Kodin korit

 P4120298b

Viiteenkymmeneen neliöömme mahtuu koreja jos jonkinlaisia. Korit ovat kivoja, koska ne ovat niin monikäyttöisiä. Jollain lailla niillä saa myös sisustukseen lisättyä vähän lämpöä.

Olohuoneen suuri pärekori kätkee lautapelikokoelman. Se on peräisin viiden vuoden takaiselta roadtrip-reissultamme Satakunnasta. Se oli ihana kesä ja hauska reissu.

P4120285b

Ranskalaiselta torilta toukokuussa 2011 ostettu korikassi on venähtänyt sisustuslehtien painosta. Se on ollut myös kauppakorikäytössä, sillä se pysyy jämäkästi pyörän takatarikalla. Parvekkeella sitä on säilytetty myös, ja siellä se on vähän haalistunut. Taas kun ranskalainen tori tulee Narinkkatorille, täytyy käydä tsekkaamassa korivalikoimat. Jos löytyisi tuon tilalle vähän siistimpi versio.

P4120304b

Ikean Byholma-korin tarinaa en oikein muista. Olisikohan tuo Ahvenanmaan kodin peruja… Mutta muistatteko te, että näitä koreja oli IHAN KAIKILLA 2000-luvun alussa? :)

P4120286b

Verso Designin Lastu-kori on koreistani uusin. Mustan huovan ja vaalean päreen yhdistelmä on kiehtova. Sain sen, kun osallistuin joulun alla Verso Designin askarteluiltaan.

P4120294b

Ikeasta on myös tuo eteisen banaaninlehtikori, jossa säilytämme kaulahuiveja. Monta kertaa on tehnyt mieli tehdä siitä valaisin, mutta en ole sitten kuitenkaan raaskinut.

P6081049b

Stockan kannellinen vesihyasinttikori tuli hankituksi Spur-lehden parvekekuvauksia varten. Laventeli sopi siihen hyvin. Siihen voi myös piilottaa ylimääräisiä ruukkuja, kasvilannoitteita tai parvekkeen torkkupeiton.

P4120262b

Tänä keväänä olen kauhukseni huomannut, että silmäteräni, pyykkikorina toiminut afrikkalainen kori on ihan yhtäkkiä alkanut hapertua. Kismittää, että unohdin käydä katselemassa Tukholmassa Afroartin korivalikoimaa. Sieltä olisi voinut löytyä uusi samanlainen.

Mutta hei, yksi meiltä silti puuttuu. Nimittäin hyvä sienikori!

P4120310b

Baskets can be used in several purposes. They also add some kind of warmth to the interior. Maybe that’s why I’m a basket hoarder.

Rantatunnelmaa parvekkeella

P4120241b

Jestas mikä kevätpäivä lauantaina olikaan! Unohduin ihan parvekkeelle pariksi tunniksi häärimään ja vähän jynssäämmäänkin. Ennen kuin huomasinkaan valui hiki norona pitkin selkää. Toki oli lämmin päivä oikeastikin, mutta parvekelasien sisäpuolella tuntui IHAN kesältä. Lattia oli tosin kylmä ja vaati villasukkia kuten näkyy. Ilman mattoa on parvekkeen betonilattia kyllä kesälläkin kylmä. Levitinkin uuden Kodin Ykkösestä hankitun juuttimaton lattialle. Siinä on hiekkarannan sävyt, tajusin. Olen haaveillut juuttimatosta siitä asti kun käytettiin niitä Kekkilän parvekekuvauksissa edelliskeväänä. Messinkinen suihkupuollo on tuliainen Tukholmasta.

P4120226b P4120240bP4120247b

Closeups and new things on the balcony. Jute rug from Kodin Ykkönen and the brass waterspray can from Stockholm. The colours of the rug remind me of sandbeaches and oatfields.

 

Sisustusbloggaajien kirpputori ja myyjäiset 2015

Sisustusbloggaajien kirppis & myyjäiset järjestetään jälleen Pasilan veturitalleilla tasan kahden viikon päästä eli sunnuntaina 26.4., klo 11–16 (Tallikatu 34, Helsinki). Tällä kertaa olen touhussa mukana vain julistesuunnittelun osalta, sillä en saanut kerättyä omista kaapeistani riittävästi myytävää. Onneksi hoarderikavereillani myytävää riittää! Mukana Torkkuja ja Nokkosia, Diagnoosi sisustusmania, No home without you, Pinjacolada, Tekemisen maku, Visuaalisesti vaativa, Muita ihania, Musta ovi, RK Design, No A4 – no paper, Mona and Saga, Parolan asema ja Sisustussoppa. Kätevää on, että samalla voi koluta Veturitallien normaalin sunnuntaikirppiksen, joka on samassa tilassa myös. Kaksi kirppiskärpästä siis yhdellä iskulla. Klikkaa tapahtumasivulle tästä: Sisustusbloggaajien kirpputori ja myyjäiset.

kirppis_juliste_800px_RGB_huhtikuu2015

Interior bloggers’ fleamarket is coming again. This time I’ve only participated by designing the poster for the event since I didn’t find enough to sell for my self but luckily my hoarder blogger friends did! ;) In two weeks time on Sunday 26th of April you will be able to find treasures and self made goods from Torkkuja ja Nokkosia, Diagnoosi sisustusmania, No home without you, Pinjacolada, Tekemisen maku, Visuaalisesti vaativa, Muita ihania, Musta ovi, RK Design, No A4 – no paper, Mona and Saga, Parolan asema and Sisustussoppa. The location is Pasilan veturitallit (old Locomotive Stables in Pasila). There will be lots of buzz since the ordinary fleamarket of Pasilan veturitallit is also heald at the same time. Welcome!