String vaihtoi paikkaa

string systemIMG_5048IMG_5077string

Keksittiin miehen kanssa ihan yhtäkkiä, että heivataan ennen ruokailutilassa nököttänyt String* -hylly olohuoneen puolelle. Kun olohuoneen ja ruokailutilan väliset pariovet ennen joulua poistettiin, vapautui olohuoneen nurkkaan täydellinen pätkä tälle. Ehdittiin jo mittailemaan, jos seinälle olisi mahtunut kaksi samanleveystä hyllykompleksia vierekkäin, mutta mitta jäi vajaasta kymmenestä sentistä kiinni. Yksi suunnitelma on myös ollut, että jos tuohon Stringiin hankkisi lisäksi pöytälevyn* ja laitettaisiin tietsikka olohuoneeseen. Hyllyn järkkääminen on muuten vielä kesken..

Katso myös > String ennen ruokailutilassa

* sisältää mainoslinkin

Moomin by Ivana Helsinki / Divaani

moomin by ivana helsinki

”Suomalainen Ivana Helsinki julkaisi Moomin by Ivana Helsinki -kokoelman tammikuussa 2015. Mallisto on suunniteltu kunnioittaen Muumien luojaa, Tove Janssonia. Mielikuvituksellisessa kokoelmassa on käytetty Tove Janssonin alkuperäisiä piirustuksia sekä Ivana Helsingin omia Muumi-inspiroituja kuvioita. Piirosten maailma pääsee esiin Ivana Helsingin klassisissa printeissä, kuvioissa ja kuoseissa. Muumi-pitsi on luotu vain ja ainoastaan tätä kokoelmaa varten.”

ivana muumimuumi ivana helsinki

”Kokoelmassa on pyritty tuomaan esiin Tove Janssonin ajatustapaa, elämää ja työntekoa. Luonto, meri ja suuret tunteet ovat olleet suuri inspiraation lähde Ivana Helsingin pääsuunnittelijalle Paola Suhoselle, hänen luodessaan kokoelmaa. Lopputulos on leikkisä ja ajaton kokoelma noin 50 kappaleesta.”

ivana helsinki muumitmuumit ivana helsinkimuumiVärikäs Muumi clutch -laukku kauniilla printtikuosilla jossa lukuisia Muumilaakson asukkaita. Laukussa on vuori ja pehmustus, irroitettava olkahihna sekä kivana yksityiskohtana klipsikiinnitys isoilla pallonipsuilla. Materiaali puuvillasatiinia, koko 20 x 18 x 8 cm. Vink! Yhdistä laukku kesällä yksiväriseen, simppeliin asuun / mekkoon!

///

Nyt sinulla on mahdollisuus saada tuo yllä oleva Moomin by Ivana Helsinki -laukku lehtitarjouksen kylkiäisenä! Huhtikuu on nimittäin Divaani-lehden synttärikuukausi ja sen kunniaksi sankarin ympärille on poksautettu mainio synttäritarjous:

Saat itsellesi (tai tilaa lahjaksi ystävällesi!) puolen vuoden lehdet eli 6 numeroa synttärihintaan 24,90 € (norm. 44,90 €) ja lahjaksi kaupan päälle Ivana Helsingin Moomin by Ivana Helsinki-laukun (arvo 59,00 €).

Tilaamaan pääset kätevästi klikkaamalla tästä > tilaa Divaani

Huom! Tämä tarjous on voimassa rajoitetun ajan, huhtikuun 2015 loppuun.

 

divaanidivaani

 > Tilaa Divaani tästä synttäritarjouksella ja saat Moomin by Ivana Helsinki -laukun

///

Parasta juuri nyt

IMG_4312IMG_4411IMG_0225IMG_4369

- Lisääntynyt valo
- Miehen tekemät ruuat
- Kypsät ja hyvät avokadot, joita tullut syötyä pussikaupalla eikä vieläkään kyllästytä.
- Ryömimään oppinut seitsenkuinen
- Uusi, pieni kilpipiilea. Entinen taimi kuukahti syksyllä, nyt yritetään paremmalla onnella.
- Arabian retro kukkaruukku paikalliskirpparilta

Good things just now.