Messut mansikkapaikkana

Juu, taas tuli hankittua aivan järkyttävät kasvihuone-, mökki-, kesäsisustus- ja yrttienkasvatuskuume yhdellä messuvisiitillä. Törmäsin paikalla tuttuihin, joille kumma kyllä iski sama keväinen kulkutauti. Huokailimme haikeasti kukkasipulien kohdalla ja hihkuimme innosta kasvihuoneita tutkaillessa. Kyseessä oli jokavuotinen messutapahtuma Helsingin Messukeskuksessa: OmaPiha 12, Sisusta! 12, Oma Mökki 12 ja Oma Koti 12. Messut auki vielä sunnuntaihin asti.

Ostin mukaani palan kesää – jättiläismansikoita myytiin parillakin kioskilla somissa pienissä puubokseissa. Yksi kivoimmista osastoista oli Lotfiksen kesänmakuinen ministandi. Muutenkin punavuorelainen Loftis on aivan mainio sisustusliike.

Yksi kommentti kirjoitukseen ”Messut mansikkapaikkana

  1. Johanna sanoo:

    Ihana ständi & Loftis! Ja voi noita mansikoita. Pitäisi olla laitonta tuollaisten kuvien viljely tähän aikaan vuodesta. Tulee niin kova hinku kesään… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *