Lasipalloja

hemtex_vaasi_laura

 

Uusi vaasi tai maljakko on viimeinen asia, jota tarvitsemme, mutta silti olen iskenyt silmäni pallovaaseihin, joita tuntuu näkyvän nyt kaikkialla. Tässä syksyn top 5. Mukana maljakoita sekä pihistä- että panostaosastoilta. Hemtexillä on näiden kollaasissa näkyvien vaasien lisäksi (3) myös tuo aivan pyöreä vastaavanlainen (yllä), tosin sitä ei nyt näkynyt nettikaupassa. Lieneeköhän myyty loppuun. Pyörittelin sitä käsissäni taannoin, mutta jätin kuitenkin kaupan hyllylle, kun lasi oli niin harmaata ja muovisen oloista. Kovin halvalla ei saa laadukasta lasia. Tuota Habitatin vaasia (4) pääsee muuten myös pian hypistelemään, Habitatinhan pitäisi näillä näppäimillä avata liike Helsingin keskustaan.

pallovaasit_kotilo

1 Svenskt Tenn
2 H&M Home
3 Hemtex
4 Habitat
5 Artilleriet

Kuvat: valmistajat. Ensimmäinen kuva: Hemtex

Bite my shiny metal ass

P9140814b

Olen huomannut, että Instagramiin tulee ladattua välillä mielenkiintoisempaa materiaalia kuin tänne blogiin. Se johtuu varmaan siitä, että instagramissa julkaiseminen on paljon impulssiivisempaa. Päätin että yritän tuoda tuota rentoa otetta tänne bloginkin puolelle. Täytyykö jokaisella postauksella aina olla niin mietitty juoni? Kokeillaanpas tällaista täysin juonetonta juttua näin verryttelyksi. Nappasin nämä kuvat sunnuntaina, kun keskipäivän aurinko valaisi koko asunnon kirkkaaksi. Ensimmäisen kuvaan liittyy ajatus siitä, että haluaisin kotiin lisää valokuvataidetta. Per Maningin hylje on niin kaunis, että siirtelen sitä jatkuvasti huoneesta toiseen.

P9140810b

Vessan ovessa odottaa ensi vuotta Sisustusbloggaajien kirpputorille suunnittelemani 2015 kalenterijuliste. Tähän julisteeseen saa tehdä merkintöjä. Sanoisin että se jopa paranee niistä.

Alla oleva kuva on makuuhuoneesta. Sängyllä on 1kertaa2:n neuletyyny, jonka ostin Design Marketista. Tyyny oli mallikappale, eikä juuri tuota saa valitettavasti enää mistään.

P9140846n

Kun minullekin sallitaan nämä kaikenmaailman heräteostokset, täytyy poikaystävänkin silloin tällöin saada tehdä niitä. Olkkarin Lundialla irvistelee nyt Helsingin Sarjisfestareilta ostettu Bender, joka osaa puhua.

P9140794b

Syyskuun 2014 väripaletti

Useammin kuin kerran viikossa huomaan huokailevani: ”ihanat värit”. Siitä huolimatta kuukausittaisten väripalettipoimintojen päivitys on tyystin blogissa unohtunut. Ryhdistäydytäänpäs nyt!

Taidan itse olla vähän huono käyttämään savuisia ja utuisia sävyjä missään, mutta se ei tarkoita, etten pitäisi niistä. Alla oleva rajaus tallentui kameraan Teurastamolla Lähimuoto-näyttelyssä Designweekin alussa. Kuvassa on Marianne Huotarin suunnittelemia Kirnu-kulhoja, joita voi pinota päällekkäin. Harmaaseen taittuva tumma petrooli tuo vienosti esiin haalean vaaleanpunaisen ja vihreän. Asetelman värien lisäksi myös kulhojen muodot sykähdyttivät. Ne olivat niin sulavat, että kulhoja teki mieli melkein nuolaista…

 

syyskuun2014_varipaletti