Viikonloppunamia

Tällainen kiva pieni ”gårdshus” Tukholman keskustasta tarttui inspiraatiohaukan haaviin tällä viikolla Fantastic Frank -sivustolla. Taiten valittu kokoonpano huonekaluja, materiaaleja ja kuvioita, olkoonkin sitten että asunto olisi vain näitä myyntikuvia varten stailattu.

Nauttikaa viikonlopusta! Minä suuntaan Turkuun. Tai tarkemmin ottaen olen jo täällä. Lopetin juuri etätyöpäivän ja kohta menee läppärin kansi kiinni ja tyttö vilahtaa metsään! Tsau ja muiskis!

 

FF_gårdshus3FF_gårdshusFF_gårdshus4FF_gårdshus5FF_gårdshus6FF_gårdshus7FF_gårdshus2

 

Kuvat: Fantastic Frank

Parveke kesästä syksyyn

P9201051b

 

Japanilainen Spur-lehti kävi kesäkuun alussa kuvaamassa parvekettamme osaksi juttua, jossa esiteltiin parvekkeita Helsingistä, Pariisista, Tokiosta ja New Yorkista (jos en nyt aivan väärin muista). Olen ihan unohtanut vilauttaa tuota puolen sivun juttua, joka meidän parvekkeesta lehteen päätyi. Kuvista tuli kivoja, mutta mitään en jutusta ymmärrä. :) Osaisiko joku kääntää, mikä on tuo parvekkeemme teema? Toimittaja kysyi sitä minulta, mutten muistaakseni osannut vastata mitään kovin selkeää…

Tuntuu kyllä, että kesäkuusta on ikuisuus. Kasvitkin parvekkeella ovat melkein kaikki vaihtuneet syksyisempiin. Vain chilit sinnittelevät ja nekin hädin tuskin. Tällä hetkellä ulkona riehuu hyytävä sadesää. Tämän jutun kolmas kuva on tältä illalta ja senjälkeiset sunnuntailta.

 

P9201050bP9241115bP9201038bP9140807bP9201039b

 

Our balcony was featured in the September issue of Japanese Spur magazine. The pictures were taken on June. It seems like forever ago. Almost all of the plants have now been replaced by a punch of more autumnally. 

Lasipalloja

hemtex_vaasi_laura

 

Uusi vaasi tai maljakko on viimeinen asia, jota tarvitsemme, mutta silti olen iskenyt silmäni pallovaaseihin, joita tuntuu näkyvän nyt kaikkialla. Tässä syksyn top 5. Mukana maljakoita sekä pihistä- että panostaosastoilta. Hemtexillä on näiden kollaasissa näkyvien vaasien lisäksi (3) myös tuo aivan pyöreä vastaavanlainen (yllä), tosin sitä ei nyt näkynyt nettikaupassa. Lieneeköhän myyty loppuun. Pyörittelin sitä käsissäni taannoin, mutta jätin kuitenkin kaupan hyllylle, kun lasi oli niin harmaata ja muovisen oloista. Kovin halvalla ei saa laadukasta lasia. Tuota Habitatin vaasia (4) pääsee muuten myös pian hypistelemään, Habitatinhan pitäisi näillä näppäimillä avata liike Helsingin keskustaan.

pallovaasit_kotilo

1 Svenskt Tenn
2 H&M Home
3 Hemtex
4 Habitat
5 Artilleriet

Kuvat: valmistajat. Ensimmäinen kuva: Hemtex