Kestävä muovimatto kuistille

ellos muovimatto

Kuviollisia mattoja / Ellos*

ellos roosa muovimatto

Iso matto söpössä värissä* / Ellos*

muovimatto kuistille

Kuviollisia mattoja karkkiväreissä / Ellos*

ellos

ellos iso muovimatto

Myös leveitä mattoja / Ellos*

salmiakki muovimatto ellos

Upea Horredsmattan Zigge-matto*/ Ellos

brita sweden

Brita Sweden graafisia vinyylimattoja / Aveo

muovimatto

hobby hall muovimattomustavalkoinen muovimatto hh

Mm. siksakuviolliset ja raitamatot / Hobby Hallmuovimatto jotexSelkeä mustavalkoinen raitamatto / Jotex

Nyt on muovimattojen etsijillä ostajan markkinat ja valinnan vaikeus! Ei nimittäin ole ainakaan tarjonnasta pulaa, mikäli tekee kierroksen muutamassa nettiputiikissa: myymälöistä puhumattakaan. Ihania värejä harmaiden ja mustavalkoisten rinnalla: roosaa, turkoosia, keltaista, vihreää. Kuvioita, kukonaskelia, ruutuja, raitoja ja salmiakkeja. Osa muistuttaa perinteistä räsymattoa, osa taas on selkeästi moderneja ja graafisempia. Muovimatto on kätevä niin terassille, parvekkeelle ja esimerkiksi eteiseen.

Olenkin todennut muovimaton parhaimmaksi myös meidän kuistille, koska se on A) likaa hylkivä, B) kevyt puistella portailla hiekat ja kivet pois C) kestää pesuja ja helppo suihkuttaa kylppärissä tai puutarhaletkulla puhtaaksi, D) suojaa puulattiaa kosteudelta.

Kiersin muutaman sivuston etsiessäni kuistille uutta mattoa. Talven ja kevään siinä oli Ikean mustavalkoraidallinen versio, mutta nyt siirsimme sen ulos huvikumpuun ja haimme sille kaveriksi vielä neljä samanlaista mattoa.

Suosikkini taitaa tällä hetkellä olla tämä harmaa-valkoinen, jossa ajaton ja hillitty kennokuvio, joka on armollinen kurajälkienkin kanssa. Psst. Näyttäisi olevan vielä alessakin Hobby Hallin sivuilla.

kenno muovimatto hh

Lahjakortti-arvonta / alekoodi / Pikkuotus

mini rodini13249389_10153677192282705_1717457042_n

///

Nyt on ilo käynnistää pitkästä aikaa ARVONTA ensi torstaina eli 26.5.2016 julkaistavan MINI RODINI AW 16 ennakkomalliston kunniaksi. Palkintona on 50 EURON arvoinen lahjakortti Pikkuotus -nettikauppaan. Wuhuu! Allekirjoittanut on muuten kuvittanut mm. Pikkuotuksen uudistuneen kaupanikkunan.

Osallistu helposti kommentoimalla alle, mihin kaupan valikoimista löytyvään kesäihanuuteen käyttäisit voittamasi lahjakortin. Osallistua voit tiistaihin 31.5. puoleen yöhön saakka ja osallistujien kesken arvotaan yksi onnellinen voittaja.

Haaveillessasi kesäihanuuksista voit myös hyödyntää –20% ALEKOODIN Mini Rodini -tuotteisiin + saat lisäksi ilmaiset postit koodilla ”pilkkuraita”. Huom! Tämä alekoodi on voimassa keskiviikkoon 25.5.2016 asti.

Onnea arvontaan!!!

///

Yhteistyössä Pikkuotus

 

po banneri minttupilvi