Värikästä matkarataspohdintaa / Bugaboo Bee

 bugaboo beebugaboo_seat_liners_1023x1024px_eweb-bgbbee3-2_met_retouch_1tuotekuvat: Bugaboo / Punavuoren peikko

Jos makuuhuonen puolelle on hiipinyt punaisia väripilkkuja (ja -raitoja), niin (ratas)ajatuksiin puolestaan keltaista. Olen jo jonkin aikaa harkinnut meille matkarattaita auton perään, koska jo useamman kerran ovat vauvan menopelit viettäneet päivän autossa miehen työpaikan pihassa ja kotona ollaan oltu sitten ilman. Onneksi on olemassa myös kantoreppu Manduka, jonka kanssa ollaan päästy näinä päivinä liikkumaan.

Rattaina meillä on nyt Bugaboo Cameleon, jotka hankittiin uutena esikoiselle reilut viisi vuotta sitten ja hyvin ovat palvelleet kaikki nämä vuodet. Ahkeraa rullausta ensin vaunukopan kanssa ja sitten istuimen, talvella käytännöllisten talvirenkaiden kanssa. Nyt samat ovat käytössä toisella kierroksella kuopuksella. Ollaan oltu niihin tyytyväisiä ja niimpä olen haaveillut myös saman merkin ketterämmistä Bee / Bee3 -versioista reissukäyttöön ja niitä säilytettäisiin aina auton perässä. Toki ne vievät myös vähemmän tilaa peräkontissa ja ovat käsitykseni mukaan muutenkin näppärät pistää pystyyn ja kasaan (olen lueskellut netistä käyttökokemuksia ja kuullut kavereilta kehuja).

Kun nykyiset Cameleonit ovat meillä tummanharmaa/mustat, niin mahdollisissa kakkospeleissä saisi olla väriä! Kerta kerran jälkeen tuo kuvissa näkyvä keltainen kuomu näyttää aina vaan houkuttelevammalta, vaikka muitakin värivaihtoehtoja on useita. Istuinosa saisi jatkossakin olla käytännöllinen musta, eipähän näy jokainen kuraläntti. Nykyisin Bugaboolla näyttää olevan lisävarusteena monen värisiä istuinsuojuksia eli seat liner, joilla voisi kaiketi suojata ja pehmentää istuinta entisestään. Olisikohan tarpeellinen? Ainakaan meidän cameissa ei sellaista ole käytetty, vaan istuinosassa on suurimman ajan vuodesta ollut irrallinen, harmaa footmuff -lämpöpussi. Liekköhän tuo samainen pussi istuu Bee:hin? Entäpä turvakaukalon adapterit.. Täytyykin ottaa selvää.

Nyt sitten saa kehua ja kommentoida Beetä, jos teillä joillain sellaiset on :)

 

IMG_0358

Päivällä käytiin ystävän luona kahvittelemassa ja kyläpaikan pieni poika sai esitellä lelujaan meidän minille.

 

Ihanin ruokalappu / Huhuli by Marimekko

IMG_3866huhuli

Pikku-ukko on alkanut viime päivinä istumaan pöydän päässä omassa tuolissaan ja maistelemaan ihan oikeita ruokia! Mahtavaa. On hauskaa, kun saadaan istua kaikki pöydän ääressä eikä yhden tarvitse kökkiä lattialla sitterin edessä. Vauvakin tuntuu viihtyvän ja ruoka on toistaiseksi maistunut hyvin. Parhaiten uppoaa avokado ja banaani, bataatti ja porkkana sekä hedelmät ja marjat. Maailman ihanin ruokalappu ostettiin Marimekosta, Huhuli -kuosinen (Aino-Maija Metsola).

/ Babys new Huhuli bib is from Marimekko (Aino-Maija Metsola)