Divaanin synttäritarjous ja muita synttäriuutisia

Hei arvatkaapas, mikä lähestyy? Tajusin sen ihan yhtäkkiä itsekkin tässä kuukausi sitten: Kotilo täyttää huhtikuun 23. päivä kokonaiset viisi vuotta! Aivan käsittämätöntä, että tämä blogi on kulkenut mukanani jo VIIDEN vuoden ajan. Päätin, että sitähän pitää huhtikuussa juhlia. Suunniteilla on retrospektiivipostauksien lisäksi kokonainen juhlallinen arvontojen kavalkaadi, jonka olen merkannut alkamaan viikolla 17. Tulossa on loistavia arvontoja viideltä eri suomalaiselta tuotemerkiltä tai toimijalta, joiden panoksesta kiitän nöyrimmin jo etukäteen. Kaikki juhlaviikon arvontaan tuotteita lahjoittaneet firmat ovat sellaisia, joista pidän itse kuin hullu puurosta. En malta odottaa, pysykää siis linjoilla! :)

Kotilon lisäksi myös Divaani juhlii synttäreitään huhtikuussa ja sen kunniaksi on pistetty pystyyn mainio kevätkampanja, jossa on nyt erityisen söpö tilaajalahja: Ivana Helsingin Muumi-pikkulaukku. Pistäkäähän tilaamaan täällä. Tuo tarjous on tosi hyvä. Kampanja on voimassa 30.4. saakka.

Divaanin_Synttaritarjous_kevat2015_Kotilo

Postauksen Divaanin tarjousta koskeva osuus on toteutettu yhteistyössä Aller Median kanssa.

Munanmaalausta

Graafisen suunnittelijan ammatissa ei pääse juurikaan piirtämään tai maalaamaan. Onneksi on pääsiäinen. Se on hyvä tekosyy päästä verryttelemään näppejä. Maalaaminen on mukavaa, mutta samalla vähän ankeaa, kun huomaa, ettei sivellin pysy enää kädessä kuten ennen. En ole koskaan ollut mikään pääsiäiskoristelija, mutta munia tulee maalattua kyllä. Se on rentouttavaa.

Virvon varvon teidän palmusunnuntaihinne!

P3290167bP3290154b

Painted Easter eggs today just to realize my skills are rusty. Oh well, it’s relaxing anyway. I’m not a big fan of Easter decorations but I can’t skip egg painting. It’s so much fun.

Villiä vegeä: villiyrttireseptejä ja suomalaista designia

P3260050b

Kiva ja ennakkoluuloton kasviskeittokirja tämä vastailmestynyt, toimistomme taittama Katariina Vuoren ja Sami Tallbergin Villiä vegeä. Villiyrttejä hyödyntävät herkut on katettu samaan pöytään kaikenlaisen suomalaisen designin kanssa; astioiden lisäksi mukana on mm. tuoleja ja laukkuja, jopa kenkiäkin. Rohkeaa! Kannattaa käydä selailemassa kirjakaupassa. Kiinnostanee designkeräilijää ja villiyrttikokkailijaa yhtälailla.

P3270089bP3270097bP3270093bP3270098bP3270096b

Villiä Vegeä by Katariina Vuori and Sami Tallberg breaks limits in how design objects and food can be combined. Wildherb foods are presented on and in Finnish design objects such as plates, chairs and bags.