkaan niin kaunis se oli…

kodin ykkonen22
Villamaton kaveriksi lisäilin niin rahin kuin nojatuolinkin päälle harmaat Anno Kihara-lampaantaljat. Taljoista olisi löytynyt myös musta ja beige versio mutta jotenkin tuo harmaa miellyttää omaa silmääni eniten – tai sopii meille parhaiten. Sohvalle heitin kaksikin Annon huopaa, mallia Lumi ja Palmikko – myös Palmikko-tyynynpäällinen pääsi vanhan tyynykokoelmani joukkoon tuomaan talvisempaa tunnelmaa. Sitten vielä kynttilöitä palamaan, kainaloon hyvä kirja, Iittalan Tsaikka-lasi täyteen höyryävän kuumaa glögiä ja sohvalle torkkupeiton alle :) Totesin samalla tuon Annon mustan tarjottimen toimivan hyvin ilman jalkojakin.

kodin ykkonen24

kodin ykkonen21

kodin ykkonen17
Kiepautin olohuoneenkin verhotankoon nuo makuuhuoneesta tutut Konstsmiden metalliset pallovalot – niistä todellakin taisi tulla uudet lempparini, aivan kuten tuosta kuparin sävyisestä metallilyhdystäkin. Niitä siirtelinkin ympäri taloa, huoneesta toiseen – todeten molempien passaavan mihin huoneeseen vaan :)

kodin ykkonen15

kodin ykkonen18

kodin ykkonen16
Olohuoneen matalalle tasolle sovittelin erilaisia kynttilänjalkoja ja lyhtyjä. Erityisesti mieleeni olivat nuo metallinharmaat Brosten isot ja muhkeat Vile-kynttilänjalat – helpolla näyttävän näköistä korkeitten pöytäkynttilöitten kanssa. Lapsi- ja kissaperheessä asuvana hieman kuitenkin kaihdan kynttilänjalkoja ja siksi meille paremmin soveltuukin esimerkiksi allaolevassa kuvassa näkyvä lasinen Diesel-hurrikaani – tuo kun käy niin kynttilöille, valosarjoille kuin kukkasillekin…

kodin ykkonen12

kodin ykkonen13

kodin ykkonen19

kodin ykkonen14

kodin ykkonen23
Mutta koska kaikki kiva loppuu aikanaan, piti minunkin vaihtaa niin makuu- kuin olohuoneeseemmekin kaikki vanhat tutut liinavaatteet, matot, torkkupeitteet ja lyhdyt – ja palauttaa kaikki nämä ihanuudet Kodin Ykköseen. Muutama juttu jäi mieltäni aikalailla kyllä kaihertamaan joten saapi nähdä näettekö vielä joskus jotain kuvien juttuja osana vaaleanpunaista hirsitaloa :)

Joulutunnelmaan sopivasti minulla olisi kuitenkin tiedossa jotain kivaa teille: Kerro mitä sinä toivoisit lahjaksi Kodin Ykkösen Kodin1.com -verkkokaupasta (tai tavarataloista), niin olet mukana Kodin Ykkösen 200 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 14.12. keskiyöhön asti – onnea siis matkaan ja tunnelmallista joulun odotusta teille jokaiselle!

yhteistyössä: Kodin Ykkönen

EDIT. Osaa postauksen tuotteista ei löydy verkkokaupan puolelta mutta tavarataloista kyllä! Kodin Ykkösessä näyttää olevan nyt myös paljon hyviä tarjouksia – ehkä kohta siis pääsen myös nukkumaan noissa tummanharmaissa lakanoissa… :)

so sweet (minikakut)

cake4
Keep calm and bake a cake. Tai sitten monta pientä kakkua kuten minä tein viime sunnuntaina…

Ostin näet joku aika sitten kaksi suloista pientä kakkuvuokaa – taisivat Stockalla olla myynnissä hyytelövuoka-nimikkeellä. Ja pakkohan minun oli päästä testaamaan miltä vuoissa paistetut minikuivakakut näyttäisivät… Lopputulokseen olinkin varsin tyytyväinen. Koristelemalla jokaisen kakun hieman erilailla sai niistä hauskan näköisen kahvipöytätarjottavan.

Vuokia toki voisi olla pari enemmänkin sillä aikaahan tuossa kului kun paistoi aina kahta kakkua kerrallaan :) En vaan millään raaskinut niitä enempää ostaa. Sittemmin huomasin Prismassa sellaisen kuuden minikakun vuoan – toki sillä jokaisesta kakkusesta tulisi samanlainen.

cake5

cake

cake2

something sweet

cake3
Koska minulla ei ollut aikaa pähkäillä taikinan suhteen, leivoin nämä jälleen (kuten nykyään miltei aina) ikilempparini paholaisen kakun ohjeella. Takuuvarmasti sellainen kakku, joka maistuu meidän perheessä – paitsi kaikenlaisia kuivakakkuja inhoavalle miehelle :) Seuraavaksi suunniteltiin tyttärien kanssa josko testattaisiin leipoa näissä minivuoissa jotain suklaista tai jouluisen mausteista kakkua…

Mutta nyt kiireenvilkkaa pois koneen äärestä – kävin näet työpäivän päätteeksi hierojalla ja nyt en halua jumittaa niskojani heti samana iltana uudelleen. Joten jääkaapin kautta telkan ääreen katsomaan Perillisiä! Huomenna on jo torstai, jee!