Pretty in pink

pantone_vaaleanpunainen_kotilo

 

Pantone-korteista on rajattomasti iloa. Viime päivinä olen hypistellyt näitä vaaleanpunaisen sävyjä. Johtuukohan tuosta uudesta Lindexin batiikkihuivista vai mistä, mutta vaaleanpunainen on taas alkanut näyttää hyvältä vaatteissa ja sisustuksessa. Väri joka oli oikeastaan pitkään inhokkini. Kauneimmat vaaleanpunaisen sävyt omaan simääni ovat hieman puuterisia ja murrettuja – tuollaisia poskipunasävyjä. Vaaleanpunainen on rock mustaan yhdistettynä ja anarkistinen syvän keltaisen seurassa. Neonvärien rinnalla se taas on trendikäs kuin mikä. Vaaleansinisen ja -vihreän seurassa en sen sijaan vaaleanpunaisesta niinkään perusta. Liian lällyä ei saa olla. Ihana väri, vai onko ihan karsea teidän mielestä?

 

boras_tapeter_vaaleanpunainen2 boras_tapeter_vaaleanpunainen

 

vaaleanpunainen_sisustusesineet_kotilo

 

1 Tyyny: How are you? 2 Visu-nojatuoli: Muuto 3 Persikansävyinen rannekello: Aaark Collective 4 Fabulous Flora -juliste: I Need Nice Things 5 Colour box -säilytin Normann Copenhagen 6 Fiducia Kynttilä- ja maljakkosetti: Kähler

Muun kuvat: Johanna/Kotilo & Borås Tapeter

I have recently developed a crush on pink. 

5 kommenttia kirjoitukseen ”Pretty in pink

  1. Naku sanoo:

    Olen aiemmin ollut tosi vp-vastainen. Juuri mainitsemasi sävyt ovat mun lempparini tällä hetkellä.

  2. Katja sanoo:

    Sama täällä – pinkki ei ole koskaan kuulunut suosikkeihini, eikä oikeastaan kuulu nytkään. Mutta tykkään katsoa erilaisia värejä, ja tämä puuterinen versio pinkistä näyttää oikein kauniilta! Ylimmän ja keskimmäisen kuvan sisustukset näyttää tasapainoisilta ja tyylikkäiltä. Lohenpunainen on vaatteissa ok, sitä jopa käytän :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.