Parasta bebelle

minies-1-5

minies-1-2

minies-1-3

minies-1-4

Halusin viedä siskolleni babyshower-lahjaksi jotain söpöä, uniikkia ja suomalaista. Kun Instagramissa kauniiden kuvien virrassa eteeni pompsahteli tasaisin väliajoin ihania tossuja, söpöjä rusetteja ja tyylikkäitä tuttinauhoja, uteliaisuuteni heräsi. Mikä mahtaa olla tämä brändi tyylilkkäiden tuotteiden takana? Yllätys olikin varsin positiivinen, kun ”syyllinen” ei ollutkaan massatavaratalo tai huippukallis luksusmerkki, vaan helsinkiläisen Päivin perustama For Minis and Mommies. Pikkuiset mokkasiinit saivat alkunsa yrityksen perustajan rakkaudesta käsityöhön ja innosta antaa lahjasi itsetekemiään tossuja. Rakastan juuri tällaisia tarinoita, jossa yrittäjyys on saanut alkunsa kuin vahingossa, intohimon ja erikoisosaamisen kautta.

babyshower-1-8

Ihastuin niin tuohon tyylikkääseen tuttinauhaan, että tilasin pojalleni samanlaisen mutta konjakkinahan värisenä. Se on ollut jokapäiväisessä käytössä ja tuo iloa arkeen nättinä yksityiskohtana. Siskoni ihastui myös tossuihin ja tuttinauhaan, uskon että ne pääsevät käyttöön pian syntyvälle bebelle.

Tässäpä siis yksi vinkki babyshower- ja vauvalahjaksi sellaista pohtiville :)

6 kommenttia kirjoitukseen ”Parasta bebelle

  1. Nämä ovat ihania <3 Meidän poika sai saman merkin tossukat 1-vuotislahjaksi ja malttamattomana jo odotan, että jalka vähän kasvaa ja saan ne käyttöön:-)

    • Kerttu / Modernisti Kodikas
      Kerttu / Modernisti Kodikas sanoo:

      Minun tekisi mieli tilata tossut pojallekin, on vain niin isojalkainen herra, että mahtaako koot riittää :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *