Designkirja lapsille

Perheen äiti pudottaa lattialle Arabian lehmäkannun, joka menee sirpaleiksi. Lempikannun menetys jurppii ja perhe lähtee yhdessä metsästämäään uutta kannua. Tammen Hurraa Helsinki! -kirjassa seikkaillaan tutussa Helsingissä, törmätään muotoilijoihin, arkkitehtuuriin ja pelataan designpeliä. 7-vuotiaamme tykkäsi kirjasta tosissaan, piirrokset ja tarina ovat kivoja ja itsekin opiskelin infolaatikoista arkkitehtejä ja esineiden muotoilutaustoja. Kaupoissa World Design Capital Helsinki 2012 -tuotteita näkyy jos jonkinlaista, tämä on mielestäni erittäin onnistunut ja oikeasti kiva muisto designpääkaupunkivuodesta.

*****

The Hurraa Helsinki! book is a very good example of World Design Capital Helsinki 2012 products. It tells about a family’s day trip around Helsinki and introduces you to many Finnish designs, designers and architecture.

4 kommenttia kirjoitukseen ”Designkirja lapsille

  1. Sari sanoo:

    Kuulostaa kivalta, tuollaisen minäkin voisin lapsille (lue: itselle) hankkia designvuoden kunniaksi. Näyttää ja kuulostaa paljon paremmalta kuin monet muut yritelmät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *