Nysse läks – blogi muuttaa

Olen suorittajaluonne. Se, jonka suussa maistuu veri vielä kaksi tuntia tennistreenien jälkeen. Se, jonka pitää ponnistaa vielä vähän korkeammalle ja kovempaa ja tehdä vähän enemmän. Nyt olen kuitenkin päättänyt hypätä vähän rennommin. Toivottavasti ihan yhtä korkealle, ehkä vähän korkeammallekin, mutta löysemmin rantein. Eikös rentous ole huippusuoritusten salaisuus? Siksi minut löytää jatkossa osoitteesta www.suolaajahunajaa.com

Päivätyö, remontti, arjen muut kiireet. Kaikki tämä yhdistettynä ja huomasin, että bloggauskin alkoi käydä melkein työstä. Sitä en halua. Siksi päätin lähteä Divaaniblogeista omilleni, blogata omilla ehdoillani, juuri sen verran kuin minulla virtaa riittää. Ilman painetta ja sopimuksia. Työssäkäyvälle monien blogialustojen julkaisutahti on hengästyttävä.

Tein päätöksen haikeana. Jään kaipaamaan verkkotuottaja Helenaa, joka oli korvaamaton tuki teknisesti. Päätoimittaja Jennyä, joka kuunteli ideoitani ja antoi mahdollisuuden tehdä esimerkiksi innostavaa Kuukauden raaka-aine -juttusarjaa. Nyt Alleriin sulautunut osa Bonnieria, johon aikoinaan tulin, oli minun näkökulmastani mediamaailman kiinnostava helmi, joka imi riveihinsä valtavan lahjakkaita lehdentekijöitä. Olin ilolla osa tuota joukkoa.

Ruuhka yksityiselämässä pakotti miettimään, mitä haluan. Pohdinnan jälkeen olen tajunnut, mikä on minun tapani tehdä blogia. Hektisessä maailmassa haluan tehdä asioita rauhassa. Enemmän laatua kuin määrää. Toimivia ja testattuja ohjeita. Haluan saada oivalluksia, ehtiä etsiä tietoja. Se vaatii aikaa. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Toivon pystyväni tarjoamaan teille pohdittua sisältöä, jonka äärelle kannattaa hetkeksi pysähtyä. Ei silti raskasta, vaan ennemminkin keveää, mutta ei kuitenkaan tyhjänpäiväistä. Ruoasta ja vähän sen vierestä.

Nyt on aika jatkaa matkaa. Toivottavasti te jatkatte sitä kanssani osoitteessa www.suolaajahunajaa.com. Sieltä löytyy niin uudet postaukset kuin kaikki arkistotkin. Ja pian paljon uutta, olen ollut intoa täynnä kuin ilmapallo. Ensimmäinen uusi postaus on jo siellä – puutarhatuskaa ja ihanaa nokkosleipää. Käy kurkkaamassa.