Joulutarpeistoa esille

joulutarpeistoa1

joulutarpeistoa2

joulutarpeistoa3

joulutarpeistoa4

 

Lasten (ja toki myös omaksi) iloksi on laitettu jo vähän joulua kotiin. Kangaskalenteri on ripustettu paraatipaikalle, vaikkei sitä tänä vuonna tultane täyttämäänkään. Isommilla lapsilla on ensimmäistä kertaa Lego-kalenterit, pienimmälle olin aikeissa kalenterin täyttää, mutta kun eilen löysin Prismasta Brion junarata-aiheisen kalenterin sopuhintaan, ostin sen innokkaalle pienelle junaratamiehelle.

Tigerista löytyivät hupaisa valkoinen porsliinitonttu ja vihreä silkkipaperikuusi, kukkimaan alkavan Amarylliksen toi ystäväperhe. Puiset kuuset ja punaiset silkkipaperipallot viimevuotisia joulunjälkeislöytöjä. Tigerin sienisirottimet jo parin vuoden takaa.

Christmas is coming to our living room.

Tuunatut tonttulakit

tonttulakit1

tonttulakit2

tonttulakit3

 

Ihan uusi idea tämä tonttulakkituunaukseni ei ole, mutta aiemmin meillä oli vain kaksi jättikulkusilla tuunattua perinteistä ”kovaa” punaista puuvillalakkia. Kun eilen sitten löysin lasten päähän paremmin istuvat trikoolakit edullisesti Cittarista, hankin jokaiselle lapselle oman ja siirsin kulkuskoristeet uusiin päähineisiin. Jättikulkuset ovat Tiimari-hankintoja kolmen vuoden takaa, mustavalkoinen nauha Marimekon ”lahjanarua”, sekin jo muutaman vuoden takaa. Oikein pirtsakat näistä lakeista tuli. Valitettavasti ei vaan ollut enää yksikään mannekiineista hereillä…

Christmas hats got new giant jingle bells.