Työpiste olohuoneeseen / livingroom

string hylly 2IMG_0512norsunkorva

Tehtiin työpiste kodin keskeisemmälle paikalle, eli tuotiin kone yläkerran aulasta olohuoneeseen. Helposti se tapahtui, kun tilasin ennestään olevaan String-hyllyyn samaan sarjaan kuuluvan pöytälevyn, joka napsautettiin sivupaneeleihin kiinni. Nyt on kätevämpi käydä koneella, tehdä työhommia ja vaihtaa musiikkia ilman, että tarvii kipaista yläkertaan taapero perässä.

Kilpipiilea on löytänyt paikkansa seinältä, johon löytyi talon piharakennuksen vintiltä vanha, musta seinäamppeli.

String-hylly ja pöytälevy * / Finnish Design Shop *

KIDD.O lehti porskuttaa / nro 4

kiddoIMG_0492IMG_0446IMG_0486IMG_0474IMG_0468IMG_0495IMG_0470IMG_0480

Printtilehti elää murrosaikaa (ja on elänyt jo pitemmän aikaa) ja tykättyjä lehtiä lakkautetaan, viimeisimpänä Divaani ja Olivia (huom. blogit kuitenkin jatkavat). Harmittaa lehtien ja niiden mahtavien tekijöiden puolesta. Toivottavasti printin alamäki pysähtyisi ja jatkossakin saisi nuuhkia paperin pintaa, sitä kun ei ipadit tai luurin näyttö pysty koskaan korvaamaan.

Mutta onneksi joukossa on myös valonpilkahduksia, kuten kotimainen lifestyle-lehti KIDD.O, joka julkaisi vasta jo neljännen lehtensä, syksy/talvi. Tämä paksukainen on kyllä enemmän kuin pelkkä lehti, 260 (!!) oikealta paperilta tuoksuvaa sivua täynnä kauniita kuvia ja tekstiä. Juuri sopiva opus useammallekkin päivälle, reilunkokoisen kahvikupillisen kanssa plärättäväksi. Itselle oli tällä hetkellä kiinnostavaa asiaa mm. vauvan/taaperon ruokailusta ja kivat sisustusjutut, joita niitäkin löytyi useampia.