Kukkatapetti

svensk tennsvensk tenn tapettitapettiatapetitlintutapettiharmaa tapettikukkatapettiflora wallpaperkuvat / valmistajat

Tasaisin väliajoin mieleeni hiipii ajatus tapetista. Lienekkö siihen syynä taas talven jälkeen lisääntynyt valo, joka tekee muutenkin vihreän ja kukkien kaipuun. Katselin netistä tapettimalleja ja niitähän löytyy aina vaikka mitä ihania! Varsinkin ruotsalaisia: vaaleita ja raikkaita. Paikka olisi ruokahuoneen ikkuna- tai päätyseinällä tai portaikon yhdellä seinällä. Samaa fiilistä hakusessa kuin tuossa alimmaisessa kuvassa, jossa lattiakin samanlainen kuin meillä.

Tapettien valmistajat ylhäältä alaspäin: Svensk Tenn, Svensk Tenn, Majvillan, Sandberg, Majvillan, Sandberg, Majvillan ja Sandberg

Lastenvaatehömpötystä ja kevätuutta

mini rodini pico sunglassespikkuotusNyt on pakko vähän hömpöttää ja leikkiä pitkästä aikaa leikkaa-liimaa -leikkiä eurooppalaisten lastenmerkkien kevään uutuuksilla. Kaikki löytyvät kotimaisen pikkuOtus -nettikaupan valikoimista: mukana muun muassa ruotsalainen Mini Rodini, espanjalainen Bobo Choses, suomalainen Papu, saksalainen Little Man Happy, brittiläinen Beau LOves ja tanskalainen Bang Bang Copenhagen. Tein heti samalla kaksi kollaasia, molemmille pojilleni omansa. Ylemmässä ajattelin meidän pienempää ja alemmassa isompaa vaikka lähes kaikki kävisivät kummalle vaan. Aurinkolasit ovat Beau LOvesin uutuus kesäksi, niin hienot! Ulkona on loskaa, mutta mieli jo vahvasti keväässä.

Allekirjoittanut on muuten kuvittanut kaupalle jo useita mainoksia ja flaijereita, jos olet sattumoisin törmännyt niihin netissä tai messuilla.

/ New, fresh stuff for kids! All from finnish webshop pikkuOtus