Terassilämmitin

terassilammitin1

terassilammitin2

terassilammitin4

 

En tiedä minne tästä kylmästä ja märästä kesästä oikein reklamoisi, mutta sanalla sanoen olen ollut aivan katkera! Oltiin siis kaukaa viisaita, kun jo alkukesästä ostettiin Prisman (oonhan jo sanonut, että se on lempparikauppojani…) poistohyllyssä pitkään keikkunut hauska, jättikokoiselta pöytävalaisimelta näyttävä terassilämmitin. Viime kesän hinta oli huikeat 169 euroa, mutta me kärsittiin tästä vain 75 euroa. Sanoisin että aika hyvä diili! Alkajaisiksi lämmitintä käytettiin takaterassilla, sekä lepotuolien välissä että ruokapöydän päällä, mutta tänään nostin sen parvekkeelle. Kohta siis päästään miehen (ja itkuhälyttimen) kanssa parvekkeelle istumaan. Villasukat ja -takki on toki puetteva, mutta muutoin tämän pelin kanssa tarjennee tuossa heinäkuisessa ”kesäkelissä”.

We must be warmly equipped for this freezing Finnish so called ”summer”.

Lastenhuoneessa

lastenhuone1

lastenhuone2

lastenhuone7

lastenhuone3

lastenhuone5

lastenhuone8

lastenhuone6

 

Sitten viime vuoden, on lastenhuone pysynyt melko muuttumattomana, kirjahylly sentään saatiin tuupattua vaatekaappiseinälle. Suurin osa kovakantisista kirjoista seilaa vanhassa lentolaukussa olohuoneessa, mutta enemmistö muista kirjoista löytyy nyt lasten nukkumahuoneen nurkasta.

Meillähän on yläkerrassa erillinen leikkihuone, joten täältä löytyy kirjojen ja vaatteiden lisäksi nuket ja niiden varusteet, palapelit ja roolivaatteet, jotka ovat Ikean mustissa sängynaluslaatikoissa. Sekä joitain pelejä kaappien päällä ja reunimmaisessa komerossa oikealla, sekä tytön sängyn päällä olevassa kaapissa (tuunattu tuparilahja vuodelta 1998!) neitokaisen korut ja hiushärpäkkeet. Kaikki muu löytyy yläkerrasta.

Joskus vuoden päästä olisi tarkoitus tehdä huoneessa vähän muutostöitä, hankkia kaksosille kerrossänky ja siirtää pikkumies isompaan sänkyyn, mutta siihen asti mennään näin.

Kids’ sleeping room downstairs.

Tuunaamalla täydelliset pipot

reimapiristys3

reimapiristys4

reimapiristys1

reimapiristys2

 

Valmiina ei löytynyt täydellisiä pipoja kaksosille, siis pipoja, joiden värit olisivat sekä lasten että vanhempien suosikkeja ja jotka tietenkin sopisivat yhteen myös muiden lasten ulkotamineiden kanssa. Mutta melkein täydelliset löytyivät, vieläpä alehinnalla. Joten lankaa ja Novitan tupsukehikot esiin ja pian pipot olivat täydelliset!

Ennen-kuvat Anton&Nina-verkkokaupasta.

I made new pompoms and these beanies became just perfect for my twins.