Koristöppöset

koristopposet1

koristopposet2

koristopposet3

koristopposet4

koristopposet5

 

Kun viime sunnuntaina ajelimme koko poppoo junalla naapurikuntaan pappani 80-vuotiskahveille (oikeiden kaffittelujen aikaan kieriskelin kotona enterorokon aiheuttamassa kuumehorkassa, ja se oli kamalaa se!), sai vauveli kotiintuomisina aivan käsittämättömän ihanat virkatut neuletennarit. Nämä on pappani ja vaimonsa löytäneet jostain eläkeläisten kotimaanretkeltä toiselta puolelta Suomea (en enää muista paikkakuntaa), enkä ole moisia ennen missään nähnyt. Aivan mahtavat! Ja aivan mahtavalta tuntuu sekin, että 80+ pariskunta on näin täydellisen perillä meidän mausta!

Baby got these super cute crocheted sneakers from his great-grandfather!

Eka kaulahuivi puolitiessään

kaulahuivi1

kaulahuivi2

kaulahuivi3

 

Kiitos Tiinan huiviraporttien, vaihtoi kaulahuivisuunnitelmat suuntaa ja nyt on toinen huivi jo (tässä härdellissä todellakin ”jo”!) puolitiessään. En ole vielä ihan varma, millainen tytön pinkin huivin loppupätkästä tulee, mutta se on ainakin varmaa, että toisesta huivista tulee sitten samanlainen vihreänä versiona (poikaselle).

Kivat väänneltävät puueläimet löytyivät tänään Tigerista.


Scarf for my daughter.

Onnea voittajalle!

pikkunorsuvoittaja

 

Random.org suosi tällä kertaa vastaajaa numero 46, eli Tiinuskaa. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille! Käykäähän katsomassa Tiinan suosikki Pikkunorsun sivuilta!

p.s. Arpomisrituaalit siirtyivät aiottua myöhemmäksi, sillä tähän emäntään iski maanantai-aamuyöstä vuorokauden kestänyt oikein ärhäkkä vatsapöpö, josta olen vasta palautumassa. Ja nyt sitten jännitetään, kuka perheenjäsenistä on vuorossa seuraavana…

Congratulations Tiinuska!

Tampere-tossut

tossumonttu1

tossumonttu2

tossumonttu3

tossumonttu4

tossumonttu5

 

Äitini pyysi seuralaiseksi Kädentaito-messuille, oli liput ja kaikkee, joten minähän menin. Tai siis me mentiin, otin meinaan vauvankin mukaan. Visa vinkui Tossumontun kojulla, kun en kertakaikkiaan voinut vastustaa kohtuuhintaisia tamperelaisia käsintehtyjä nahkatossuja (eikä vastustellut äitinikään, hänen mukaansa tarttuivat mustat rusetilla varustetut versiot). Aika jänskät ja mukavat astella.

My new hand made leather shoes.

Pieni norsu, iso yllätys (ARVONTA!)

pikkunorsu1

pikkunorsu2

 

Muutama viikko sitten (leikkihuoneen kollaasin esiteltyäni) sain sähköpostia blogini lukijalta, jossa kysyttiin, haluaisinko vastaanottaa seinällemme lastenlaulun sanoista sommitellun julisteen. Ja kun klikkasin itseni Pikkunorsun sivuille ja näin kaikki ne ihanat julisteet, niin halusinhan minä. Monta ihanaa oli, mutta minä päädyin Elefanttimarssiin, koska meillä on runsaasti Finlaysonin Elefantti-kuosia ja sirkusteemaa.

Mutta ei siinä vielä kaikki! Viestin lähettäjän nimi soitteli kelloja, joten varovaisesti tiedustelin, josko lähettäjä olisi kotoisin samasta kylästä kuin minä, ja ollut lapsena pikkuveljensä kanssa äidilläni (lyhyehkön aikaa) päivähoidossa. Ja kyllä, samasta ihmisestä oli kyse! Perhe muutti pois paikkakunnalta 80-luvun lopussa, mutta näin sitä sitten vaan törmätään virtuaalisesti vuosikymmeniä myöhemmin!

Eikä siinäkään vielä kaikki. Kertomalla kommenttilaatikkoon oma suosikkinne Pikkunorsun painamista lastenlauluista, osallistutte 5 vapaavalintaisen kortin arvontaan (siis yksi voittaja saa ne viisi korttia). Vastausaikaa sunnuntaihin 16.11. kello 23.59 asti. Arvontalaulu raikaa hetimmiten maanantaina ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Cute posters and cards, by Pikkunorsu.

Tuote saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

EDIT: OSALLISTUMIS-AIKA PÄÄTTYNYT!