Arvonta 1/5 – Gauhar pellavakassi!

GAUHAR linen bag _kettukarkkishop GAUHAR linen bag_kettukarkkishop GAUHAR tea towels_kettukarkkishop

Uusi kotimainen tuotemerkki Gauhar on lapsuudenystävien Jannika Antaksen ja Sabina Burmeisterin perustama yritys, jonka mallistoon kuuluu laadukkaita ja ajattomia asusteita sekä sisustustuotteita. Nämä adjektiivit mielessäni etsin myös Kettukarkki SHOPin valikoimiin tuotteita. Gauharille on myös tärkeää tietää mistä tuotteet tulevat, ja kaikki toimittajat ovat harkiten valikoituja.

Kettukarkki SHOPin nettikaupassa sekä myymälässä

Shopin hyllystä löytyy käytännöllinen jättikassi 100% pellavaa, sekä pehmeät pellavaiset keittiöpyyhkeet kolmessa eri värissä. Jannika ja Sabina saivat idean jättikassiin, kun matkustivat ympäri Suomea tuotteidensa kanssa, jotka oli pakattu sinisiin (käytännöllisiin, mutta eivät-niin-kauniisiin) ikeakasseihin. Kiitän todellakin heitä tästä loistavasta ideasta kehittää oma tyylikkäämpi versio kahvallisesta jättikassista, sillä nyt meilläkin on kotona vaihtoehto johon pakata esim. lasten petivaatteet mökkireissulle. Esimerkiksi vappuviikonloppuna oli kiva heittää pellavakassi autonperään, kun kävimme sukuloimassa. Sinne mahtui hyvin yksi peitto + tyyny + petivaatteet sekä kaksi unikaverinallea. Kassissa on myös narut sulkemista varten, eli sen saa pakattua kivan napakaksi.

Arvonta / palkinto Gauhar pellavakassi (arvo 68 e)

-Kerro kommentissa mihin Sinä käyttäisit pellavakassia – SEKÄ kerro oma lempituotteesi Gauharin koko valikoimasta, linkin kera.
-Jätä pyydettyyn kenttään sähköpostiosoitteesi – voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
-Palkinto: 1 kpl Gauhar pellavakassi (arvo 68 e)!
-Arvonta sulkeutuu ti 10.5. klo 23.59 ja voittaja julkistetaan blogissa viikon 19 aikana.

Yhteistyössä: Gauhar

Hauskaa vappendahlia! (Kauppa kiinni tänään)

kettukarkkishop_kapylaHuippista ja poksuvaa juhlapäivää ja huomista! Kettukarkkilassa vähän lomaillaan tänään myös, ja kauppa on siis lauantaina 30.4. kiinni. Seuraavan kerran auki jälleen 3.5. tiistaina 10-16.

Juuri eilen muuten saapui iso hamam-pyyhekuorma (uusia malleja tiedossa!), sekä ihania uusia saippuoita! Myös Gourmet-hyllyn kahviosasto sai täydennystä.

Tein itselleni ison päätöksen, ja muutin aukioloaikoja – nyt kauppaan pääsee myös tiistaisin, ja perjantaina avataan heti aamupäivästä. Nähdään Kullervonkadulla!

TI 10-16
KE 13-19
PE 10-16
LA 11-14

Muistakaahan mussukat, että nettikauppa kyllä palvelee 24/7! :)

t.kaupantäti

Misellivesivinkki & Madaralta -30%!

madara_misellivesi misellivesimisellivesi_hamamMisellivesi kuulosti ensin liian hyvältä ollakseen totta. Kasvovesi, joka kosteuttaisi ja puhdistaisi kasvomeikin lisäksi silmämeikin? Nyt on testattu, käytetty ja todella hyväksi todettu. Ihan mielettömän helppoa, kun reissuunkin voi ottaa vain yhden putelin mukaan.

Madaran misellivesi* toimii näin: pyyhi miselliveteen kostutetulla vanulapulla kasvot. Silmämeikin poistoon laita vanulappuun vähän runsaammin ainetta ja pidä lappua kevyesti painaen silmämeikin päällä ja pyyhi meikki pois. Kasvoja ei tarvitse huuhdella. Peruskuntoiseen ihoon ei miselliveden jälkeen juurikaan muita kosteuttajia tarvita, esim. kesällä toimii hyvin. Hinta siihen nähden, että tuote periaatteessa sisältää 3 ainetta (meikinpoistajan, kasvoveden, kosteuttajan), on todella pieni.

Alevinkki! Madaran kasvojenhoitotuotteet -30 % alessa (myös ihana Nokkosvoide* reilut 12 e) Natural Goods Companyn* nettikaupasta 1.5. asti! Madara on ollut itselläni pitkään käytössä ja voin todella lämpimästi suositella raikkaantuoksuisia kasvovoiteita, kasvoöljyjä sekä hiustuotteita.

*Sisältää kaupallisia linkkejä

Blogi täytti 5 vuotta – arvontaputki alkaa!

Kettukarkki täyttää 5 vuotta, ja onpa olleet hauskat vuodet takana! Kipinä bloggaamiseen on säilynyt edelleen – onhan tää nyt ihan mielettömän kivaa hommaa. Muistan, että alussa (v. 2011) arasteli todella paljon oman kodin kuvaamista, ja kuvat oli rajattu varsin tiukoiksi. Vaikka sisustustoimittajana omankin kodin näkyminen lehtien sivuilla oli ihan luontevaa, jotenkin blogissa sitä ujosteli.

Paljon on viidessä vuodessa muuttunut kuitenkin. Blogin aloittamisen aikaan asuimme Käpylässä, 91-neliöisessä kerrostaloasunnossa ja meillä oli vasta yksi lapsi. Tuolloin 7-vuotias ekaluokkalainen. Nyt tämä tyttönen on jo 12-vuotias ja pienempikin jo 3.

Selailin tässä vanhoja postauksia alkuajoilta, ja 5 vuotta sitten kiinnostivat näköjään elintarvikkeet papusseissa. Ja kieltämättä edelleen.

Myös parvekkeella tunnelmoitiin. Me istuimme siellä kokonaisia iltoja, syötiin, juteltiin, kuunneltiin pihapuiden lintuja. Sittemmin n. 2 neliön parveke on vaihtunut omakotitalon pihaan, ja melkoisen isompaan eläintarhaan fasaaneineen, oravineen, siileineen ja citypupuineen.

Meidän juuri remontoidusta ihanasta mustavalkoisesta keittiöstä oli blogissa todella vähän kuvia, ja hirveän tiukalla rajauksella. Silloin sitä ajatteli, että jos joku on kerran kuvattu, niin mitäpä sitä enää uudestaan kuvaamaan ja kertomaan. Kun taas meidän nykyisestä keittiöstä on lukuisia postauksia remontin eri vaiheista.

paperipussitvalot1lappuseinalla

Ensi viikolla heti maanantaista alkaen kannattaa tulla blogiin kurkkimaan, sillä luvassa on koko viikon arvontoja! Luvassa on sisustusta, asustetta ja puutarhanhoitoa :). Mukana on myös ihan uusi suomalainen lifestylebrändi, joten ehdottomasti osallistumaan vaan!