Mette Ditmer -arvonta

Ihastuttavia ja värikkäitä Mette Ditmer -tuotepaketteja arvotaan yhteensä 3 kpl! Yhteen settiin kuuluu 1 kpl Chenille-kylpyhuonemattoja ja 2 kpl Friends-käsipyyhkeitä, koko 35 x 55 cm. Osallistut kilpailuun jättämällä sähköpostiosoitteellasi varustetun kommentin (vain sähköpostiosoitteensa jättäneet osallistuvat arvontaan, osoitetta ei käytetä muuhun tarkoituksiin eikä sitä näe muut kuin minä). Kommentissa kerrot minkä värisen setin haluat. Värivaihtoehdot pääset kurkkaamaan maahantuojan tuotesivuilta tai pyyhkeet (Friends) suoraan täältä ja maton (Chenille) suoraan täältä. Mattoja on kahta kokoa, joten voit voi esittää myös sopivasta mattokoosta toivomuksen.

Huom! Arvonta sulkeutuu 29.4. klo 12.00. Jokainen voi osallistua arvontaan vain kerran ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Onnea arvontaan!

Tuotteet tarjoaa: Mastermark brands / Mette Ditmer

154 kommenttia kirjoitukseen ”Mette Ditmer -arvonta

 1. tiiti66 sanoo:

  Huikean upeita värejä, kylläpä on vaikea valinta. Ehkä kuitenkin päätyisin kunnon väripläjäykseen, eli oranssiin. Matto olisi meidän postimerkin kokoiseen kylppäriin sopivampi pienemmässä, neliön muotoisessa koossa..

  • Irene Joona sanoo:

   Jos olen onnekas haluaisin vihreän setin. Matto kokoa 55×90.
   Kaikkihan nuo värit sopisivat ihanasti meidän riemunkirjavaan lasten vessaa.

 2. Laura sanoo:

  Osallistun arvontaan! Tuo hiekanharmaa (Hiekka) miellyttää väreistä eniten, ja maton kokovaihtoehdoista se isompi:)

  • Maire sanoo:

   Heips, vastaus kysymykseesi: roskapostin estämiseksi kaikki kommentit näkyvät vasta hyväksyttyäni ne, siitä syystä pieni viive :)

 3. Amppi sanoo:

  Oiiii! Ihania! Oranssi setti passais paremmin kun hyvin muuten niin harmaaseen kylppäriini! Ja matto olisi isompi.

 4. Tara sanoo:

  Meidän upea uusi kylppäri/saunaosasto tarvitsisi ehdottomasti tuollaista ihanaa isompaa pinkkiä mattoa pukuhuoneeseen :)

 5. Pirita sanoo:

  Ihania! Osallistun mielelläni: isompi matto ja värinä Hiekka, jos onni potkaisee. :)

  Ihana blogi, sait vakkarilukijan!

 6. Violetti sanoo:

  Luumun syvä väri saisi katseet muualle kuin hirvittivän hempeisiin kylpyhuoneeni kaakeleihin.

 7. Päivi sanoo:

  Ihania juttuja! Juuri haaveilin uudistuksesta kylppäriin. Eli värinä hiekka kummassakin ja isompi matto meidän isoon kylppäriin :)

 8. LauraH sanoo:

  Sinivihreälle muovimattolattialle en voisi kuvitella kovin räikeää sävyä, joten hiekka olisi varmasti sopivan neutraali. Ja mieluusti isomman kokoinen, niin peittäisi enemmän hirvityslattiaa 😀

 9. pullasusi sanoo:

  Petrooli olis oiva. Matossa, jos lukee halkaisija 70 cm niin tarkoittanee pyöreää. Semmonen meille. jeh!

 10. taava sanoo:

  jos pitäis voiton jälkeen valita, valitsisin kuitenkin mustaa. mutta tää onki hyvä kun saa etukäteen valita ja etenkin kun minun arpaonnella todennäköisyys voittoon on melkein mitätön, voin repäistä ja sanoa luumu ja oikeen vielä isommalla mattokoolla.

