Kattaus isänpäiväksi

Rakastan kauniita kattauksia ja niiden paikoilleen asettelua. Harmikseni minulta löytyy vain rajoitettu määrä astioita, vieläkin rajoitetummissa väreissä. Puhumattakaan kauniista koristeista ja muusta rekvisiitasta, joilla saisi loihdittua vaihtelua ja erilaista tunnelmaa pöytään. Päätin kuitenkin näin isänpäivän alla hieman testailla, millaisen kattauksen loihtisin isänpäivän kahvihetkeen. Iittalan musta-valkoiset Taika-lautaset sopivat hyvin yhteen valkoisien Ego-mukien ja niiden aluslautasten kanssa. Tarjoilut taas voi asettaa näyttävästi esille Arabian mustille Nero-lautasille. Lautasliinoja en osaa sen kummemmin taitella, mutta niihin saa onneksi uutta ilmettä valkoisen neilikan ja mustan oksan sekä vihreän lahjanauhan avulla. Ehkäpä tämä yksinkertainen kattaus sopii myös miehiseen makuun – vaikkakin isit varmaan pitävät ennen kaikkea tarjoiluista! :)

11 kommenttia kirjoitukseen ”Kattaus isänpäiväksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>