Parolan aseman Joulumarkkinat la 28.11.!

LOGONENHuomenna lauantaina joulufiilistä ja bloggaajien myyntipöytiä tarjolla Parolan asemalla klo 11 – 16 osoitteessa Asemantie 11, Hattula, ja minä olen tietenkin Kettukarkki SHOPin pöydän takana. Hurrautan täältä Helsingistä paikalle autolla ja mukaan on pakattu tuttuja ja uusia hamam-pyyhemalleja, ainakin L:A Bruketin ja Terrible Twinsin saippuoita ja kylpytuotteita, Musta5101-keittiötuotteita ja kaikkea ihanaa itselle ja joululahjaksi sopivaa.

Parolan asema on bloggaaja Katja Rinkisen koti, jonka sali nyt aukeaa yleisölle myyjäisten merkeissä. En malta odottaa Katjan kodin näkemistä! Tervetuloa meidän kanssamme tunnelmoimaan ja viihtymään vaikkapa pop-up-kahvilan herkkuja maistellen! Tutustu tapahtumasivuun Facebookissa.

Mukana ovat seuraavat bloggaajat:

Diagnoosi sisustusmania http://diagnoosisisustusmania.blogspot.fi/

News! Kettukarkki SHOP Lundian myymälään Käpylään 1.-19.12.!

Nyt, uutista todellakin pukkaa! Me siis nähdään Käpylässä lähes koko joulukuun ajan, sillä Kettukarkki SHOP tulee vierailulle Lundia Käpylän liikkeeseen Mäkelänkadulle lähes koko joulukuuksi. Myymälään aukeaa tiistaina 1.12. Kettukarkki shop-in-shop, jossa on siis lähes koko nettikauppani valikoima esillä. Myös paljon uutta  kivaa ja täydellisiä joululahjaideoita (mm. uusia hamam-pyyhkeitä, tuoksukynttilöitä ja saippuoita) on luvassa – tulkaas katsomaan, ja moikkaamaan!

Haluaisin kutsua teidä kivaan iltamaan ensi keskiviikkona 2.12.2015. Tarjolla vähän erikoistarjouksia omassa shopissani, Lundian tuotteista kaikki (myös huonekalut) -15 %, viiniä ja pientä suolaista. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen makelankatu(at)lundia.fi, Ole nopea, paikalle mahtuu rajoitettu määrä ihmisiä –  Tervetuloa yksin tai ystävän kanssa viihtymään yhdessä meidän kanssamme!

Vinkki: Lundian verkkokaupassa on kiva kamppis Lundia System -säilytyslaatikoista. Samat boksit alessa myös myymälöissä – Käpylässä myös.

Kettukarkki SHOP Lundia Käpylässä 1.12. – 19.12.2015, myymälän aukioloajat ma-pe 10 – 18, la 10 – 17, osoite Mäkelänkatu 84.

 

Lundia_Kettukarkki_kutsu_P.indd

Kettukarkki SHOP mukana myös ensi lauantaina 28.11. tunnelmallisella Parolan asemalla bloggaajien joulumarkkinoilla Hattulassa! Laitan pian infoa siitäkin – tapahtumasivu näkyy Facebookissa, jossa myös lista muista mukana olevista bloggaajista.