 11. Tine sanoo:

  Oranssi sopii hyvin meidän tylsään valkoiseen vessaan. Olen ajatellut myös ostaa sistustarroja meidän vessaan piristämään ilmettä.

 12. Annukka sanoo:

  ihana tuo keltainen :) siniharmaa on toinen suosikkini. Materiaali näyttää jo kuvissa samettisen upottavan pehmeältä.

 13. Maya sanoo:

  Vautsi mikä arvonta. Nää pyyhkeet on makeita.

  Hirmu vaikea päättää ku toisaalta haluais väriä. No, koska värikästä luhtaa ja maria on jo ihan tarpeeksi, ottaisin mieluusti valkoisen setin jos onni potkaisisi.

  Kiitos mainiosta blogistasi.

 14. Laura sanoo:

  Ai että mä olen jo pitkään haaveillut uusista kylppärijutuista. Nuo värit olisivat mahtava piristys meidän muuten tylsässä vessassa!
  Ottaisin minttua tai turkoosia, neliön muotoisen maton.

 15. hanma sanoo:

  Ihanan vihreän kukertavaa muovimattolattiaa voisi päästä peittämään hiekan värinen isompi matto ja siihen sopivat pyyhkeet (niitä tosin ei laitettaisi lattialle…)

 16. Minna-Leena sanoo:

  Vitsi mitä värejä! En saanut silmiäni irti Luumusta. Mitään sen väristä ei meillä ole, mutta sehän olisi ihan passeli. Iso matto peittäisi tylsän kaakelinkin lattiasta :)

 17. Anne sanoo:

  Mahtavia värejä, mutta meidän kylppäriin valitsisin silti hiekkaa ja nykyisen liian pienen maton tilalle laittaisin mielelläni uuden ja noista tuon isomman :)

 18. Piia sanoo:

  Keltaiset pyyhkeet piristäisivät vessaa kummasti, mutta jottei liian kirjavaksi menisi, lattialle hiekkaa isommassa koossa! :)

 19. iituliina sanoo:

  No turkanen, keltainen se saisi näin kevään kunniaksi olla, ja matostakin isompi mahtuis uuteen kylppäriin hienosti! :)

 20. Heidi sanoo:

  Juuri mietin tänään uusia pyyhkeitä kylppäriimme! Mustia oli hakusessa, mutta nämä värit nähtyä alkoi tekemään mieli keltaisia tai oransseja joten jos onni suosii niin tänne voisi arpoa, vaikka oransit:)

 21. Sanna sanoo:

  Ihania! Olisin valinnut keltaisen, mutta koska sitä ei ole tarjolla, valitsen oranssin. Toiveena valmistajalle siis keltaisen lisääminen mallistoon! :)

 22. Marica sanoo:

  Aivan vallattoman kauniita värejä, mutta lila nousi yli muiden ja isompi on parempi :) P.s. Ihastuttava blogisi on

 23. Minna J sanoo:

  Ihania värivaihtoehtoja, mutta päädyn kuitenkin tylsään mustaan. Matto saisi olla se isompi kokoinen.

 24. Noora sanoo:

  Ihania tuotteita! Väreistä lime toisi ulkona heräilevän kevään myös kylppäriin ja isompi koko antaisi paljaille varpaille mahdollisimman paljon seikkailutilaa matolla :)

 25. SALU sanoo:

  Vaikean pohdinnan jälkeen päädyn ”tylsään” mustaan. Vaikka näin keväällä nuo väritkin kyllä houkuttelisi!! =) Ja matosta saisi olla se isompi koko.

 26. Katja sanoo:

  Kaikki värit olis houkuttelevia, mutta päädyin hiekan väriseen ja matosta se isompi koko olis passeli :)

 27. MiiaN sanoo:

  Tämä vaati jo enemmän miettimistä, koska lime ja oranssi houkuttivat kovasti… Päädyn kuitenkin hiekkaan ja matossa iso koko on plussaa :)

 28. Lyyris sanoo:

  Nuo turkoosit olisi huikean hienot! Mulla on joku ihmeen pesäntekovietti tullut kevään mukana ja tekisi mieli maalata kaikki paikat turkoosiksi. Ehkä näillä saisi tuota himoa vähän laannutettua… 😉

 29. santtu sanoo:

  Arvonnassa mukana :) Ihania värejä on monta, mutta kallistuin lopulta turkoosin puolella. Ja matosta saisi olla isompi koko :)

 30. AnnaLaura sanoo:

  Oih, himoitsen isompaa kylpyhuoneen mattoa turkoosina. Pyyhkeet olisivat ihanat hiekan värisenä.

 31. Tiina sanoo:

  Sammaleenvihreä iso matto kävisi meille ja siihen nuo vihertävän keltaiset pyyhkeet, oisko kevättä rinnassa…

 32. Anna sanoo:

  Ostoslistallani onkin pyörinyt jo pitkään värikkäät pyyhkeet ja kulahtanut mattokin pitäisi uusia. Keltaiset voisivat olla vaihteeksi aika hauskat :).

 33. Eevu sanoo:

  Oi, onpa raikkaita värejä! Mutta taidan olla keväästä huolimatta väritön ja vastaan, että musta. Se olisi meille sopivin. :)

 34. Lotta sanoo:

  Limen väriset pyyhkeet ja matto (se isompi yksilö) voisivat näyttää ihanan raikkailta ja pirteiltä uudessa syksyn aikana valmistuvassa valko-harmaassa kylppärissämme :)

 35. Maikki sanoo:

  Kiva arvonta, toivottavasti onni potkaisisi! Väriksi valitsisin hiekan sävyn ja kooksi sen isomman. Näyttäisivät ihanalta meidän uudessa vessassa. :)

 36. Marika sanoo:

  Ihania värejä kaikki, mutta taidan ottaa varmanpäälle ja valita valkoisen setin! Maton koko olisi se isompi eli 55 x 90cm :)

 37. Miia L sanoo:

  Osallistun arvontaan! Pinkki olisi suosikki maton väriksi ja kokotoive on iso. Myös muut värit käy, erittäin kivoja!

 38. Annu sanoo:

  Meiltä jo löytyykin noita pyyhkeitä oranssina, mutta nyt haluaisin mieluiten hiekanväriä, ja matosta pienempi koko.

 39. Minna sanoo:

  Ihana arvonta, kylppäri kaipaisikin jo jotain uutta!
  Toive olisi: SVIHREÄ setti ja matosta pienempi koko :)

 40. MinnaT sanoo:

  Oranssi olisi makea, mutta ei käy meidän vessoihin, joten päädyn vihreään vaihtoehtoon. Matosta isompi koko.

 41. Maikkuli sanoo:

  Kivoja pyyhkeitä ja raikkaita värejä! Meidän kylppäriin sopisi parhaiten hiekanvärinen setti ja matosta se suurempi koko.

 42. Henttu sanoo:

  huippu arvonta! Ihana myös tää sun blogisi.. mun ailahtelevalle mielelle varmempi valinta 😉 mukavaa kevättä!! :)

 43. Paula sanoo:

  Pyyhekaappi kaipaakin täällä kovasti lisäystä, kun tällä hetkellä siellä on vain kaksi käsipyyhettä. Tai siis yksi, kun toinen on kylppärissä. :/ Oma valintani kaikista ihanista väreistä huolimatta on musta ja matosta isompi koko. :)

 44. Enni sanoo:

  Ah mitä värejä!!

  Osalllistun siis arvontaan ja haluaisin väreistä keltaisen, mikä ei liene yllätys..:) Lemppariväri. Ja matoista neliön muotoinen olisi mieleisempi!

 45. Maria sanoo:

  Ihanan herkullisen näköisiä, violetti näyttää juuri siltä, millaisia tulevan kodin kylppärimme väripilkkuja olen mielessäni pyöritellyt!

 46. ninja sanoo:

  Kävin jo aikasemman postauksessa tsekkaamassa tuotteita-tosi kivoja. Valitsisin tylsästi mustat ja pienemmän maton jos onni suosisi. Jos pyyhkeitä olisi saanut pinkkinä olisin valinnut ne..

 47. IirisL sanoo:

  Upeita värejä kaikki! Minun värimaailmaani parhaiten sopisivat lime tai minttu. Minttu 50*90 kokoisena olisi kaikkein paras.

 48. ensu sanoo:

  Turkoosi on tämän kevään hittiväri minulle, joten se olisi valintani onnen osuessa tälle kohdalle. Matosta kävisi paremmin tuo 55 x 55 koko.

 49. Minna sanoo:

  Vihreä väri houkuttelisi, mutta ei taida sopia tänne meidän vuokrakämpän kauheaan hyioksennus-beigeen-kylppäriin :/ Joten suihkuverhon henkeen mustat pyyhkeet ja 55×90 matto :)

 50. Johanna sanoo:

  Oranssi oli ehdottomasti ihanin, mutta koska se ei sopisi kumpaankaan kotimme vessoista, valitsen hiekan. Ja isompi koko olisi meillekin passeli.

 51. Elina's sanoo:

  Aivan ihania värejä! Näitä olen jo ihaillutkin, mutta vielä ei kotoa löydy yhtään tuotetta. Meillä on jo valmiiksi sen verran väriä seinissä, että valitsisin valkoisen setin isommalla matolla.

 52. Kikka sanoo:

  Ihania Värejä ! Valkoisena kuitenkin soipisi parhaiten ja koko saisi olla vaihtoehdoista se isompi :)

 53. Susanna Honkanen sanoo:

  Väriä elämään ja pinkkiä paskhuussiin 😉 Mitä enemmän, sen parempi eli iso matto jos onni suo!

 54. Merja sanoo:

  Jos luumusta on mahdollista saada pienempi matto, niin se olisi ykkössuosikki. Jos ei onnistu, sitten valkoinen. Pieni matto joka tapauksessa, ja pyyhkeet samaa sävyä.

  Sitten ei muuta kuin peukut pystyyn. :) Kiitos arvonnasta!

 55. Lina sanoo:

  Herkullisen vahvoja värejä mutta hiekan värinen, suurempi matto pyyhkeineen passaisi parhaiten omaan kylppäriin.

 56. Marianne sanoo:

  ihania värejä tarjolla. jos sattus onni suosimaan, niin violetin sävyisen setin mieluiten ottaisin kera ison maton. :)

 57. Leena sanoo:

  Aivan ihania värejä, mutta tylsä kun olen valitsisin hiekanharmaan ja maton isommassa koossa.

  Kaunis blogi sinulla!

 58. lentoemo sanoo:

  Värivalikoima on todella houkuttavan ihana. Keväällä sitä kaipaa oikein kunnolla väriä, joten oranssiin kallistuisi minunkin valintani. Matto saisi olla sitä isompaa kokoa.

 59. ahle sanoo:

  Kaunis oranssi houkuttaisi ja piristäisi kummasti tummasävyistä pesuhuonetta. Matosta isompi koko olisi parempi.

 60. Veera sanoo:

  Ihania värivaihtoehtoja :). Petroolin sininen/turkoosi miellyttää minua eniten. Matoista isompi koko olisi ihana!

 61. kevätviivi sanoo:

  arvonta, jes! kauhean mieluusti saisi täältä uuden kodin oranssi setti pikkuisella matolla <3

 62. MiiaS sanoo:

  Tän voitto tulis kuin tilauksena meille, pitkään etsitty sopivaa uutta mattoa kylppäriin. Monet olleet joko a)huonolaatuisia tai b)järkyttävän kalliita :) Mustana meille. Löysin kolme eri kokoa, passelein olisi halkaisijaltaan 70cm, kakkosvaihtoehto 55x55cm.

 63. kiiu sanoo:

  Monen muun tavoin minunkin suosikkini on oranssi, pienemmän kokoisella neliön mallisella matolla.

 64. Tiina Piirtola sanoo:

  Kauniita värejä. Eniten miellyttäisi väripari petrooli-matto ja oranssit pyyhkeet. Matto voi olla isompaa kokoa.

 65. Hanna sanoo:

  Hiekkaa. Kaunis väri ja vähän värikkäämpi kuin ikuinen musta.;)
  Niin, ja matosta isompi koko. Kiva arvonta!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *