Väriä syksyyn

variasyksyyn1

variasyksyyn2

variasyksyyn3

variasyksyyn4

variasyksyyn5

 

Olin jo aikani leikitellyt ajatuksella ja nyt se sitten tapahtui… Eli meidän lapsukaisille hankittiin ihan yksiväriset VÄRIKKÄÄT ulkoilupöksyt! Rastia seinään ja silleen! Kapp Ahlissa oli mukava ”Ota 3 maksa 2″ -tarjous, joten jo valmiiksi edullisista kuoripöksyistä tuli vieläkin halvemmat. Ajattelin näitä kuvan edullisia (H&M:n softshell-takeistakin kärsittiin vain 15 euroa per takki!), mutta (ainakin luvatuilla) teknisillä ominaisuuksilla varustettuja kokonaisuuksia päiväkotiasuiksi ja niitä keväällä esittelemiäni Reiman asuja sitten kaupungille, kauppareissuille ja kyläilyyn. Päikyn pihassa hierottaviksi on lisäksi vielä viime syksynä ostetut Name It-merkkiset mustat softshell-haalarit. Uskoakseni on hyvä olla kaksi möyrimisasua, niin on sitten aina laittaa puhdas, tai edes kuiva, asu päälle. Ja kasvunvaraakin näistä löytyy, niin mahtuvat päälle sitten pari-kolmekin välikautta. Tytön fleece ja pipot on esitelty nekin jo aiemmin, pojan suorastaan täydellinen raitafleece tuore löytö H&M:ltä.

Mitäs sanotte, onko tämä mennyt jo ihan hurjaksi tämä väri-iloittelu? :D

We are equipped for fall, exceptionally with bright colours!

Ritilälamppu tason päälle

ritilalamppu1

ritilalamppu2

ritilalamppu3

ritilalamppu4

 

Clas Ohlsonin edullinen ritilälamppu pyöri pitkään ihan tyhjän panttina, kunnes nyt keksin sille oivan paikan keittiön työtason päältä. Katossa on palkki, jossa on kolme pistorasiaa, ja yksi niistä oli vielä vapaana. Lampun alle tason päätyyn kertyy helposti kaikenlaista ryönää päivän postista kaikkiin lattialta poimittuihin nippeleihin ja irronneisiin lelunkappaleisiin. Lampulle vain koukku katon lastulevypalkkiin ja lamppu siihen johdostansa riippumaan. Sainpa samalla myös hyvän syyn siistiä pöydän ja siitä löytyi mahtava paikka myös sille toiselle hiljattain maalaamalleni puuboksille. Se sai kunnian säilöä siististi kaikki tarvittavat piuhat ja laturit (iPadin, puhelimien, JBL:n kaiuttimen…), joita juuri siinä pistorasioiden välittömässä läheisyydessä käytetään.

Lamp and wooden box on the kitchen countertop.

Tyttömäisiä tuunaussuunnitelmia

tyttotuunailua1

tyttotuunailua2

tyttotuunailua3

 

Tuo tyttöseni on osoittautunut sellaiseksi herkän tyttömäiseksi tyypiksi, jollaista en voisi koskaan kuvitella esim. retrokuoseihin, enkä enää edes isokuvioisiin mustavalkoisiin printteihin. Pilkut, sydämet, kukat, kissat ja perhoset ovat lemppareita, raidatkin vielä kelpaavat. Joten äiti yrittää tietenkin löytää sellaisia kauniita vaatteita, jotka näyttäisivät kivoilta sekä tytön että äitin mielestä. Joten tarpeen tullen olen valmis vähän tuunaamaankin. Kuvassa suunnitteilla pikku tuunaukset Elloksen alelöytöihin (tilatessani laitettiin vielä alehinnatkin puoliksi!). Tyttö kyllä kelpuutti molemmat vaatteet kaappiinsa sellaisenaankin, mutta äitin mielestä niihin täytyy lisätä vähän jotain tyttömäistä herkkyyttä: nappia, nauhaa tai rusettia. Ja sitten äiti innostui vähän leimaamaan pinkkiä kuviota (veistellyllä cava-pullon korkilla) pallokankaaseen. Tuleeko siitä sitten tyttömäinen lippis vai jotain muuta, se jää nähtäväksi. Hommat vaan vähän seisovat rikkinäisen ompelukoneeni takia. Pöh.

Some cute and girly details must be added to these cheap clothes!