sirkukset


Ripustelin nuo taannoin Stokkalta hankkimani Habitat sirkuslamput nyt pitkin pikkuhuonetta. Mikä ihana valo illalla, kun on jo hämärää ja pimeää. Ja syksyn kaverina kuuluu olla lamppuja ja lamppuja! Ikean monta vuotta vanha futonpatja + laveri on palvellut vierasvuoteena ja on nyt tuossa huoneessa myös mieluisa luku- ja möllöttelypaikka, matala ja leveä peuhuun ja painiin. On siinä poitsu nukkunut jo muutamat päiväunetkin (ja minä kans).

21 kommenttia kirjoitukseen ”sirkukset

 1. Maire sanoo:

  Oi ku näyttää kivalle! Mikä tuo apinakangas on? Just kivalla kohdalla muuten tuo pikku ikkuna.

  Tuli näistä kuvista kauheat inspikset laittaa meilläkin tuo tenavan huone valmiiks, pari juttua vielä täytyy siellä järkätä uuteen uskoon.

 2. Anu sanoo:

  Voi kumpa jostain löytäisi tuota Marimekon Pakkanen-kangasta. Ei vaan ole osunut kohdalle :( Polkka Jamin Laulupuu-kangasta tilasin juuri eilen.

  Valot ja koko nurkkaus on tosi kiva :)

  • tiinakaisa
   tiinakaisa sanoo:

   Moi, onkohan se Pakkanen lopetettu kokonaan? Servettejä metsästin aikoinaan ja kertoivat, että niitä ei enää saa. Taisi olla joku kausimallisto! Onneksi ehdin hankkia linnun verran kangasta ja peltirasian..huuto.netistä saattaa hyvällä lykyllä joskus löytyä. Tuo Laulupuu on kans aikaa kestävä klassikko, hyvä valinta! :)

   • Anu sanoo:

    Pakkasta ei ole enää Marimekon liikkeissä ja huutonetistä olen koittanut metsästää, mutta ei ole osunut kohdalle kuin kerran ja oli törkeän kallis.. Yritän pitää silmät ja korvat auki, jos jostain löytyisi :)

 3. Little Me Little You

 4. Sleepgarden » Światło w dziecięcym pokoju.

 5. Jonna / suolaa&hunajaa
  Jonna / suolaa&hunajaa sanoo:

  Etsin täydellistä harmaata työhuoneen seiniin ja tämä näyttää ihan mahtavalle. Juuri sopivasti kylmä taittamatta liilaan. Muistatko vielä, mikä väri on?

  • tiinakaisa
   tiinakaisa sanoo:

   Moikka! Tuo seinä on talon edellisen omistajien maalaama, joten en valitettavasti osaa auttaa! Mutta pidän itse myös tuosta sävystä, juuri sopivan vaalea mattaharmaa.

   Nyt ei muuta kuin värilastuja vertailemaan :D Toivottavasti löytyy!

 6. Contemporary Nurseries with Adult Appeal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.